Slaganje konfiguracije pomoc

poruka: 39
|
čitano: 5.106
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Slaganje konfiguracije pomoc

Znaci da je ta igra u principu neigriva.

Ok.

15 godina
Noobcina kaže...

Ok.

U principu ispada da je tako, ali se ipak može igrati. Samo ne baš najugodnije.

Etiam tu, Brute, mi fili!
14 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
Noobcina kaže...

Gledam ljude na youtube stavljaju snimke Black opsa kako im super ide, a steka sve u sesnaest. Zanima me da li moze ici glatko kao da bi sada igrao recimo Duke 3D ili Half life 1? Bez onog laga kod misa, nego kako za milimetar pomaknem mis, da se u stotinki sekunde pomakne i kursor na ekranu. Ne znam da li kuzis na kaj mislim..

To što bi ti želio je, barem kod te igre, neizvedivo.

Mislim koji je smisao igre koja i sa najjacom konfiguracijom ima lag? Ono, ti kliknes mis na zoom, a treba mu 0,4 sek da se aktivira, dok kod counter strikea treba 0,04. Karikiram, ali to je to.

14 godina
neaktivan

Dobro, maknut cu ovo smece od PSU-a MS XY, al ako je novo, pa oce izdrzat barem mjesec dana? Sada sam citao da je ljudima kompletna konfiguracija pregorjela, ne znam jel pretjeruju ili je ovo napajanje cak opasno po zivot? Trebalo bi im poslati inspekciju ako je tako. Jos je najbolje sto imam garanciju 2 god. na napajanje.

15 godina
Noobcina kaže...

Dobro, maknut cu ovo smece od PSU-a MS XY, al ako je novo, pa oce izdrzat barem mjesec dana? Sada sam citao da je ljudima kompletna konfiguracija pregorjela, ne znam jel pretjeruju ili je ovo napajanje cak opasno po zivot? Trebalo bi im poslati inspekciju ako je tako. Jos je najbolje sto imam garanciju 2 god. na napajanje.

To napaanje je jako slabo, teški šrotex, mijenjaj ga pod hitno jer bi se moglo zapaliti i odnijeti sa sobom i pola kuće u dim... nije šala, ni najmanja...

Etiam tu, Brute, mi fili!
14 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
Noobcina kaže...

Ok.

U principu ispada da je tako, ali se ipak može igrati. Samo ne baš najugodnije.

Pogledaj ovo samo: 

Black ops.

Kladim se da malac ima neku konfiguraciju u rangu mjesecne place menadzera t-coma, a toliko koci i steka da te glava zaboli. Veze nema s mozgom. Nije mi jasno kako ljudi to ne vide..il sam ja lud..o.O

16 godina

To ces kupovati sve novo ili samo Graficku karticu?

EDIT:

Pitam zato jer mislim da ti je bolje uzeti nekog Athlona jer ces dobiti bolje performanse za iste pare i ujedno ces imati na maticnoj socket na koji ces moci staviti nekog phenoma kad ce komp oslabiti...

I nekuzim zasto bas nvidia, AMD nudi bolje graficke kartice za tu cijenu?

I u vezi onog napajanja uzmi nekog Seasonic, Corsair ili XFX

:D
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 11:34 (CroNk3r).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ma sve štima, ali kad već imam 775 ne isplati mi se..

16 godina

A zasto nebi uzeo HD5770 umjesto neke nvidia grafe, za te pare je HD5770 najbolja...

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice