Trazenje dijelova za aquarium pc

poruka: 3
|
čitano: 1.088
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Trazenje

Ovako poceo sam radit projekt i prvo sam trebao iz HEP-a nabavit trafo ulje sto sam uspio i mogu kolko hocu dobit litara. eh sad mislim napravit obican akvarij ali pitanje je s time to "Izolirat" hoce li obican silikon bitokej? i da trazim motherboard tray , nesto tipa ovoga na slici bitno da ima postolje i ovo da imam na sta pricvrstit dodatne stvari vjerovatno ce samo graficka bit osim ako ne budem imao integriranu.. tako da sta god kazete bice mi dobro i pomoce mi ... i da mislio sam ili sve uronit ili samo naliti do dijela di pocinju virite usb i kablovi se spajaju da ne zamastim sve..i pitanje je koji materijal za akvarij da koristim jer bi bilo dobro da pricvrstim mbo tray za akvarij ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Trazenje

Uzmes pleksiglas  ...  na spojeve napravis malo udubljenje u koje staviš diktum(gumicu) i dobro stegnes... to drzi ..gleda san kako je priajtelj radija .... 

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
13 godina
neaktivan
Re: Trazenje
ante5656 kaže...

Uzmes pleksiglas  ...  na spojeve napravis malo udubljenje u koje staviš diktum(gumicu) i dobro stegnes... to drzi ..gleda san kako je priajtelj radija .... 

sta akvaij pc il ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice