Pomoc oko modanja kucista

poruka: 15
|
čitano: 4.753
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

molim nekoga tko ima ideja da mi da nekakav savjet za niskobuđetno modanje kucista, i kako bi mogao zatrpati pogubljene plastike napred na maski

pogubljene plastike :/ pogubljene plastike :/
umjesto 2x80cm stavio bi 120mm fan umjesto 2x80cm stavio bi 120mm fan
ovo ide unutra ovo ide unutra

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za ovu plastiku naprijed - nabavi crvene mrežice i stavi ventilatore naprijed, možda i svijetleće. Ako ne svijetleće, ovi su dobri:

Xilence Red Wing (80 ili 120mm) Xilence Red Wing (80 ili 120mm)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam takva slicna 2 isto xsilence red wing 120mm.. mozes li pojasniti mrezice?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko modanja kucista

da i neonke mislim stavit ali mi ove vezice ne trebaju. na zadnjoj slici se vidi da su kablovi uredni

16 godina
neaktivan

Ovako nešto, samo malo gušća. I onda ju posprejaš u crveno. Možda ima u Bauhausu i sličnim dućanima.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to sam ovako nekako razmisljao ali nemam takve plastike. ako netko ima 2 plastike 5.25" za cd i 2 3.5" za flopy pm me dogovorit cemo se :D 

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 21:13 (adza1312).
15 godina
neaktivan

Mislim da bi ti stali 2x120mm ventovi tamo gdje je predviđeno mjesto za one od 80mm...Samo izbušiš rupe {#}

|AMD Phenom x2 550 @ x4 3.1GHZ|Gigabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i nebi reko da bi stala 2x120 okomito je malo jace od 17 cm a vodoravno malo jace od 11 i sumnjam da bi mi stalo

15 godina
protjeran

Ako se ne varam u pitanju su otvori za przilice!?

Stavljati ventilatore,mislim da efektivno neces puno postici,jer ce ti iz te pozicije nece hladiti bitne hardware na maticnoj,no opet u svakom slucaju ce pomoci!

Otvor je prevelik ili premal za bilokoji VENT,tako da ces imati puno gnjavaze oko popunjavanju praznina sa strane ventova+jos ces morati racunati da ventove zastitis,

da ne bi gurao prste u njih dok palis komp ili nesta ustekavao u prednje portove-naravno kada si pijan{#}.

Mislim da je u tvome slucaju naj opcija plexiglas u kombinaciji sa nekakvim neonkama!

Pritom ofarbaj kuciste crnom bojom iznutra,da bi izbjegao srebrenu boju lima koja ruzno izgleda kroz plexi!

Sve je u masti,plexi se moze i farbati u recimo plamenove vatre,crnom bojom ofarbas plexi,"plamenove" ostavis prozirne,neonka zute boje,te u gornjem kutu,

sakrijes HDD led u reflektirajucu podlogu,od obicne rucne lampe(da bi svjetlost bila intezivnija)

Ovo sam vidio jednom i mogu ti reci da ludo izgleda-goreči komp!

Sve je u masti!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 21:30 (Godfahter).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da to sve svijetli u ritmu hdd ledice? dosta je komplicirano ali je moguce izraditi, ideja mi se dopada imam od 12mm xsilence red wing koji cu vjerovatno moci zamjeniti i za neki u "boji" ili sa prozirnim "krilima" neznam koji bi kako izgledao. jos nesto: nasao sam na njuskalu kuciste isto kao i moje samo crna prednja maska koja bi mi mogla posluzit (http://www.njuskalo.hr/kucista/prazno-kuciste-oglas-3095302) iza njega desno bijelo kuciste s crnom floppy plastikom koja bi mi mogla posluzit da nadodam jer "nezelim" imat floppy . neznam dali bi mogao sta s time uradit. 

15 godina
protjeran
adza1312 kaže...

da to sve svijetli u ritmu hdd ledice? dosta je komplicirano ali je moguce izraditi, ideja mi se dopada imam od 12mm xsilence red wing koji cu vjerovatno moci zamjeniti i za neki u "boji" ili sa prozirnim "krilima" neznam koji bi kako izgledao. jos nesto: nasao sam na njuskalu kuciste isto kao i moje samo crna prednja maska koja bi mi mogla posluzit (http://www.njuskalo.hr/kucista/prazno-kuciste-oglas-3095302) iza njega desno bijelo kuciste s crnom floppy plastikom koja bi mi mogla posluzit da nadodam jer "nezelim" imat floppy . neznam dali bi mogao sta s time uradit. 

Ma nije uopce komplicirano!

Plexiglas je zahvalan materijal i lako se oblikuje,ljepi,farba itd...zato sam ti njega napomenuo!

Raznorazne mrezice,pletene zice su ok,ali zahtjevaju okvir da bi bile fixne i u konacnici,ako nemas pravi alat,

za savijanje recimo big mašina to sve ce izgledati poprilicno neuredno!

Evo pogledaj nprm moje kuciste,ja sam rupe popunio zastitnom mrezicom starog napajanja!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
15 godina
neaktivan

eto dobio sam jos jedno pa cu sklepati nesto od njih pa stavim slike :D

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Cekam slike {#}

"I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft." Bill Gates
14 godina
neaktivan

pofarbaj unutar kucista da maknes ruznu boju lima, lupis xsilence red vingove, ako mozes napravi "prozor" sa strane i napred ovo sto si nacrtao nije tesko ako imas te plastike. happy modding

Chuck Noris je otkljucao AMD Phenom II x2 u AMD Phenom II x6
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice