Problem sa Wlan signalom

poruka: 6
|
čitano: 2.266
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa Wlan signalom

ovako imam modem neki SAGEM bla bla bla nešt uglavnom nema antenicu na sebi ()_()  i signal mi je tak slab da sad kad je u dnevnoj ja u svojoj sobi(4-5metar) jedva ga mogu hvatati neznam kaj da vise radim stalno puca veza..i mozete li mi preporuciti neku wlan karticu da je jača da moze uhvatit taj signal..hvala

Tuta
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem sa Wlan signalom
Ivann182 kaže...

ovako imam modem neki SAGEM bla bla bla nešt uglavnom nema antenicu na sebi ()_()  i signal mi je tak slab da sad kad je u dnevnoj ja u svojoj sobi(4-5metar) jedva ga mogu hvatati neznam kaj da vise radim stalno puca veza..i mozete li mi preporuciti neku wlan karticu da je jača da moze uhvatit taj signal..hvala

daj puni model toga sagem-a

. jesi li ti siguran da tvoj modem ima wlan????.. da ne hvatas mozda neki signal od susjeda a mislis da je tvoj{#}??

Tko se zadnji smije, nije skužio!
14 godina
neaktivan
Problem sa Wlan signalom

Sagem F@st 2604

ma ima wla-n ;) ali kuzis slab je jako :/

Tuta
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

znaci tebi treba antenica, vrlo je lako napraviti dipolnu antenu...

na mjestu gdje ti treba ici antena, vanjski dio, na koji našarafiš, to je štit, a iglica u sredini je signal...

uzmi pištolj za topljenu plastiku pa spoji ili zalemi, ili nešto drugo što ti je pri ruci, ali se te dvije žice ne smiju dodirivati

najbolje bi bilo kad bi nabavio antenicu od nekog drugog wirelessa

edit: sa obzirom da si stavio temu u samogradnju, dobio si rjesenje za samogradnju x)

ako netko drugi ima neku ideju, slobodno bacajte

I’m the juggernaut b*tch.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 20:40 (munjovoz).
14 godina
neaktivan
Problem sa Wlan signalom

hvala kaj si se potrudio :) a jel mi mozes mozda preporuciti neku malo jacu wlan-karticu da nije skupa ?

Tuta
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e sad, za to pitanje ti ja nisam najbolja osoba x)

postaj novu temu odabir wlan kartice

I’m the juggernaut b*tch.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice