Zvučnici za mobitel

poruka: 13
|
čitano: 2.832
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Zvučnici za mobitel

mozes bez problema. samo imas dva nacina prvi cvikni kod transformatora zice i spoji kako os bateriju. radit ce

drugi vidi na plocicu di je gretzov spoj i odlemi ga i spoji direkt plus i minus ali onda moras pazit na polaritet

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Zvučnici za mobitel

pogledaj da li ec ti ta jedna baterija biti dovoljna za pokretanja ..a ak oi bude ..bojim se da ce kratko trajat

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
16 godina
Lacko kaže...

mozes bez problema. samo imas dva nacina prvi cvikni kod transformatora zice i spoji kako os bateriju. radit ce

drugi vidi na plocicu di je gretzov spoj i odlemi ga i spoji direkt plus i minus ali onda moras pazit na polaritet

Jednostavnije mu je samo ostaviti gretza, cemo bezveze komplicirati...

@autor

Sve je to super, al pitanje je kolko ce baterija trajati

:D
14 godina
CroNk3r kaže...
Lacko kaže...

Jednostavnije mu je samo ostaviti gretza, cemo bezveze komplicirati...

@autor

Sve je to super, al pitanje je kolko ce baterija trajati

Ja sam mislio bateriju punit punjačom od mobitela (odrezat žice + na +, - na -).

Toni
15 godina
Zvučnici za mobitel

nece ici kako si zamislio znaci ti si mislio stavit obicnu 9v bateriju i punit je punjacem od mobitela koji ima napon izmedu 5v i 3.7v nece ic jer prvo obicne baterije se nemogu punit

drugo ako si mislio stavit punjivu 9v bateriju ok ali opet nemozes je punit punjacem od mobitela jer je preslab.

najlakse ti ej da kupis akumulatorsku bateriju od 9v

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Lacko kaže...

nece ici kako si zamislio znaci ti si mislio stavit obicnu 9v bateriju i punit je punjacem od mobitela koji ima napon izmedu 5v i 3.7v nece ic jer prvo obicne baterije se nemogu punit

drugo ako si mislio stavit punjivu 9v bateriju ok ali opet nemozes je punit punjacem od mobitela jer je preslab.

a jel bi izgorilo pojačalo kad bi uzeo akumulatorsku bateriju od 12v

Toni
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 13:42 (Tony1999).
16 godina
Tony1999 kaže...
Lacko kaže...

a jel bi izgorilo pojačalo kad bi uzeo akumulatorsku bateriju od 12v

Bi, inace 12V akumulator ti daje oko 14V kad je skroz pun.

:D
14 godina
neaktivan

uzmi si čelije od 1,5 v pa složi 9 v ..gledaj što jače tj što više ah(ampersati)

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
15 godina
Zvučnici za mobitel

il mozes ko ja imat bateriju od autica.

imas one autice il avione itd. kratkor eceno nabavis bateriju za modele auto modeli, avio i brodo,

imas oko 9v 9 i nesto i imas punjac a te baterije imaju dosta Ah

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da ali opet je to nedovoljno bojim se ..najbolje bi ti bilo da napraviš pojačalo cca 2 w i spojiš te zvučnikwe..nece ti bit nešto pre glasno ali bit ce dovoljno a i nece ti trebati previse energije

15 godina
Zvučnici za mobitel

nezz meni je znalo. drzat do nekih 4 sata. s baterijom od autica nekom znj.

kasnije sam stavio baterijske članke od akumulatorske busilice pospajo ih i radilo ko majka :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zvučnici za mobitel

E da ne otvaram novu temu, ovako: Imam zvučnike od linije 2*40w (6ohm). Zvučnici su SS J20, a Linija je SONY HCD RX33. Pošto linija nema da se na nju spoji komp, zanima me kakvo pojačalo da uzmem za zvučnike do 100kn. ja sam mislio na ovako nešto http://www.ebay.com/itm/Kit-for-GAINCLONE-3875-LM3875-50W-50W-8ohm-Amplifier-board-speaker-protection-SC-/200826815903?pt=US_Amplifier_Parts_Components&hash=item2ec236059f

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice