Moj prvi case mod.by Fake

poruka: 56
|
čitano: 14.939
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Moj prvi case mod.by Fake
Fake_Alert kaže...
RoTT kaže...
Bolje reži,pobrusi pa pofarbaj.

A sta fali cijeloj prozirnoj stranici?

Pa ništa ali je ovako ljepše.

15 godina
neaktivan

Komplet stranicu od plexiglasa je teze za montirat jer je deblja od limene strane kucista, sto znaci da bi se vidjele razlike..........

Ali to je tvoj odabir, ja ti samo savjetujem da izrezes, obrusis i obojas kao sto je rekao lik u postu iznad, bolje ce ti izgledat.........

Jos kad ubacis neonkicu, ma savrseno............

The quieter you become the more you are able to hear...
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Ivan 992 kaže...

Komplet stranicu od plexiglasa je teze za montirat jer je deblja od limene strane kucista, sto znaci da bi se vidjele razlike..........

Ali to je tvoj odabir, ja ti samo savjetujem da izrezes, obrusis i obojas kao sto je rekao lik u postu iznad, bolje ce ti izgledat.........

Kolko je debela strana od kucista?  Stari mi je dofurao pleksi od 2mm..i kak bi rezao i brusio? a kak lijepio?

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
15 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...
Ivan 992 kaže...

Kolko je debela strana od kucista?  Stari mi je dofurao pleksi od 2mm..i kak bi rezao i brusio? a kak lijepio?

Rezao sa fleksom,brusio sa turpijom i lijepio sa silokonom.

16 godina
RoTT kaže...
Fake_Alert kaže...
Ivan 992 kaže...

Fleks je sta?   btw kak to izgleda kad lijepis sa silikonom? ja imam bijeli silikon i garant bi to na sve strane isloSmijeh

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
15 godina
protjeran

Fleks je sta?   btw kak to izgleda kad lijepis sa silikonom? ja imam bijeli silikon i garant bi to na sve strane isloSmijeh

http://www.atlas.com.pl/pl/fachowiec/images/nagrody/26_fleks_m.jpg

Nebi izislo ak pobrise nakon kaj stavis pleksi.

16 godina
RoTT kaže...

http://www.atlas.com.pl/pl/fachowiec/images/nagrody/26_fleks_m.jpg

Nebi izislo ak pobrise nakon kaj stavis pleksi.

aha brusilica iliti flekserica..btw i ja cu isto sam da se ne savija lim...

15 godina
protjeran

aha brusilica iliti flekserica..btw i ja cu isto sam da se ne savija lim...

Meni se nije savio...

16 godina
neaktivan

Plexi treba polako bušiti inače če ti se rastopiti te stvrnuti oko svrdla (pokušao ga piliti s dremelom i napravio veliko sranje).

Ja kakav sam, nestrpliv, kad sam si kupio plexi (u 7. razredu) odmah sam skinuo zaštitnu foliju te kad sam ga jednom montirao u komp, bio je sav izgreban :(

Dremel je k$rac za rezanje pleksija i metala, više je za jako fine i male završne obrade.

Uči od iskusnih,  jer je iskustvo samo izgovor za počinjene greške.

bdw, pohvale za trud i nadam se da će slijedeći put biti bolje ;)

9A3BMQ
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 19:09 (Katana).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Katana kaže...

Plexi treba polako bušiti inače če ti se rastopiti te stvrnuti oko svrdla (pokušao ga piliti s dremelom i napravio veliko sranje).

Ja kakav sam, nestrpliv, kad sam si kupio plexi (u 7. razredu) odmah sam skinuo zaštitnu foliju te kad sam ga jednom montirao u komp, bio je sav izgreban :(

Dremel je k$rac za rezanje pleksija i metala, više je za jako fine i male završne obrade.

Uči od iskusnih,  jer je iskustvo samo izgovor za počinjene greške.

bdw, pohvale za trud i nadam se da će slijedeći put biti bolje ;)

Znaci da ne busim pod full load nego onak na pola da se nebi otopio ne?

HVALA

15 godina
protjeran

HVALA

Da moras ga rezat i bušit škroz polako zato kaj se topi.

15 godina
neaktivan

šta manja brzina to bolje i urednije

i manje su mogučnosti za štetu

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 19:19 (P4k1).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

ma mozes ga izrizati slobodno sa ubodnon. samo budi oprrezan da nepopuca. Zaljepi ga dvoslojnom trakom, odlicna stvar dobro drzi a kada te pukne mozes uvik maknuti :D

Human Shields

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Stvar s dremelom ti je ta da pri manjim okretajima motor ima manji moment te brusna pločica može zastat, poskakivat ili čak puknuti te ti fragmenti ti lako mogu završit u faci, a to nikako ne želiš. Po meni ručna pila je najbolji izbor, flekserica MOŽDA, ali samo s ultratankom pločom i zaštitom da ti otopljena plastika ne frca okolo (preko 200 C !). Vjeruj mi, kupi rukavice, zaštitno odijelo te radne naočale jer se nećeš brzo oporaviti kao u cod-u kad ti se nešto loše desi.

@ labrovic: ubodna pila mi je raspuknula jedan veliki pleksi panel i bio sam JAKO ljut

9A3BMQ
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 19:22 (Katana).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Fake čudi me da nisi strpao komponente u prepriranu mačku Smijeh

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
labrovic kaže...

ma mozes ga izrizati slobodno sa ubodnon. samo budi oprrezan da nepopuca. Zaljepi ga dvoslojnom trakom, odlicna stvar dobro drzi a kada te pukne mozes uvik maknuti :D

Ma budem jos vidio kakva ce situacija bit i sta ce mi se vise cinit isplativijimNamigiva ali hvala na savjetu da znam ak se odlucim za tu soluciju.

Katana kaže...

Stvar s dremelom ti je ta da pri manjim okretajima motor ima manji moment te brusna pločica može zastat, poskakivat ili čak puknuti te ti fragmenti ti lako mogu završit u faci, a to nikako ne želiš. Po meni ručna pila je najbolji izbor, flekserica MOŽDA, ali samo s ultratankom pločom i zaštitom da ti otopljena plastika ne frca okolo (preko 200 C !). Vjeruj mi, kupi rukavice, zaštitno odijelo te radne naočale jer se nećeš brzo oporaviti kao u cod-u kad ti se nešto loše desi.

@ labrovic: ubodna pila mi je raspuknula jedan veliki pleksi panel i bio sam JAKO ljut

Hvala na savjetu,budem pazio na to.

xxxxx kaže...

Fake čudi me da nisi strpao komponente u prepriranu mačku Smijeh

Zabava je u bircu a tu su ozbiljni razgovori.Izlanuo se

15 godina

sta bi mi sve trebalo za izradu bocne strane kucista?znam da mi treba pleksiglas(koje debljine??), flekserica i sta jos??

i za to jel bi mi mogo na pm ili tu u postu napisat upute za to kako da napravim ili postati link sa tutorijalom ili videom?

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 21:07 (mustang995).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
MUSTANG

Za izradu stranice ti treba:flekserica,slikon,turpije,struja :) ,staklo 3mm koje preporucam umjesto pleksiglasa i sprej da prefarbas ono kak ćeš poturpijat i pobrusit!

Fleksom nakon kaj oznacis stranicu izrezi nakon toga turpijama zagladi oštre rubove i ostale neravnine,u par poteza sprejem prefarbaj to kaj si turpijao (rubove) zatim stavi silikon i staklo gore!stavi par knjiga na staklo i ostavi da se silikon posusi!

Ako te nešto zanima pitaj!

0 0 hvala 1
16 godina

Pozdrav.

Danas cu pocet radit ono sto sam rekao i nadam se da ce sve dobro ispast! Slika ce bit brdo tak da ocukujte !

Eto da vas pozdravim i vidimo se za kojih 2-3 dana cak mozda i danas i sutra jer idem sa starim u kucu i tam cu to radit jer u stanu nemogu a tam cu sam prek laptopa (bezicni vip net) bit na netu i to je to..Slika ce bit i bit ce svega. ali necu slike uppat prek bezicnog neta jer bi to uplodalo do kraja skolskeSmijeh

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 17:07 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neće mi ubaciti niti linkove sa slikama niti sa tutorijalima kaj sam našao na netu.To sam se već žalio,ali nisam dobio nikakvog odgovora zašto je tak.Imao sam sa tim problema i u svojoj temi,a jušer sam izgubio 25 min sa ubacivanjem linkova i na kraju me izbacio i obrisao poruku.Možda primi ovo...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Update.

Evo mene sa napravljenoga...Naime,pol planova je propalo.Samo je jedan plan ostvaren a to je pleksi i nis drugo,ovo drugo nisam bio u stanju napraviti jer sam vidio da je malo teze za napraviti a i kuciste je samo vak i onak malo pa cu skupiti za novo koje ce bit taman  i necu se zezat sa prosirivanjem jer to jednostavno neznam napraviti.

Ovo sta ce te sad vidjeti je nekak vec izrezano a poprilicno je tesko al sve u svemu je dobro ispalo,samo zato sto su odlicne neonke.Ali mjesta u kucisto prakticki vise nit nema.

Hvala svima koji su pomogli sa svojim savjetima(general zed,rott...)Cool

Slike su tu

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
RE: Update.

Super, iako bi bilo bolje da nisi stavljao plexi skroz do kraja. Ovako se vida ne baš lijepi kavezi za diskove...

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
16 godina
neaktivan
RE: Update.

Sviđa mi se.. Super je ispalo..Osmijeh

CPU: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1051608 VGA: http://www.techpowerup.com/gpuz/35ycs/
15 godina
neaktivan

Dosta dobro.........

Stovise svidja mi se............

Samo me zanima cime si rezao lim..........

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ivan 992 kaže...

Dosta dobro.........

Stovise svidja mi se............

Samo me zanima cime si rezao lim..........

Ubodnom pilom..treba ti bas onaj "rezac" za lim inace je banana..uglavnom dobro je s tim al je JAAAAKOO zeznuto..

15 godina
neaktivan

Znam tako sam i ja rezo samo pitam kako si ti...........

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice