ovako imam modem neki SAGEM bla bla bla nešt uglavnom nema antenicu na sebi ()_() i signal mi je tak slab da sad kad je u dnevnoj ja u svojoj sobi(4-5metar) jedva ga mogu hvatati neznam kaj da vise radim stalno puca veza..i mozete li mi preporuciti neku wlan karticu da je jača da moze uhvatit taj signal..hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako imam modem neki SAGEM bla bla bla nešt uglavnom nema antenicu na sebi ()_() i signal mi je tak slab da sad kad je u dnevnoj ja u svojoj sobi(4-5metar) jedva ga mogu hvatati neznam kaj da vise radim stalno puca veza..i mozete li mi preporuciti neku wlan karticu da je jača da moze uhvatit taj signal..hvala
daj puni model toga sagem-a
. jesi li ti siguran da tvoj modem ima wlan????.. da ne hvatas mozda neki signal od susjeda a mislis da je tvoj
??
Sagem F@st 2604
ma ima wla-n ;) ali kuzis slab je jako :/
znaci tebi treba antenica, vrlo je lako napraviti dipolnu antenu...
na mjestu gdje ti treba ici antena, vanjski dio, na koji našarafiš, to je štit, a iglica u sredini je signal...
uzmi pištolj za topljenu plastiku pa spoji ili zalemi, ili nešto drugo što ti je pri ruci, ali se te dvije žice ne smiju dodirivati
najbolje bi bilo kad bi nabavio antenicu od nekog drugog wirelessa
edit: sa obzirom da si stavio temu u samogradnju, dobio si rjesenje za samogradnju x)
ako netko drugi ima neku ideju, slobodno bacajte
hvala kaj si se potrudio :) a jel mi mozes mozda preporuciti neku malo jacu wlan-karticu da nije skupa ?
e sad, za to pitanje ti ja nisam najbolja osoba x)
postaj novu temu odabir wlan kartice