Program koji pretvori shemu u pcb

poruka: 7
|
čitano: 2.623
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

dakel tražim neki jednostavni program koji mi nacrtanu shemu pretvori u pcb ..hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imas dosta programa koji to rade.Ali nijedan program to ne odradi bas kako treba ili djelomincno uradi.

Preporucio bi ti CadSoftov Eagle ja sam sa njim zadovoljan ima autorut(aumatski ti radi bakrene vodove od komponente do komponente)

Samo moras manualno poslozit komponente na plocicu on to odradi solidno ako si ti postavio komponente dobro a ne zbrda zdola.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Program koji pretvori shemu u pcb

crozoki to sam i sam mogao napisati ..ja tražim nešto provjereno i kvalitetno a ne ono što google prvo izbaci ..

hvala

17 godina
neaktivan

Ja sam nedavno otkrio DipTrace - besplatan je ako pločica ima ispod 300 pinova
al nemoj se zavaravati ima tu posla - prvo unesti shemu, naći komponente sa dobrim footprintima, i onda na pločicu - ima autorouter al ne radi to samo tako (i ja sam mislio da radi ali eto život je okrutan) - ako želiš dobar proizvod moraš sam - autorouter će ti pogotovo biti beskoristan ako radiš neku pločicu malo veće snage jer ako staviš deblje vodove to loše ispadne
diptrace ima odličan tutoriale i lak je i intuitvan - preporučam

Ovo je moj potpis...
15 godina
neaktivan

po meni najjednostavniji program koji ima funkciju autoroute (automatsko pretvaranje šeme u pcb) je Pcb Wizzard

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

U pcb wizardu san se namuciaj nacrtat shemu pa mi na kraju nije tije pretvorit u pcb..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice