Shema FL Studio kontrolera

poruka: 7
|
čitano: 2.196
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Trebam shemu nekoga kontrolera ili mixete koji bi se spajao preko USB-a i bio bi kompatibilan sa FL Studio programom za izradu beatova. Nemogu naći na internetu ništa slično. Hvala!

Dj Chris Axe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Itko?? 

Dj Chris Axe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sve zavisi koji ti kontroler treba. Jel trebas klavijaturu ili kontrolu s fader - ima? Ali za oba ces tesko pronaci nesto na NET - u. Najjednostavnije bi ti bilo kupiti polovno za cca 500 kn. I onda si barem siguran da to radi

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Shema FL Studio kontrolera

Ma znam da je najbolje kupiti, ali sam mislio možda se može nešto napraviti, treba mi s fader-ima, klavijaturu imam već.

Kada ti pomognem sitsni ''Hvala''
15 godina
neaktivan

Pokusaj nabaviti Behringer BCF 2000 ili nesto slicno, po mogucnosti vece posto je on samo 8 kanala. A za remix - e ili produkciju ti ipak treba malo vise kanala. Ja imam BCD 2000 (DJ  - ski kontroler za mixanje u zivo). Kad sam ga rastavio, vidio sam mali milion mikrocipova koji se programiraju (atmel). Tako da to ti se bas i ne isplati praviti.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Shema FL Studio kontrolera

Aha, probat ću, vidim da je taj Behringer povoljan dosta kao marka. Ja imam Numark Mixtrack Pro kontroler, bavim se time pomalo.

Kada ti pomognem sitsni ''Hvala''
15 godina
neaktivan

Ja sam se glazbom bavio dosta dugo. Sada trenutno pauziram. Od opreme trenutno imam Gemini KL-10 executioner ten (2ch mixer) i Behringer BCD2000. Ali imam u planu uzeti jos 2 CD Player - a i mozda neki malo bolji mixer.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice