Par pitanja

poruka: 13
|
čitano: 1.768
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Par pitanja

dakle sredujem ps3 i mislio sam staviti jedan eksterni ventic a neznam di bi ga spojio, jer ps3 ima samo jedan 3 pin konektor i to je za glavni ventic a dal postoji nes da djeli jedan 3 pin konektor u 2 tako da 2 ventica mogu na isti spojit?? 

dali vam nes od ovdje moze pomoci

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 1:19 (MilkMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Par pitanja

Zalemi od tog novog ventice zice na taj glavni konektor s donje strane ili trazi glavni izlaz od 12V na napajanju od ps3.Mozda bi bilo najjednostavnije da upaljacem spalis zicu od glavnog ventica  i na nju spojis taj svoj.

Bože čuvaj nas gladi, kuge i Hrvata
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 1:20 (AIX 2.0).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Par pitanja
AIX 2.0 kaže...

Zalemi od tog novog ventice zice na taj glavni konektor s donje strane ili trazi glavni izlaz od 12V na napajanju od ps3

nis te nisam skuzio, jer se bas ne kuzim u to spajanje i druge stvari tek pocinjem s time

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
protjeran
Par pitanja

Koje su ti boje sve zice od glavnog venta.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Par pitanja

nisam to jos kupio, to je jos sve u planu otvorio sam  temu da vidim jel to moguce {#}, ubrzo bi trebo ic kupit ventic.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Par pitanja

Pa jel imas ili nemas ps3.Ako imas koje su boje zice od tog venta na toj gore slici.Slabo se vidi.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Par pitanja

imam 2 ps3

zadnja slika

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Par pitanja

Kolko vidim ima crnu/crvenu/sivu zicu.Uzmes upaljac(najbolje storm upaljacem,al moze i obicni) i zagrijes malo i izolaciju te je skines.To uradi za crnu - i crzvenu+ zicu.Uzmes svoj ventic i skines izolaciju sa kraja njegovih zica okomotas oko tih spaljenih glavnih zica i zalemis.Te izoliras izolir trakom.Sivu nemoj dirati to je samo za mjerenje broja okretaja.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Par pitanja

ok a daj mi reci kako bi mogao potenciometar spojiti??

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 2:13 (MilkMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Par pitanja

Mozes na  zice od ventilatora.Najbolje bi bilo da ditektno zalemis na izlaz iz napajanja .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Par pitanja

Da ga i spojis di bi ga stavio?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Par pitanja

izvan ps3-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Par pitanja

samo jos jedno pitanje nemogu nac u linksu daj mozete pomoci ?

0:51

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 12:59 (MilkMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice