Ovako poceo sam radit projekt i prvo sam trebao iz HEP-a nabavit trafo ulje sto sam uspio i mogu kolko hocu dobit litara. eh sad mislim napravit obican akvarij ali pitanje je s time to "Izolirat" hoce li obican silikon bitokej? i da trazim motherboard tray , nesto tipa ovoga na slici bitno da ima postolje i ovo da imam na sta pricvrstit dodatne stvari vjerovatno ce samo graficka bit osim ako ne budem imao integriranu.. tako da sta god kazete bice mi dobro i pomoce mi ... i da mislio sam ili sve uronit ili samo naliti do dijela di pocinju virite usb i kablovi se spajaju da ne zamastim sve..i pitanje je koji materijal za akvarij da koristim jer bi bilo dobro da pricvrstim mbo tray za akvarij ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzmes pleksiglas ... na spojeve napravis malo udubljenje u koje staviš diktum(gumicu) i dobro stegnes... to drzi ..gleda san kako je priajtelj radija ....
Uzmes pleksiglas ... na spojeve napravis malo udubljenje u koje staviš diktum(gumicu) i dobro stegnes... to drzi ..gleda san kako je priajtelj radija ....
sta akvaij pc il ?