Samogradnja elektrošokera

poruka: 45
|
čitano: 18.750
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samogradnja elektrošokera
miki13 kaže...

Ostavi se gluposti dok nije prekasno. Ja stvarno ne mogu vjerovati u kojem smjeru je krenula rasprava i savjeti. Čak i da napraviš nešto funkcionalno i ispravno što će ti to (znači to je najbolji slučaj) koga ti misliš stresti s tim?

{#} ispaltivije je kupiti šoker za 100-200kn nego se s ovim zajeb... i nekoga još ubiti
a ona shema je samo prikaz da se to može tako napravit

School for money!
17 godina

nemojte se zezat s tim, vidite kakve je posljedice na nine-a ostavilo {#}

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
13 godina
neaktivan

buraza kad me zaj***va {#}

17 godina
neaktivan

pročitao sam naslov teme i imam jedno pitanje - kolko tisuća volti XD

za tvoje potrebe rekao bi da ti je najbolje da odeš do dm-a i kupiš jednokratni fotić za 35kuna i izvadiš punjač za bljeskalivcu - puni kondenzatore na 300 volti sa novom 1.5 voltnom baterijom, nisam baš probavo sa većim ulaznim napom
ali pazi se TRESE U K**AC
ako želiš samo tresti ljude makni uopće kondenzator - 300 volti je dosta da te strefi a sklop je pre slab da ti naudi - sa kondenzatorima postaje samo opasnije

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

I onda naleti na nekoga sa slabim srcem, jer mu doslo da malo 'pecka' okolo, a koje otkaze i... Nisu svi ljudi potpuno zdravi, a neki niti ne znaju za zdravstvene probleme koje mozda imaju.

Nije se sa time za zezati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 1:12 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne ovaj sam šoker bez kondića može dati cca 5mA, a ako te tako nešto stvarno brine stavi otpor od cca 5 ohma u seriju s baterijom što će značajno smanjiti izlaznu struju

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dantex kaže...

ne ovaj sam šoker bez kondića može dati cca 5mA, a ako te tako nešto stvarno brine stavi otpor od cca 5 ohma u seriju s baterijom što će značajno smanjiti izlaznu struju

Svejedno možeš ubiti nekoga

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina
odjavljen
segregator kaže...
dantex kaže...

Svejedno možeš ubiti nekoga

Jedino ako ima pacemaker, a i za to su skoro nikakve šanse.

Uglavnom evo da se ne mučite, shema i ideja za izradu elektrišokera, i slike kako sam ga napravio:

http://www.e-vozila.com/forum/viewtopic.php?t=2725

Nije sve tako jednostavno, a najveći problem je trafo.

Bistar sam k'o katran.
16 godina

A da izvadiš peckalicu iz upaljača i s time se zajebaješ?

Kao prvo elektrošokeri po zakonu spadaju u oružje i dozvoljeno je nošenje samo osobama starijim od 18 godina i korištenje isključivo u svrhe samoobrane.

Zato se ostavi takvih samogradnji i glupiranja s kondenzatorima jer ćeš poginuti ili ti ili ćeš nekoga ubiti.

Pogotovo je problem što nemaš pojma oko toga i ne razumješ se koliko jako može utjecati neki napon i jačina struje na nečije tijelo.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
xxxxx kaže...

A da izvadiš peckalicu iz upaljača i s time se zajebaješ?

Kao prvo elektrošokeri po zakonu spadaju u oružje i dozvoljeno je nošenje samo osobama starijim od 18 godina i korištenje isključivo u svrhe samoobrane.

Zato se ostavi takvih samogradnji i glupiranja s kondenzatorima jer ćeš poginuti ili ti ili ćeš nekoga ubiti.

Pogotovo je problem što nemaš pojma oko toga i ne razumješ se koliko jako može utjecati neki napon i jačina struje na nečije tijelo.

Mislim da naš zakon to ne definira.

Što se tiče igranja, treba raditi sa malom baterijom kao izvorom napajanja, nipošto iz utičnice, preko adaptera, ili slično.

Bistar sam k'o katran.
16 godina

Električni paralizatori spadaju u oružje D kategorije, moguće ga je nabaviti bez dozvole i prijave ali osoba koja nabavlja mora biti punoljetna.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

najbolje ti je kupiš kod kineza one "žvake" što kad povučeš zdrma te struja ili baterijsku lampu koja kad je oćeš upaliti zdrmai, i iz nje izvadiš zavojnicu spojiš na bateriju i dodaš prekidać i elektro šoker gotov. al nebi ti ja preporučio da ideš ljude drmat s tim i naravno ovo gore je samo u informativne svrhe a ti pravi i drmaj ljude na vlastitu odgovornost

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 17:31 (expert man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
expert man kaže...

najbolje ti je kupiš kod kineza one "žvake" što kad povučeš zdrma te struja ili baterijsku lampu koja kad je oćeš upaliti zdrmai, i iz nje izvadiš zavojnicu spojiš na bateriju i dodaš prekidać i elektro šoker gotov. al nebi ti ja preporučio da ideš ljude drmat s tim i naravno ovo gore je samo u informativne svrhe a ti pravi i drmaj ljude na vlastitu odgovornost

Ma to je slabo :)

Bistar sam k'o katran.
15 godina

to sam znao drzat po pola sata. kad mi bilo dosadno u skoli hahaha

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
valentino19963 kaže...

evo probao sam konenzator punit na uticnicu :D i sve je super. cim ga vise drzim unutra jaca je iskra kod kontakta i kad sam ga punio na punjac akumulatora iskri se ali ne tak jako kao iz uticnice...kako bi ja trebao sloziti da se napon iz baterija (istosmjerni) prebaci u izmjenicni ali veca voltaza

S obzirom koliko si nestručan nebih ti ni u ludilu preporučio da petljaš sa električnom strujom. Struja je opasna po život, a pogotovo ona iz utičnice s kojom se ti zahebavaš i zabavljaš gledajući kako veselo iskri. Opet ti ponavljem, električna struja nije zahebancija za mulce, a bome ni za odrasle ljude koji neznaju s čime imaju posla.

Ne budeš li se držao mojeg savjeta, ova tema može rezultirati ljudskim žrtvama, a siguran sam da nijedan od u ovoj temi prisutnih forumaša nema ni najmanje želju da mu policija dolazi na vrata i privodi ga na ispitivanje samo zato jer je sudjelovao u ovoj temi.

Ukoliko kaniš nastaviti mimo mojeg savjeta, predlažem da prvo pročitaš ovo: http://www.suzavac-argus.com/sokeri.html#vise  

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice