Popravak MS 1.1

poruka: 6
|
čitano: 2.334
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Popravak MS 1.1

Bogdaj
Imam ovaj prastari miš koji je stradao nakon jednog battlegrounda davne 2008 godine. E sad, koliko sam uspio vidjet izvana, kabal se prekinuo, al sad kad sam ga ogolio vidim da su sve 4 žice u redu. Ali na slici se vidi da u miš idu 4 kabla i jedan deblji (nula?) i sad me zanima dali je problem u kablu ili? Žice u kablu su bile omotane nekakvom ovojnicom koja podsjeća na alu foliju i sa bakrenim licnama. Znam da možda zvuči glupo ali dali možda one isto imaju utjecaj na rad miša? Ima li tko kakvih iskustava/prijedloga?

Konektor na mišu Konektor na mišu
Mjesto gdje je puklo Mjesto gdje je puklo
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Popravak MS 1.1

nemaju ulogu za rad misa ali mozes na to spojiti gnd zicu od kabla  pa ce ti doci na isto

a alu folija je sluzila za uklanjanje vanjskih smetnji

15 godina
Popravak MS 1.1

Aha, dobro. Ma vidio sam da dosta miževa ima taj kabal zamjenjiv, al evo baš moj nema, moram cijeli konektor odlemit sa pločice a kako ima 5 pinova, ne mogu stavit ovaj od 4...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Popravak MS 1.1

Može slika kučišta miša. Napaljen sam na taj miš, pogotovo crni. A kod nas ga nema nigdje za uzet, ebay ima al je 180kn što je previše za takvog miša.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Popravak MS 1.1

Nije crni, al mi je bio presuper kad sam ga kupio..Taman me i izašao nekih 150ak kuna još u HG spotu

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Popravak MS 1.1

dosta su ti 4 žice da bi mis radio  jer su 2 zice spojene na masu (GND) u konektoru

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice