Ovako iman neko jadno kućište a grafička koja nije neki prvak u snazi buči ko luda.Jel mogu ja stavit na stijenke kućišta iznutra neki materijal da ga utišam ali da se ne grije previše,znači po potrebi dodao bi još koji vent ali svakako moran nešto iskemijat jer po noći ispilan starog dok srfam forumima.Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako iman neko jadno kućište a grafička koja nije neki prvak u snazi buči ko luda.Jel mogu ja stavit na stijenke kućišta iznutra neki materijal da ga utišam ali da se ne grije previše,znači po potrebi dodao bi još koji vent ali svakako moran nešto iskemijat jer po noći ispilan starog dok srfam forumima.Hvala
U tvom bi slučaju najisplativija bila promjena hladnjaka grafičke kartice.
Napiši prvo točno koji model grafičke kartice posjeduješ, pa, u slučaju da se zamjena hladnjaka isplati, preporučiti ćemo ti neko rješenje.
Ati radeon x1300
Meni su predlagali da blindiram kuciste da bi mogao ventilator od EAH6970 da ukljucim na 80-100% i da hladim neispravnu grafiku i da dokupim cooler od 60e posto su bili ubedjeni u svoje znanje da je ispravna.
Imali su citavu zamisao i ubedjeni da je to super ideja. Nisam ih pitao samo da li da blindiram i otvor gde graficka izbacuje vazduh posto tu izlazi 85% zvuka.
Sobzirom da ima dosta osiromasenog uranijuma kasnije sam se pravio da nisam cuo to. Posto sam zatekao sebe da objasnjavam ljudima zasto je to nemoguce.
Cak mislim da sam rekao da cu ga blindirati i da trazim materijal da bi ih se otresao i otisao i vratio kartu.
Meni su predlagali dae blindiram kuciste da bi mogao ventilator od EAH6970 da ukljucim na 80-100% i da hladim neispravnu grafiku i da dokupim cooler od 60e posto su bili ubedjeni u svoje znanje da je ispravna.Imali su citavu zamisao i ubedjni da je to super ideja. Nisam ih pitao samo da li da blindiram i otvor gde graficka izbacuje vazduh posto tu izlazi 85% zvuka.
Sobzirom da ima dosta osiromasenog uranijuma kasnije sam se pravio da nisam cuo to. Posto sam zatekao sebe da objasnjavam ljudima zasto je to nemoguce.
Cak mislim da sam rekao da cu ga blindirati i da trazim materijal da bi ih se otresao i otisao i vratio kartu.
HAHA sad kada netko puca po tebi znaš di se trebaš sakrit