Plexiglass

poruka: 9
|
čitano: 2.342
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Plexiglass

Ovako gledo sam cijene plexiglassa i sta je stvarno tako skupo? ako je htio bi pitat koji je najbolji materijal da napravim ono prozirno kuciste tj cijelo kuciste od plexiglassa npr  kao ovo ..zelio bi napravit ajmo rec akvarij u kojem ce ic komp i bice u ulju kao

..ja znam i ako stavim da trebam imat pumpu ili nesto jer kako se ulje tesko zagrije tesko se i hladi pa mi recite sta bi mogo napravit.. ili da jednostavno kupim neki akvarij a za pumpu vi predlozite ili nesto drugo ? hvala

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Plexiglass
Damir1908 kaže...

ja znam i ako stavim da trebam imat pumpu ili nesto jer kako se ulje tesko zagrije tesko se i hladi pa mi recite sta bi mogo napravit

Pumpaj ulje kroz liebigovo hladilo :D

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
13 godina
neaktivan
Plexiglass

haha..ima nesto di mogu kupit gotovo  ili nesto takvo, a da nije s ebaya ? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 23:26 (Damir1908).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Plexiglass

Ako veliš da ti je pleksi kup onda će ti biti skupo i pravljenje sistema za hlađenje tog ulja. Iskreno takav PC ti je bezveze, osim tišine možeš dobit eventualno pregrijavanje.

0 0 hvala 0
15 godina
Damir1908 kaže...

haha..ima nesto di mogu kupit gotovo  ili nesto takvo, a da nije s ebaya ? 

Nekada je to radio TLOS.

Stručnjak za odmaganje...
13 godina
neaktivan
Plexiglass

a neznam nisam znao da je plexi tako skup i radi cega je ako mi mozete objasnit? a znam da al ja sam mislio znate iz zezancije to sve da vidim dal bi sljakalo.. TLOS ? objasni molim te  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Damir1908 kaže...

a neznam nisam znao da je plexi tako skup i radi cega je ako mi mozete objasnit? a znam da al ja sam mislio znate iz zezancije to sve da vidim dal bi sljakalo.. TLOS ? objasni molim te  

Ako ti je iz zezancije a skupo ti je onda bolje igraj se sa sadašnjim kućištem ili jednostavno kupi novo. Nema smisla iz zezancije pravit nešto što je skupo i ima loše preformanse (grije se).

15 godina
Očito si premlad pa neznaš. TLOS ti je tvornica laboratorijske opreme, mislim da je u stečaju kao i ostatak tvornica. Oni su radili staklena hladila/kondenzatore.
Stručnjak za odmaganje...
13 godina
neaktivan
Plexiglass

jesam da premlad sam ... jeste da nisam znao u sta se upustam i sad znam ako ikad me bude zanimalo takva vrsta hladenja probacu to izvest a za sad nista..hvala jos jednom

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice