e ovako imam pojačalo 2x200w.ja bi to spoijo iz mp3 u pojačalo i onda i zvučnike . e sad me zanima od kolko trebaju bit akumulatori i jel se idi se na to pojačo može spojit dva zvučnika od 100 w ili mora bit kolko pojačalo tolki zvučnici wati
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozes ti spojit te od 100 W ali onda nebi smia pojacavat do kraja jer ti pocinju krcit i mogu izgorit. Najbolje bi ti bilo kad bi ima dva od 220 W ili 200, a ako ti pojacalo ima ono za namistat jacinu zvuka onda mos spojit i te od 100 W.
Sta se tice akumulatora moze bit od auta (onaj velik) a moze bit i od motora (onaj mali). Samo sta ti je tu problem. Pojacalo bi moga koristit samo dok imas baterije ali kad nestane trebas spojit na punjac akumulatora, pa bi ti bilo bolje spojit pojacalo na akumulator a akumulator na auto punjac.
pa za auto punjač mi treba struja to imam ja liniju meni treba da ja bez struje mogu ove od 220 več meni treba struja od akumulatora,pa neznam od kolko akunulator treba bit.....to meni treba za prvi maj kontišeš
ma razumin te sve. evo ovako. veci akumulator - duze traje, manji akumulator - manje traje. nabavi si negdi akumulator od auta nekih 75 ampera tu negdi i napuni ga i nabij muziku. a koje pojacalo imas ? i koje zvucnike ?
a neznam ja kako je to pojačalo sam znam da je tolko wati a zvučnike imam od liniuje
A kako volim čitati imena tema.
Svašta nešta - pretragao si se smišljajući.
Od lošeg naslova, do nesuvislih postova.
Ovakve tema ne zaslužuju svoje mjesto na ovom forumu!