Vidim već ih ima po 3700 kn na njuškalu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ovako. Danas sam otišao u T-Centar,i isprobao Samsung Galaxy S III. Imam 14 godina,8. sam razred,a mobitel mi jednostavno fenomenalno leži u ruci. Prvo što sam išo to je bilo odma pokretanje neke igrice,da vidim koliko brzo pokreće igrice itd.. Nije bilo interneta (htio sam testirati kakav je pri surfanju,nažalost,niasm mogao :S),al eto bilo je već predinstaliranih igrica (tetris i cut the rope),pokrenuo sam Cut The Rope,pokrenuo se u roku odma. Nema ama baš NIKAKVOG lagga,prvo kad sam ga uzeo i krenio otvarat aplikacije itd,mislio sam da je touch screen osjetljiviji,al onda sam shvatio da to brzo pokreće zbog procesora xD
Ekran je savršene dijagonale (ponavljam se xD),mob. fino leži u ruci. Kamera je odlična,kad stisneš gumbić za slikanje odma slika,skoro prije nego što si stiso hahah xD
Onda 'vako,ima opcija gore-desno u kutu da promjeniš kameru,dakle da koristiš prednju,i stvarno sam se ugodno iznenadio,jest da je kamera 1.9mpx,ali stvarno,kao da ima bar 4mpx kolko je dobra...sviđa mi se onaj burst shot opcija,u samo 2 sekunde (otprilike,nisam baš mjerio,al osjeti se) slika 8 fotografija i moš birat koje češ ostavit koje češ izbrisati. Ima fenomenalan multitasking (što se tiče izgleda i funkcionalnosti),pokrenuo sam internet (iako nema veze ali ipak to je aplikacija) 2 puta,pokrenuo sam 2 igrice,album,glazbu,videe,postavke,još nešto (al se nemogu sjetit da sam isus) i kad sam to sve stavio da radi u pozadini,mobitel je radio jednako fluidno kao i prije....
Tipkovnica je dosta ljepa (pokrenuo sam SMS)...i da,mobitel PUNO LJEPŠE izgleda nego na slikama,al ozbiljno...
Jedina mana što sam našo jest što kad stisneš tipku "back" (ona strelica za nazad sa desne strane) i tipku hmm..neznam akko se to zove al ona druga tipka,ona kao za opcije valjda štali već..uglavnom kad stisneš bilo koju od te 2 tipke mobitel zavibrira,a to me strašno živciralo,pošto sam stalno to stisko xD
Uglavnom,kupujem ga čim dođe u sindikat preko policije :P
I da,izrada je fenomenalna....
Mislim da si nam definitivno objasnio zasto je tebi potreban galaxy S III..
Još te samo očekujemo u temi sa milion pitanja, kako instalirati ovu igricu kako onu.. bravo! I bravo onima roditeljima koji klincu od 14 godina kupuje takav mobitel!!
ništa čudno, u moje vrijeme prvi mobiteli počeli su se pojavljivati u 8 razredu osnovne škole, a sada djeca od 1 razreda nose mobitel -.-
Evo ovako. Danas sam otišao u T-Centar,i isprobao Samsung Galaxy S III. Imam 14 godina,8. sam razred,a mobitel mi jednostavno fenomenalno leži u ruci. Prvo što sam išo to je bilo odma pokretanje neke igrice,da vidim koliko brzo pokreće igrice itd.. Nije bilo interneta (htio sam testirati kakav je pri surfanju,nažalost,niasm mogao :S),al eto bilo je već predinstaliranih igrica (tetris i cut the rope),pokrenuo sam Cut The Rope,pokrenuo se u roku odma. Nema ama baš NIKAKVOG lagga,prvo kad sam ga uzeo i krenio otvarat aplikacije itd,mislio sam da je touch screen osjetljiviji,al onda sam shvatio da to brzo pokreće zbog procesora xD
Ekran je savršene dijagonale (ponavljam se xD),mob. fino leži u ruci. Kamera je odlična,kad stisneš gumbić za slikanje odma slika,skoro prije nego što si stiso hahah xD
Onda 'vako,ima opcija gore-desno u kutu da promjeniš kameru,dakle da koristiš prednju,i stvarno sam se ugodno iznenadio,jest da je kamera 1.9mpx,ali stvarno,kao da ima bar 4mpx kolko je dobra...sviđa mi se onaj burst shot opcija,u samo 2 sekunde (otprilike,nisam baš mjerio,al osjeti se) slika 8 fotografija i moš birat koje češ ostavit koje češ izbrisati. Ima fenomenalan multitasking (što se tiče izgleda i funkcionalnosti),pokrenuo sam internet (iako nema veze ali ipak to je aplikacija) 2 puta,pokrenuo sam 2 igrice,album,glazbu,videe,postavke,još nešto (al se nemogu sjetit da sam isus) i kad sam to sve stavio da radi u pozadini,mobitel je radio jednako fluidno kao i prije....
Tipkovnica je dosta ljepa (pokrenuo sam SMS)...i da,mobitel PUNO LJEPŠE izgleda nego na slikama,al ozbiljno...
Jedina mana što sam našo jest što kad stisneš tipku "back" (ona strelica za nazad sa desne strane) i tipku hmm..neznam akko se to zove al ona druga tipka,ona kao za opcije valjda štali već..uglavnom kad stisneš bilo koju od te 2 tipke mobitel zavibrira,a to me strašno živciralo,pošto sam stalno to stisko xD
Još te samo očekujemo u temi sa milion pitanja, kako instalirati ovu igricu kako onu.. bravo! I bravo onima roditeljima koji klincu od 14 godina kupuje takav mobitel!!
Zaboravio si boldati još neke stvari ali iskreno, meni se *ere od cijelog posta.
Ma nemam nis protiv nikoga, daleko toga, nisam ljubomoran i tako dalje..
Kao sta pise u postu iznad, trebalo je podebljati cijeli post, jer dovoljno govori o načinu i razmišljanju jednog 14 godišnjaka, al otom potom.. Sretno mu bilo s novim mobitelom koji mu super leži u ruci, i nema laga u cut the rope.. A i prednja kamera ce mu super posluziti za naslikavanje 250 slika sebe i prijatelja da ih moze staviti na fb ;)
Ali mene zanima kako to da policajcima daju povoljniju kupnju takvih mobitela i jos onda ti policajci daju svojoj djeci te mobitele.
A jeste navalili na malog... Šta će tebi i meni takav uređaj, šta će ikome? Duplo jeftiniji androidi nude istu funkcionalnost pa opet... Gušt je gušt, bez obzira na godine. Uostalom, bar će među hrpom ajfona on biti cooler sa S3. 
Zaboravio si boldati još neke stvari ali iskreno, meni se *ere od cijelog posta.
A šta ste se uhvatili malog... Mali si je dao truda da napiše podugački post a vi tako.
Ako je njemu S3 potreban prvenstveno zbog igranja na njemu, nek mu je.
Ionako večina, na tom mobitelu, neče koristiti više od poruka i poziva, te će ga imat prvenstveno radi šminke...
edit: @Minoza me pretekao 
A šta ste se uhvatili malog... Mali si je dao truda da napiše podugački post a vi tako.
Ako je njemu S3 potreban prvenstveno zbog igranja na njemu, nek mu je.
Ionako večina, na tom mobitelu, neče koristiti više od poruka i poziva, te će ga imat prvenstveno radi šminke...
ali ima zato nas manjina koji ce ga iskoristiti do kraja kao sto iskoristavamo sII ak smo kod sminke iPhone je za sminkere a ne sII ili III !
Ok, ispričavam se svima koje sam uvrijedio iznoseći svoje mišljenje..
BTW, volio bi i ja da mi je tata u sindikatu.. I onda se zalimo..
a mislim jeste se raspričali sad...koja je uopće funkcija mobitela??? pozivi, poruke, internet, aplikacije, igre...rijetko ko će ga rootat i onda prčkat po njemu, rijetko ko će probat napraviti neku svoju aplikacijicu za njega....većina će ubijati vrijeme (i društveni život) s njime...
Nemogu vjerovat kolko si tu tu nasro.
Najvažnije je da istakneš kolko si star, jel? Da znamo da si tatin sin i maza.
Ja imam 13 godina i 7000 postova pa to nikom ne nabijam na nos.
Jadno je koristit GS3 za igrice, kupi si GS1 za 2d igre i budi zadovoljan.
I stvarno ne razumijem kako ne shvaćaš da je "vibrate on touch" feature, a može se i isključit.
I ja ću si kupit GS3, ali u zadnjih 6 mjeseci nisam upalio igricu na mobitelu, pogotove ne one (IMO) gluposti tipa Angry Birds, nego većinom surfam i 480x800 na SGS mi je premalo za kompleksne stranice tipa BOL.
(a uostalom mi je i ekran pukao)
Kad vidim djecu koja koriste mobitele tipa 4S/S2 (a takvih je dosta u mojoj skoli) za visenje na facebooku i forsiranje edgea (da, da, i to sam vidio) "jer to trosi manje interneta", bljuje mi se.
Triange away radi bez greške na s3. Flash counter je na nuli. Cm9 je krenuo i trenutno su izbacili dva experimental buida,ali su najavili da ubrzo kreću nightly buildovi.Tvorac Paranoida se također bacio na posao i izbacio prvi rom za s3.Baš me zanima kako će izgledati tablet mode na ovom čudu.
Triange away radi bez greške na s3. Flash counter je na nuli. Cm9 je krenuo i trenutno su izbacili dva experimental buida,ali su najavili da ubrzo kreću nightly buildovi.Tvorac Paranoida se također bacio na posao i izbacio prvi rom za s3.Baš me zanima kako će izgledati tablet mode na ovom čudu.
Ja jedva cekam Sense 4 port :)
kao tablet heh :) prvo kad ubodem sIII stavljam Paranoida
htjela bih ovaj mob jako jako ali me s druge strane 'muči' jedna stvar....koliko su sanse da ubrzo bude neka akcija ili nesto sl i ovom mobu cijena osjetno padne??? jel se isplati jos pricekati ili ga odmah uzeti????i koju mrezu, vip ili t-com????vip 150 pretplata ili ovo za mlade u t-comu??
htjela bih ovaj mob jako jako ali me s druge strane 'muči' jedna stvar....koliko su sanse da ubrzo bude neka akcija ili nesto sl i ovom mobu cijena osjetno padne??? jel se isplati jos pricekati ili ga odmah uzeti????i koju mrezu, vip ili t-com????vip 150 pretplata ili ovo za mlade u t-comu??
Apsolutno nikakve.
došao moj galaxy s3 u t-com... ali sad ajednom nemogu pretplatu produžiti...
zvali me u zadnjih mjesec dana 4x da imam mogučnost produljenja i daliželimda dobim jeftinije mob, i sad danas najedmom hom-cup, ništa od toga... neznam ko je u tcomu lud, a ko normalan... jer ovo je totalni apsurd...
dosao i meni iz vipa,otkljucan je i jako sam zadovoljan .
blago tebi... ja ču s ovima u tcomu poludjet totalno...
Evo i AOKP stigao na S III sa par bugova, al ok.
http://www.xda-developers.com/android/unofficial-aokp-port-lands-on-the-galaxy-s-iii/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+xda-developers%2FShsH+%28xda-developers%29&utm_content=FaceBook
Pih, bolji je Paranoid Android 
pitanje, jel će meni class 4 biti dovoljno za sve mogućnosti snimanja i slikanja koje ovo čudo ima??
pitanje, jel će meni class 4 biti dovoljno za sve mogućnosti snimanja i slikanja koje ovo čudo ima??
Za full HD snimanje class 4 nije dovoljno, a za slike svejedno...
btw, kad se naruci sa weba od vipa, jel se ceka il je isto kao u vip centru?
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
Ovako,vi koji mi prigovarate što sam napisao koliko godina imam,napisao sam to da dokažem drugima da mobitel NIJE PREVELIK,ne zato da se pohvalim. Htio sam dokazati da oni koji govore da je prevelik nemaju pravo,jer kao što sam reko da imam 14 godina a nije mi prevelik,nerazumijem zašto bi nekom sa više godina bio prevelik (možda curama,jer imaju manje ruke)...I mob. mi nije samo za igranje igrica,tu je puno više...i sam vi mene napadajte što sam napiso moje mišljenje o mobitelu..nesmeta mi..
Ovako,vi koji mi prigovarate što sam napisao koliko godina imam,napisao sam to da dokažem drugima da mobitel NIJE PREVELIK,ne zato da se pohvalim. Htio sam dokazati da oni koji govore da je prevelik nemaju pravo,jer kao što sam reko da imam 14 godina a nije mi prevelik,nerazumijem zašto bi nekom sa više godina bio prevelik (možda curama,jer imaju manje ruke)...I mob. mi nije samo za igranje igrica,tu je puno više...i sam vi mene napadajte što sam napiso moje mišljenje o mobitelu..nesmeta mi..
Ja imam 20 godina i mojoj curi je taman.
Dobro,ali opet i sam znaš da ima neki "sitnijih" cura kojima nebi legao mobitel...
Dobro,ali opet i sam znaš da ima neki "sitnijih" cura kojima nebi legao mobitel...