ja sam se vratio na orginal stock tj bez roota jer mi trenutno netreba...cekam full aopk stable rom da izadje ...do tada sam na navedenom..mob je zvijer i fakat mu netreba dodatnih tweekova..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam se vratio na orginal stock tj bez roota jer mi trenutno netreba...cekam full aopk stable rom da izadje ...do tada sam na navedenom..mob je zvijer i fakat mu netreba dodatnih tweekova..
Kaj si napravil unroot tj counter stavil na nulu?
Ma gle, čist dost bi bilo root+bloatware maknut s TB, i to je ok..
Ne samo sam preko odina flesho zadnji dostupan firm ,countrer nisam dirao jer mi trenutno netreba
root se automatski mice sa fleshem bdw nisam ga wipeo jer dolazim sa aosp roma ...
delete post*
Evo, ja kreten nisam stavil zi. fajl na root kartice, nego pod download, al sam sredil.
htc desire z vip s garancijom 1100kn
Da neznaš da je pentile, ne bi ni primjetio.
Ja JOŠ nemam S3, (dolazi sutra u pošti ili CityExpress) tak da ti objektivno mogu reć da nema oku vidljive razlike.
Kak tebi pase.
Meni je na One X isto super ekran i oštar je, al su mi boje hladne.
Zanimljivo, a ja sam prešel s Xperije S di ima daleko više ppi-a spram S3, i baš ne uočavam piksele na potonjem, jedino ak povečalo ne uzmem..
U biti "mali zaslon" a veća reza na xperiji, ipak je malo zamorno za surfat... Tak da mi ta oštrina i nije baš puno značila...
Ja mislim da ti "taj" mob nisi nikad ni kupio...
NHF 
Zanimljivo, a ja sam prešel s Xperije S di ima daleko više ppi-a spram S3, i baš ne uočavam piksele na potonjem, jedino ak povečalo ne uzmem..
U biti "mali zaslon" a veća reza na xperiji, ipak je malo zamorno za surfat... Tak da mi ta oštrina i nije baš puno značila...
Nije daleko veći ppi.
Daleko veći je razlika između 200 i 300.
Razlika između 342 i 306 nije velika, pogotovo to što oko ne vidi piksele iznad 300 ppi.
Kaj ima ko od vas silicon case za s3 al kvalitetniji? Ma gledam nekaj po ebay-u, al to mi sve nekak djeluje, da dok bi se stavilo na s3, da bi lufta imalo...
Prošli put sam uzel za omniu 7 silicon case, i nisam baš bil previše zadovoljan, vidlo se da je mob malo "plival" u njemu..
Nije istina da se ne vidi, vidi se, ali ak je neko imal S2 il slicno. Ja vidim u browser-u i sl. ali samo kad se sjetim, tak da u biti nist ne iritira. A ako koga smeta nek si onda uzme Xperiu ili iPhone (nece valjda) i povecalo jer s normalnim koristenjem S3-a nema zime!
Za ostalo nemam prigovora osim kaj plavi model zgleda ko igracka
Kaj ima ko od vas silicon case za s3 al kvalitetniji? Ma gledam nekaj po ebay-u, al to mi sve nekak djeluje, da dok bi se stavilo na s3, da bi lufta imalo...
Prošli put sam uzel za omniu 7 silicon case, i nisam baš bil previše zadovoljan, vidlo se da je mob malo "plival" u njemu..
Ja cu uzet ROCK-ov hardcase, samo kaj cekam kad ga neko iz Njuske ponudi, jer nemam karticu, tj. trebam otvarati novi racun a ne da mi se (JBG crna lista). Il ak bude netko od vas kolega narucival tak nekaj sa e-bay-a nek se javi na PP pa ja dam pare i za njegov case. Isto mi dođe jer ovi silikonski kaj su u Njusci se prodaju za 70 kuna, a na e-bay-u su po 1-2 dolara.
Neznam jesi li naljepnicu na mob vratio samo za potrebe snimanja ili ju nisi uopče ni micao 
Možda ako ju makneš manje ćeš vidjeti te "piksele" o kojima pričaš
Dobro kaj sad pokušavaš dokazat... Reko sam da je meni to problem i smeta... Vratio sam jer sam ga stavil na prodaju kad baš želiš znat sve...
Dobro kaj sad pokušavaš dokazat... Reko sam da je meni to problem i smeta... Vratio sam jer sam ga stavil na prodaju kad baš želiš znat sve...
Pokušavam dokazat da kenjaš od početka. "Vidiš" piksele za koje ti treba povečalo.
Uostalom, ako stvarno želiš dokazat da imaš taj mob, najbolji je način da ga uslikaš uz ekran na kojem je ovaj post koji sada pišem.
Ako to napraviš ja ču zašutjet, ako ne -onda nemoj više ništa ni pisati u ovoj temi.
A ne fakat ono.... daj uslikaj ovaj post i poslikaj kroz tu naljepnicu da je sad odljepljujes, da se prestanemo prepirati bez veze.

Da li moze itko otic u upravljanje aplikacijama i pogledat dal se moze prebaciti na mem card. Nije da mi trba jer imam mjesta, neg dal je to do roma? Bacil sam im feedback na XDA al za sad jos nista. Pisem ovo vec treci put i niko nista?????????
Ko si ti da mi kazes da odem iz teme
Evo ti slike... I okani me se,ak me smeta smeta me,nisam jedini, a ako i jesam nije tvoj problem :*
Chill man... 
Ma katastrofa je ekran, trci po One X i nemoj zaboravit stisnut poleđinu moba dok se spajas na wifi.
ja mislim da ti malo *eres 
Za to kaj serem il ne necu raspravljat,ali iako je ovo samsung tema moram rec da je hox i ljepsi i kvalitetniji izradom...
Odlucio sam ipak zadrzat s3 dok ne izade jellybean na oba tad cu vidit...
Jbg JA vidim pentile i smeta mi malo,i molim da zavrsimo s tim dal serem il ne... jbt gori ste od apple fanbojcica
Ponavljam se, jer očito ne čitaš s razumijevanjem.
Je li HTC One X ljepši ili ne je čisto subjektivna stvar. Kvalitetniji izradom je, u to nema sumnje.
Nego, mene zanima još jedna stvar. Rekao si da ti je jedina velika mana u S3 to što koristi tu Pentile matricu. I zašto ćeš sada čekati JB? Misliš da će se matrica čarolijom promjeniti? 
Ako ti smeta, OK, nisi prvi, a vjerojatno ni zadnji kojem će to smetati. Uzmi si One X i prestani zagađivati ovu temu glupostima.