PCB izrada

poruka: 6
|
čitano: 2.167
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
PCB izrada

Ovako, imam gotovu shemu (s time da su moguće promjene) napravljenu u EAGLE-u, dvoslojna pločica. Screenshot u attachementu. Tražim nekoga tko bi mi to napravio, bitno je da bude precizno, za neku pristojnu cijenu. Tko misli da zna i može neka se javi. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 23:12 (paradajz).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PCB izrada

''Nema problema ja ti napravim for free'' samo skokni do mene ja sam ti tu iza ugla na trećem katu

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
14 godina
neaktivan
PCB izrada

Huh?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Viruj mi da san ja isto osta huh kad san vidija ovaj tvoj post ... napisa si za izradu ... sto da ti se javiaj covik iza amerika da ceti ej napravit bi li mu je ti sla u ameriku ..pa napisi odakel si i da li ces je slati postom u slucaju potrebe i sl ..

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
14 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

sto da ti se javiaj covik iza amerika da ceti ej napravit bi li mu je ti sla u ameriku

Takvih je najviše na ovom forumu. Radi se o Zagrebu.

14 godina
neaktivan

ja te mogu spojiti s jednin mojin frendon iz zagreba koji ej strucan u tome pa ako zelis javi mi ap ti posaljem u inbox

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice