Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.921.664
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

ja sam se vratio na orginal stock tj bez roota jer mi trenutno netreba...cekam full aopk stable rom da izadje ...do tada sam na navedenom..mob je zvijer i fakat mu netreba dodatnih tweekova..

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 20:12 (4mal).
17 godina
4mal kaže...

ja sam se vratio na orginal stock tj bez roota jer mi trenutno netreba...cekam full aopk stable rom da izadje ...do tada sam na navedenom..mob je zvijer i fakat mu netreba dodatnih tweekova..

Kaj si napravil unroot tj counter stavil na nulu?

Ma gle, čist dost bi bilo root+bloatware maknut s TB, i to je ok..

17 godina

Ne samo sam preko odina flesho zadnji dostupan firm ,countrer nisam dirao jer mi trenutno netreba

root se automatski mice sa fleshem bdw nisam ga wipeo jer dolazim sa aosp roma ... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 20:25 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

delete post*

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 20:23 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Evo, ja kreten nisam stavil zi. fajl na root kartice, nego pod download, al sam sredil.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nakon duljeg prckanja po mobu moram rec da je jako brz i sve to ali mi se ekran nimalo ne svida... pentile me ubija u pojam sve mi je previse zrnato... vracam se na one x jbg no hard feelings :D
htc desire z vip s garancijom 1100kn
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina

Da neznaš da je pentile, ne bi ni primjetio.

Ja JOŠ nemam S3, (dolazi sutra u pošti ili CityExpress) tak da ti objektivno mogu reć da nema oku vidljive razlike.

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Ooh ja itekako primjetim,kao prvo, boje su mi tamo bolje puno,a piksele ne vidim,a tu bogme vidim pogotovo dok pisem poruke ,savrseno vidim razliku i smeta kolko god se ja tjero da ne primjecujem nemas mi ti frende govorit kaj ja vidim ili ne ;)
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina

Kak tebi pase.

Meni je na One X isto super ekran i oštar je, al su mi boje hladne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ma boje su hladnije al su me vise imresionirale jer su prerealne... u cem sam odmah primjetil pentile, kad sam otvoril forum tesko se raspoznaje tekst sve zrnjavo... na one x i xperii s je bilo sve cisto... Fkt mi je zao jer mi je mob super,ali bas mi je bezveze kaj je pentile... nadao sam se da se nece kuzit kao na nexusu al kuzi se... KVRAGU I DOBAR VID :P
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Zanimljivo, a ja sam prešel s Xperije S di ima daleko više ppi-a spram S3, i baš ne uočavam piksele na potonjem, jedino ak povečalo ne uzmem..

U biti "mali zaslon" a veća reza na xperiji, ipak je malo zamorno za surfat... Tak da mi ta oštrina i nije baš puno značila...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 22:17 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maks0806 kaže...
Nakon duljeg prckanja po mobu moram rec da je jako brz i sve to ali mi se ekran nimalo ne svida... pentile me ubija u pojam sve mi je previse zrnato... vracam se na one x jbg no hard feelings :D

Ja mislim da ti "taj" mob nisi nikad ni kupio...

NHF {#}

scientia est potentia
16 godina
zvonac kaže...

Zanimljivo, a ja sam prešel s Xperije S di ima daleko više ppi-a spram S3, i baš ne uočavam piksele na potonjem, jedino ak povečalo ne uzmem..

U biti "mali zaslon" a veća reza na xperiji, ipak je malo zamorno za surfat... Tak da mi ta oštrina i nije baš puno značila...

Nije daleko veći ppi.

Daleko veći je razlika između 200 i 300.

Razlika između 342 i 306 nije velika, pogotovo to što oko ne vidi piksele iznad 300 ppi.

17 godina

Kaj ima ko od vas silicon case za s3 al kvalitetniji? Ma gledam nekaj po ebay-u, al to mi sve nekak djeluje, da dok bi se stavilo na s3, da bi lufta imalo...

Prošli put sam uzel za omniu 7 silicon case, i nisam baš bil previše zadovoljan, vidlo se da je mob malo "plival" u njemu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
uzmi ultra capsule za s3 ja sam ga imao na s2 i ocuvao mi je mob ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Nije istina da se ne vidi, vidi se, ali ak je neko imal S2 il slicno. Ja vidim u browser-u i sl. ali samo kad se sjetim, tak da u biti nist ne iritira. A ako koga smeta nek si onda uzme Xperiu ili iPhone (nece valjda) i povecalo jer s normalnim koristenjem S3-a nema zime!{#}

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Eto kad moram sve dokazivat... Meni je tekst mutan. Na one x nije niti na xperii s dok na nexusu i ovdje je,to je do pentilea ocito i meni, MENI to smeta jer od moba koji je top dog oceujem gotovo besprijekorni rad a display ili tiga komponenta koja je najbitnija me je razocarao MENE... Dovoljno je otvorit bez zooma ovaj forum na one x i sgs3
Za ostalo nemam prigovora osim kaj plavi model zgleda ko igracka
14 godina
protjeran
zvonac kaže...

Kaj ima ko od vas silicon case za s3 al kvalitetniji? Ma gledam nekaj po ebay-u, al to mi sve nekak djeluje, da dok bi se stavilo na s3, da bi lufta imalo...

Prošli put sam uzel za omniu 7 silicon case, i nisam baš bil previše zadovoljan, vidlo se da je mob malo "plival" u njemu..

Ja cu uzet ROCK-ov hardcase, samo kaj cekam kad ga neko iz Njuske ponudi, jer nemam karticu, tj. trebam otvarati novi racun a ne da mi se (JBG crna lista). Il ak bude netko od vas kolega narucival tak nekaj sa e-bay-a nek se javi na PP pa ja dam pare i za njegov case. Isto mi dođe jer ovi silikonski kaj su u Njusci se prodaju za 70 kuna, a na e-bay-u su po 1-2 dolara.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 0:28 (daniel.hajdinjak666).
17 godina
maks0806 kaže...
Eto kad moram sve dokazivat... Meni je tekst mutan. Na one x nije niti na xperii s dok na nexusu i ovdje je,to je do pentilea ocito i meni, MENI to smeta jer od moba koji je top dog oceujem gotovo besprijekorni rad a display ili tiga komponenta koja je najbitnija me je razocarao MENE... Dovoljno je otvorit bez zooma ovaj forum na one x i sgs3

Neznam jesi li naljepnicu na mob vratio samo za potrebe snimanja ili ju nisi uopče ni micao {#}

Možda ako ju makneš manje ćeš vidjeti te "piksele" o kojima pričaš{#}

scientia est potentia
13 godina
Neopisivo si smješan...
Dobro kaj sad pokušavaš dokazat... Reko sam da je meni to problem i smeta... Vratio sam jer sam ga stavil na prodaju kad baš želiš znat sve...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maks0806 kaže...
Neopisivo si smješan...
Dobro kaj sad pokušavaš dokazat... Reko sam da je meni to problem i smeta... Vratio sam jer sam ga stavil na prodaju kad baš želiš znat sve...

Pokušavam dokazat da kenjaš od početka. "Vidiš" piksele za koje ti treba povečalo.

Uostalom, ako stvarno želiš dokazat da imaš taj mob, najbolji je način da ga uslikaš uz ekran na kojem je ovaj post koji sada pišem.

Ako to napraviš ja ču zašutjet, ako ne -onda nemoj više ništa ni pisati u ovoj temi.

scientia est potentia
14 godina
protjeran

A ne fakat ono.... daj uslikaj ovaj post i poslikaj kroz tu naljepnicu da je sad odljepljujes, da se prestanemo prepirati bez veze.

{#}

Da li moze itko otic u upravljanje aplikacijama i pogledat dal se moze prebaciti na mem card. Nije da mi trba jer imam mjesta, neg dal je to do roma? Bacil sam im feedback na XDA al za sad jos nista. Pisem ovo vec treci put i niko nista?????????

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Ko si pak ti da mi sereš ovdje a? Samo sam rekao moje iskustvo i nikom ga nisam nametao a ti provociraš...
Ko si ti da mi kazes da odem iz teme
Evo ti slike... I okani me se,ak me smeta smeta me,nisam jedini, a ako i jesam nije tvoj problem :*
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Ne ni meni u opcijama ne pokazuje da mogu prebacit na sd card
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
maks0806 kaže...
Ko si pak ti da mi sereš ovdje a? Samo sam rekao moje iskustvo i nikom ga nisam nametao a ti provociraš...
Ko si ti da mi kazes da odem iz teme
Evo ti slike... I okani me se,ak me smeta smeta me,nisam jedini, a ako i jesam nije tvoj problem :*

Chill man... {#}

scientia est potentia
16 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ma katastrofa je ekran, trci po One X i nemoj zaboravit stisnut poleđinu moba dok se spajas na wifi.

I possess a skill to google.
15 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

ja mislim da ti malo *eres {#}

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
13 godina
O jbt... kao prvo imao sam dva hox-a i nijedan nije imao wi fi issues bilokakvih...
Za to kaj serem il ne necu raspravljat,ali iako je ovo samsung tema moram rec da je hox i ljepsi i kvalitetniji izradom...
Odlucio sam ipak zadrzat s3 dok ne izade jellybean na oba tad cu vidit...
Jbg JA vidim pentile i smeta mi malo,i molim da zavrsimo s tim dal serem il ne... jbt gori ste od apple fanbojcica
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ponavljam se, jer očito ne čitaš s razumijevanjem.

Je li HTC One X ljepši ili ne je čisto subjektivna stvar. Kvalitetniji izradom je, u to nema sumnje.

Nego, mene zanima još jedna stvar. Rekao si da ti je jedina velika mana u S3 to što koristi tu Pentile matricu. I zašto ćeš sada čekati JB? Misliš da će se matrica čarolijom promjeniti? {#}

Ako ti smeta, OK, nisi prvi, a vjerojatno ni zadnji kojem će to smetati. Uzmi si One X i prestani zagađivati ovu temu glupostima.

The world is your playground.
13 godina

Ma to sam mislio da rjesi lagg koji se nekad pojavi na hox-u
E da dobil sam 8000 na antutu dafuq

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 11:08 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice