Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.923.380
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
8ax kaže...

Kolko ja znam, sa Odinom se flashaju 3 datoteke odjednom (pda pod pda, csc pod csc i modem pod phone, tak nekak kolko se se sjecam)

Krivo si ga skužio i sada iznosiš dezinformacije. Odinom se može flashat i samo jedna stvar i većinom se tako radi, osim sa Official ROM-ovima. Isto tako ne možeš govorit: ''tak nekak kolko se sjecam'' a ono potpuno krivo.

Za kolegu poviše pročitaj ovo [LINK]

Lista firmova [LINK]

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 20:17 (Mitsuoka).
17 godina

eto i ja sam dns postao ponosni vlasnik s3vce,ubo sam samo uredjaj u vipu - otkljucanog :) 

za sada se igram tj trosim ga dok ne crkne battery , moji dojmovi u ovih par sati pila i pol , radio usporedne testove sa s2 

stvarno se vidi napredak , uzeo sam onaj peebble blue , necu ga odmah rootat i costumat neka malo dise ipak je nov sammy :) 

slike u topicu predvidjenom za to {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 20:23 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Upsssssssssssss {#} {#} !!??  What hapened {#} {#} !!!!

LINK; http://www.gsmarena.com/be_aware_of_the_inflammable_galaxy_s_iii-news-4426.php

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

LINK; http://www.gsmarena.com/be_aware_of_the_inflammable_galaxy_s_iii-news-4426.php

Prenosiš nepotpunu vijest ;)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
odjavljen

Da li su cijene na njuškalu (4000+ kn) realne ili prenapuhane?

Galaxy SII I9100 || Don't you dare to read my mind, Because you won't like what you'll find

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Realno je to. HOX isto košta.

15 godina
Mitsuoka kaže...
ATJLučko kaže...

Ako je ovo nepotpuna vijest, a što je onda potpuna {#} {#} ??!!

BTW; ako je ovo objavila GSM Arena onda stvarno ne vidim gdje je problem, a niti ti kompa se nisi bar za sada potrudio me ili demantirati nečim ili nadopuniti, tako da mogu samo poentirati i zaključiti kako nisi u pravu sa svojim komentarom i.

P.S. Koliko se god {#} po HOX-u, to su manje više problemi dječije bolesti ili neke sitne nesavršenosti "ploče" ili odljevka kućišta moba, dočim je ovo pljuska po sred čela kao budali šamar {#} sjela na sve vrhunadnaravno hvaljenje SGS3, što malo po malo se opasno topi, mah, na kraju krajeva, i ja sam HOX-om i ti sa SGS3 smo u ovakvoj situaciji na gubitku, nikako na dobitku, kao i resto ekipe koji "bale" {#} mob svojih mokrih snova, nismo čak niti na štihu na žalost {#} !!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

GSMArena prenosi 3 rečenice, a na jednom forumu ima 5 strana teksta o tome svemu. Slučaj je izoliran, uređaju ima skoro mjesec dana, a koliko ih je već prodano, da je nešto ozbiljnije, bilo bi puno slučajeva. Štoviše, ovaj uređaj iz GSM Areninog članka još uvijek radi ;)

Ja sam iz svega toga samo zaključia da nikad neću uzimat neki falši carmount za niti jedan uređaj, nego original, jer vrlo je moguće da je carmount na kojem je uređaj bio, onemogućio raspršivanje topline koja se dogodila uslijed korištenja GPS navigacije u autu. Ako ne bude ubrzo još takvih uređaja onda je vrijeme za paniku. Ako je Apple sa masu eksplodiranih iP-ova prošao bez neke kritike, nema razloga da se za 1 uređaj, za koji još nije zaključeno što se dogodilo, odmah stavlja nadimak eksplodirajući uređaj.

15 godina
Mitsuoka kaže...

GSMArena prenosi 3 rečenice, a na jednom forumu ima 5 strana teksta o tome svemu. Slučaj je izoliran {#}, uređaju ima skoro mjesec dana {#}, a koliko ih je već prodano, da je nešto ozbiljnije, bilo bi puno slučajeva. Štoviše, ovaj uređaj iz GSM Areninog članka još uvijek radi ;)

Ja sam iz svega toga samo zaključia da nikad neću uzimat neki falši carmount za niti jedan uređaj, nego original, jer vrlo je moguće da je carmount na kojem je uređaj bio, onemogućio raspršivanje topline koja se dogodila uslijed korištenja GPS navigacije u autu. Ako ne bude ubrzo još takvih uređaja onda je vrijeme za paniku. Ako je Apple sa masu eksplodiranih iP-ova prošao bez neke kritike, nema razloga da se za 1 uređaj, za koji još nije zaključeno što se dogodilo, odmah stavlja nadimak eksplodirajući uređaj.

Sve je to u redu, ali pobogu zašto onda to nisi objavio prije mjesec dana {#} ????

A ako se je već i dogodilo prije toliko cajta, pronađi onda taj članak, i stavi link {#} !!!!

ATJ Lučko
17 godina

dali bi se mogao nabaviti skroz novi S3 s računom i garancijom za 4100 kn? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
@blade
Mislim da bi...ako ne sad onda za par tjedana sigurno....
Galaxy SII I9100 || Don't you dare to read my mind, Because you won't like what you'll find
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Sve je to u redu, ali pobogu zašto onda to nisi objavio prije mjesec dana {#} ????

A ako se je već i dogodilo prije toliko cajta, pronađi onda taj članak, i stavi link {#} !!!!

Čitaj kad već komentiraš. Uređaj od lika je STAR skoro MJESEC DANA

Nemam pojma, proguglaj, mislim da na PCE ima link, ne da mi se tražit preko moba.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 22:13 (Mitsuoka).
17 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...
Kordy kaže...

Realno je to. HOX isto košta.

Pa ima HOX-ova po 3000 kn (pa na više)

16 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Pa ima HOX-ova po 3000 kn (pa na više)

Govorim o novim, zapakiranim uređajima. (doduse, ima ih za 3500 vec, al eto SIII je novi uređaj, a i bolji je tako da... za koji tjedan i njemu malo padne cijena)

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 23:01 (Mitsuoka).
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Mitsuoka kaže...
ATJLučko kaže...

Ako je ovo nepotpuna vijest, a što je onda potpuna {#} {#} ??!!

BTW; ako je ovo objavila GSM Arena onda stvarno ne vidim gdje je problem, a niti ti kompa se nisi bar za sada potrudio me ili demantirati nečim ili nadopuniti, tako da mogu samo poentirati i zaključiti kako nisi u pravu sa svojim komentarom i.

P.S. Koliko se god {#} po HOX-u, to su manje više problemi dječije bolesti ili neke sitne nesavršenosti "ploče" ili odljevka kućišta moba, dočim je ovo pljuska po sred čela kao budali šamar {#} sjela na sve vrhunadnaravno hvaljenje SGS3, što malo po malo se opasno topi, mah, na kraju krajeva, i ja sam HOX-om i ti sa SGS3 smo u ovakvoj situaciji na gubitku, nikako na dobitku, kao i resto ekipe koji "bale" {#} mob svojih mokrih snova, nismo čak niti na štihu na žalost {#} !!

Šta je pjesnik htio reći?

Bears, Beets, Battlestar galactica!
17 godina

jel vam se svijetlina smanji na mobu prilikom pokretanja internet browsera ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

jel vam se svijetlina smanji na mobu prilikom pokretanja internet browsera ?

Ak je ko kod ICS na dvojci imaš u settings od browsera zasebno podešavanje svijetline.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
17 godina

eh tog se nisam sjetio... a jel moze bit da je to do baterije :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

eh tog se nisam sjetio... a jel moze bit da je to do baterije :)

jedino ako ti je pri kraju se se uključi neki safe mode, ali inače ti neke aplikacije znaju imat taj brightness control u settingsima i tamo si postaviš to... 

inače po meni jako iritantna stvar i neznam zakaj bi ako imam bright. na 100% htel surfat na 50%...

14 godina

Eto ,uzeo i ja SGS 3 tj.zamjenio ga za HOX...pa evo par riječi nakon par sati korištenja...AWESOME...u ruci leži savršeno ,plastika je "šajni" ali nije nimalo skliska...laga nema niti u tragovima...web browsing iskustvo TOP ...zagrijavanje primjetno u donjem dijelu uređaja ,ali troduplo manje nego kod HOX-a.Za sada sam sam primjetio nešto slabiji signal u zatvorenim prostorima (t-mobile)..ništa...to su moja prva iskustva kroz pat sati korištenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja ga malo provozao u Tmobileu i mobitel je jedno 3x bolji od HTC One X.

Ekran, fluidnost, browser, sve je na max.

Bas cudo cudo, moram si ga nabavit u nekoj buducnosti {#}!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

nasao sam pod osvjetljenje ima vise modova i automatsko osvjetljenje je bilo tamo ukljuceno.

malo sam trazio po netu i vidim da jako malo hd igri ima za njega ...jel to trenutna situacija

.. npr . max payne-a nema za ovaj model grrr...

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 10:48 (4mal).
16 godina

Ako se naruci prek interneta u Vipu, jel dojde slijedeci dan il se ceka?

@4mal Koristi Chainfire.

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 10:46 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

A rekli su da dođe kroz 2 dana doma na adresu i onda za 1 kunu ti jos dodaju neku dodatnu opremu, a kaj to od opreme, ovaj konj u tehnickoj ne zna???

daniel
14 godina
neaktivan
Imam jedno pitanje.

Moj gs3 je kupljen u Njemackom vodafonu te kako nisam siguran dal je na sve mreze(svi kod mene su na vodafonu) te sad dolazim u Hrvatsku i zanima me dali ce mob raditi s karticom od vipa?

17 godina
8ax kaže...

Ako se naruci prek interneta u Vipu, jel dojde slijedeci dan il se ceka?

@4mal Koristi Chainfire.

nije jos rootan ako mislis na 3D 

ps jel ovo dobar cf root 

http://download.chainfire.eu/194/CF-Root/SGS3/CF-Root-SGS3-v6.3.zip

imam I9300BUALF1 verziju

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 13:20 (4mal).
16 godina
@daniel

Gel maska, futrola, 2 screen protectora i baterija.
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

nasao sam pod osvjetljenje ima vise modova i automatsko osvjetljenje je bilo tamo ukljuceno.

malo sam trazio po netu i vidim da jako malo hd igri ima za njega ...jel to trenutna situacija

.. npr . max payne-a nema za ovaj model grrr...

Mozes igrati MP na SGS3

{#}

GO HARD or GO HOME
17 godina

ocito sam sljep jer nevidim link od apk-a 

edit: naso sam ga alternativnom marketu {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 15:11 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice