Napajanje za mini TV

poruka: 5
|
čitano: 2.274
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Napajanje za mini TV

Znači za božić prošle godine sam dobio mini TV što je se prodavao u konzumu.Tv je stvarno fora ali imam jedno pitanje.Mogu li napraviti malo napajanje jer se kod nas često dogodi da nestane struje pa je fora kad u mraku imaš barem radio.Ona radi na adapter koji daje 12V i 1000mA,a može i na baterije.Tu je problem,za napajanje joj treba 10 baterija od 1.5V.Mogu li napraviti takvo napajanje od punjivih baterija ili tako nešto da mi radi kako triba i preko tog napajanja.Mogu nabaviti mali akumulator od 12V iz motora pa može i shema preko njega.Hvala.

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Napajanje za mini TV

pa staviš mu stabilizator 12 V diodu i par kondezatora na ulazu i izlazu stabilizatora i to je to

17 godina
neaktivan
Napajanje za mini TV

S obzirom da je predvidjeno koristenje 10 baterija, odnosno 15V, s tendencijom pada do kojih 12V, dovoljno ce ti bit na te kontakte (krajnje) za baterije dovest napon s akumulatora, i to bez puno filozofije, jer mora imat nekakvu internu regulaciju napona (cemu radit dupli posa)

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Napajanje za mini TV

hvala XD
iskombinirat ćemo nešto

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Napajanje za mini TV
wifi kaže...

S obzirom da je predvidjeno koristenje 10 baterija, odnosno 15V, s tendencijom pada do kojih 12V, dovoljno ce ti bit na te kontakte (krajnje) za baterije dovest napon s akumulatora, i to bez puno filozofije, jer mora imat nekakvu internu regulaciju napona (cemu radit dupli posa)

znaš ono dvaput je dvaput heheheeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice