Savjeti oko slaganje konfe

poruka: 6
|
čitano: 1.624
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

trebam savjete oko slaganja,nisam pri nikakvim novcima tako da zelim proci sto jeftinije a opet da ne kupujem zadnje smece,jer je
ovo ionako privremeno,kad ce se kupovati kupice se sve novo,nisam neki zagrizeni gamer tako da imate na umu ali si volim tu i tamo
piknut neku igricu i vecinom sam ne netu,filmovi i tako.
Od komponenti imam sljedece:

CPU: AMD Sempron 64 LE-1100 1,9Ghz

MBO: Gigabyte GA-M61SME-S2L

GPU: Sapphire HD3450 512MB DDR2

RAM: DDR2 1GB Kingmax

HDD: Caviar 120GB

DVD Pioneer snimac

uglavnom mi treba kuciste,vidio sam dosta kucista s napajanjem od 400-420w za 300tinjak kuna,mislim da mi vece napajanje od toga ni ne treba,jedino ne znam da li ubaciti jos neka hladenja,ventove ili nesto,mozda samo 1 ili 2,da jedan vuce zrak u kuciste a drugi tjera topli van,ne znam ili mi j dosta jedan veliki da puse i bok.

Hvala na savjetima

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 17:34 (leo77).

0 0 hvala 0
15 godina
po meni rade cuvaj pare i skupljaj za novo.
ako sve radi zas dirat a i ne mozes nadogradivat jer je zastarjelo nezz zas ti treba novo napajanje ako an ovom radi. ali inace u takvim kucistima di dobijes napajanje napajanje ej kvalitete 0
rade das onda 400kn samo za napajanje i kada budes kupovo novu konfu ne moras uzet napajanje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skupljaj pare, prodaj to i kupi novo. Tu nemas sta nadogradjivati, vec je to zastarjelo. A ta napajanja u kucistima su jako nekvalitetna.

Low life ! Alat ne cini majstora!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nemam sta skupljat kad nemam love,ne kuzite vi mene necu ja ovo nadogradivat nego to imam,znaci imam 2 opcije

slozit to u neku kutiju i koristiti ili drzati u ladici i surfati s pentium 3 na kojoj sam sada jer jedino ona radi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Savjeti oko slaganje konfe
leo77 kaže...

nemam sta skupljat kad nemam love,ne kuzite vi mene necu ja ovo nadogradivat nego to imam,znaci imam 2 opcije

slozit to u neku kutiju i koristiti ili drzati u ladici i surfati s pentium 3 na kojoj sam sada jer jedino ona radi

Pa izvadi sve iz te kutije iz Pentiuma 3 i ubaci to ostalo.

Low life ! Alat ne cini majstora!
15 godina
aha ti imas te dijelove u ladici znaci nije u funkciji e onda ili mozes napraviti sta je predlozio kolega :)
ili spojiti sve na stolu da ti radi :D i uzmes napajanje od p3
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice