- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Muziku za motor ?
Ako sam dobro shvatio, ti na motor želiš staviti zvučnike?
Pitanje ti je ono...
Ovisi koji motor imas pretpostavljam da je rijec o skuteru jer za skutere imas vec gotove dodatke tipa ovoga na slici...
Ovo je za speedfight 2 konfiguracija koja vec ima ugrađen player, naravno postoje iste ovakve na koje spajac mp3, mp4 i neznam sta sve ne...
Sve u svemu mislim da se neisplati pravit jer kad kupis imas i estetiku i sve...
ja sam izgleda priglup pa bi molio da mi neko objasni koji k ce ti na motoru muzika 
ja sam izgleda priglup pa bi molio da mi neko objasni koji k ce ti na motoru muzika 
Cista sminka nista drugo, hvala bogu pa vise nisam zagrijan za takve stvari
Imas kacige sa ugradjenim BT prijemnikom i zvucnicima ili poseban kit za ugradnju u bilo koju kacigu a predajnik sa USB stickom drzis u djepu. To je ako ti zelis slusat muziku.
Ako zelis da selo slusa, jadan ti.
Btw. skuter nije motor, to je samo skuter.
Imas kacige sa ugradjenim BT prijemnikom i zvucnicima ili poseban kit za ugradnju u bilo koju kacigu a predajnik sa USB stickom drzis u djepu. To je ako ti zelis slusat muziku.
Ako zelis da selo slusa, jadan ti.
Btw. skuter nije motor, to je samo skuter.
Ma ima da dere ceca od grčke do španjolske kad on kupi te zvucnike i uđemo u EU ;)...
Btw. pokretacu teme, nije ovo trebala biti nikakva uvreda,i nemoj slucajno da mi se uvrijedis na ovo..
Nego ljepo kako rece blueMax (nezz jel to ima ikakve veze s bendom), uzmi ti lijepo taj kit sto se stavlja u kacigu pa slusaj dok se vozas kolko te volja.... ;)
mislim da ti nikako nije pametno slusat muziku dok vozis skuter...
googlao sam o takvoj temi i na svakoj pise MUZIKA za skuter/motor.... znaci meni treba netko da zna kako spojit zvucnike, mp3/mobitel s 3,5mm bananom i akumulator od skutera...
jednostavnije nije moglo..
Pitanje ti je ono...
Ovisi koji motor imas pretpostavljam da je rijec o skuteru jer za skutere imas vec gotove dodatke tipa ovoga na slici...
Ovo je za speedfight 2 konfiguracija koja vec ima ugrađen player, naravno postoje iste ovakve na koje spajac mp3, mp4 i neznam sta sve ne...
Sve u svemu mislim da se neisplati pravit jer kad kupis imas i estetiku i sve...
e recimo tako nesto...
Ako to i misliš staviti u skuter to će ti potrošiti akomulator za tren, a ako ga misliš držati upaljenog za vrijeme slušanja to onda nema smisla jer če ti se ćuti motor u pozadini i to dosta jako.
Nadam se da sam ti pomogao oko odluke jer ovo ti baš i nema smisla stavljati na 50 cc. Eventualno ako misliš stavljati u neki maxi skuter koji je dosta tiši na leru i ima jači akomulator.
Kao što je naveo i kolega iznad, sva sreća da me je prošlo to razdoblje jer sam spisko toliko love u skuter da sam moga auto kupiti.
Ako mislis laganica muzika za festice i tako to.
uzmes najeftinije zvucnike od ms il tako nesto ona dva satelita. otvoris ih i izvadis trafo. i na zice iz trafa prema PCB (plocici) spojis na akumulator kako god okrenes nema veze zice jer ploca na sebi imaju gretzov spoj.
Spojis to na akumulator i onda mp3 mp4 na prikljucak jer je standardni 3.5mmm jer je to za komp.
E sad problem je sta neka pojacala rade na 9v neka na 12v a neka na 15v
ako imas srece pogodist ces onaj od 12v il 15v. njih mozes direktno na akumulator nece im nista bit jer imaju toleranciju.
ako naletis na onaj od 9v. moras kupit stabilizator napona 7809 i njega spojit izmedu akumulatora i te plocice.
baterija ce ti trajat masu.
Ja imam spojeno na 12v od akumulatorske busilice koja je baterija u banani baterije vise ne drze zgorila dva clanka. Mogu komontno slusat cijeli dan an maks snazi tako da....
Ako mislis laganica muzika za festice i tako to.
uzmes najeftinije zvucnike od ms il tako nesto ona dva satelita. otvoris ih i izvadis trafo. i na zice iz trafa prema PCB (plocici) spojis na akumulator kako god okrenes nema veze zice jer ploca na sebi imaju gretzov spoj.
Spojis to na akumulator i onda mp3 mp4 na prikljucak jer je standardni 3.5mmm jer je to za komp.
E sad problem je sta neka pojacala rade na 9v neka na 12v a neka na 15v
ako imas srece pogodist ces onaj od 12v il 15v. njih mozes direktno na akumulator nece im nista bit jer imaju toleranciju.
ako naletis na onaj od 9v. moras kupit stabilizator napona 7809 i njega spojit izmedu akumulatora i te plocice.
baterija ce ti trajat masu.
Ja imam spojeno na 12v od akumulatorske busilice koja je baterija u banani baterije vise ne drze zgorila dva clanka. Mogu komontno slusat cijeli dan an maks snazi tako da....
eh te bas i imam doma, otvorio sam ih pa sam sjebo trafo (zice sam otpojio) i tako mi stoje... imaju po 5w svaki... sad malo kemije s time i mozda prorade...
na mijesto trafo sad spoji istosmjerni napon samo pogledaj na trafu napon. vidi dali ej 9v il 12 il koliko
ak vec imas malu "festu" onda se i donesu zvucnici, a ne ko saban da se svi oko skutera okupe, 
Iskreno to je prelose po meni, a izvedbe da slusas glazbu dok vozis i toga tipa, zaboravi jer neces bit dovoljno koncentriran na promet, nema teoretske..
gdje mogu ovo nabaviti ovakvu identicnuu
Nema auguste vise takvih identicnih, sada ces kod mene pa cemo mi napraiti :D