Provera LED

poruka: 7
|
čitano: 1.390
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Provera LED

Hocu da proverim lediode ali imam problemcic, crko mi je unimer i na napajanju ne znam koja mi je koja zica (napajanje za kuciste,racunar) http://static.kupindoslike.com/-Ispravno-Napajanje-UltraPower-ATX-350W_slika_XL_16305997.jpg ovo je moje napjanje ako moze neko da pomogne bio bih zahvalan ? :) 

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Provera LED

kave veze ima le dioda,s ovim?.....inace je narancasta 3.3v,zuta je 12v,a crvena 5v,naravno,ne mora znacit da je tako i kod tebe!

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Provera LED

color coding je isti na svim napajanjima tako da da zuta 12v narandasta 3.3v i crvena 5v crna minus

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Provera LED
Lacko kaže...

color coding je isti na svim napajanjima tako da da zuta 12v narandasta 3.3v i crvena 5v crna minus

mislio sam na ostale žice koje mogu biti različite(3.3 sense,5 sense,pw on,pw good...)

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ipak je bila narandzasta, hvala lepo drugari ! {#}

14 godina
neaktivan

Pazi ti sta radis ... iz tvoja dva posta mogu zakljucini neznanje  ..pricas o ledicama i napajanju i 3.3 volta... savjetujem ti ako mislis spajat ledice na ta 3.3 volte to ne cini bez otpora. ...

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice