Zvucnici za pc

poruka: 7
|
čitano: 2.275
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Zvucnici za pc

imam zvucniike od okucnog kina 2 kom a uz pc sam dobio isto 2 komada MS-ovi ali nekakvi mi slabi.dali mi je bolje da stavim ove od kucnog kina kako da ih skopcam

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Zvucnici za pc

aaa te zvučnike šta si dobio uz kompijuter jesu li oni 2.0 ili su 2.1....ako neznaš da ti pojasnim 2.0 to su ti samo dva zvučnika des bass kutije ili bass zvučnika a 2.1 to su ti zvučnici sa bass kutijom i dva obična zvučnika visokotonca

17 godina
neaktivan
Zvucnici za pc

Ti zvučnici od kućnog kina su vjerojatno pasivni tako da za njih spojit na komp treba ti pojačalo, ne možeš ih spojit samo tako.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 14:32 (NeoN).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imas u chipoteci kit pojacalo ..tj pojacalo na tiskanoj plocici za jeftin novac i pogledaj koliko su ti zvučnici watta uzmeš malo slablje poijačalo spojiš ih serijski i to je to .... nadam se da si me razumio ..ako nisi samo reci spretan san u tome i rado cu ti pomoci ...

16 godina
neaktivan

zašto u seriju???? {#} ako ih spoji u seriju onda mu zvuk neće moć šetat i neće moć napravit 3D zvuk bolje da spoji jedan zvučnik na 1 izlaz mislim da je to bolje....jer ako već radi nek napravi kako spada

14 godina
neaktivan

Zbog toga ako su naprimjer zvučnici jačine po 50w sve skupa je 100w ..i pojačalo bi trebalo biti npr 95 i kad ih spoji u seriju sve to dobro radi a ako ide kupovati dva od 45w dođe ga skuplje i komplikciranje + na dva mjesta mora pojačavati naravno govorim o mono pojačalima, a ako bi uzimao stero puno su skuplja i naravno malko kompliciranja ..a što se tice 3d zvuka sve mu je isto ....

16 godina
neaktivan

aaa nezzz mislim moja ti je preporuka uzet pojačalo sa više izlaza naprimjer po izlazu neki 40W jer bolje je da zvučnici budu malo jači od pojačala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice