Evo ovako našao sam u linksu ovo LINK piše 4 u 1 jesu li to 4 neonke ili 4 u jednoj?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Itko?
4 komada u 1 paketu
4 komada u 1 paketu
HVALA Puno! Pomogo si mi taman če mi pasat za u ovo moje kučište
Evo upravo izvršio naruđbu da dođe u Osijek jer je nema u Osijeku!
Previše će ti to biti svjetla ja mislim...
jel zna netko gdje ima za kupiti neonke, ali da su 10-15cm dugačke, i po mogučnosti da se kupuje preko weba?
jel zna netko gdje ima za kupiti neonke, ali da su 10-15cm dugačke, i po mogučnosti da se kupuje preko weba?
Pa imaš te u linksu što sam ja naručio
Ćuj najvjerojatnije neče one ič u pc nego možda kao osvjetljenje za tipkovnicu pa zato a i ako budem strpo u kutiju neče mi biti previše svjetla naprotiv ovo je kod mene mrak!
čitaj malo bolje, te su 30 cm, a ja trebam kraće...
čitaj malo bolje, te su 30 cm, a ja trebam kraće...
Pa vidio sam ja mislim da neš nač lako po 15 cm
zanemari ovaj moj post!
zahvaljujem, budem naručil jednan par kratkih i dugačkih, da malo modam skeletona, ove krače(57kn) skuplje nego duže(45kn).
Uvijek na usluzi!
Ćuj najvjerojatnije neče one ič u pc nego možda kao osvjetljenje za tipkovnicu pa zato a i ako budem strpo u kutiju neče mi biti previše svjetla naprotiv ovo je kod mene mrak!
To ti nece ici glatko kako mislis.NADOSTUKAVANJE je jako tesko.Treba ti aluminijska zica jer im samo takva pase.Ja se s tim mucim otkad sam ih kupio.Spojis s bakrenom pa ti ne svijetle jako(samo pola svijetli).SRETNO ! Mozda budes imao vise srece nego ja.
To ti nece ici glatko kako mislis.NADOSTUKAVANJE je jako tesko.Treba ti aluminijska zica jer im samo takva pase.Ja se s tim mucim otkad sam ih kupio.Spojis s bakrenom pa ti ne svijetle jako(samo pola svijetli).SRETNO ! Mozda budes imao vise srece nego ja.
Ja se neću mučit fino kutija i neonke kod starog u radionu pa ti naredi to,on je električar pa tako da njemu neče to biti problem
Evo ovako stigle mi neonke i dobio sam prekidač kutijicu malu kablove i to i fino uzeo namontiro spojio i samo ona 2 venta što su osvjetljavala nisu ni 10% neonki i ja upalim njih ono blješti....kasnije slike postam!
Da još nešto kažem o tim neonkama
ako ih uzimate uzmite bolje crvene one manje blješte!
ja imam jednu crvenu i ona dosta svijetli.2 bi bile prevec,ajd daj slike dok ih napravis pa da vidimo.
ja imam jednu crvenu i ona dosta svijetli.2 bi bile prevec,ajd daj slike dok ih napravis pa da vidimo.
Onda bi ih moro rastavljat eno danas fino uzeo onu 1 plastiku gdje stoji dvd ona crna izbušio i ta 2 prekidača stavio i fino!
eto super je.
eto super je.
Kasnije ide još slika sam da se napune baterije za fotić i juče sam bušio plastiku jednu da stavim oba dugmeta slikat ču s 1 parom uključenih neonki i s ugašenim i tak to vidjet če te! glavnom kad pričam preko noči s frendom netreba mi nikakva lampa dodatna po pitanju web kamere osvjetli me kutija i drugi monitor!
Sve ok, samo SREDI TE KABLOVE. Nekima bi ovo bilo previse svjetla ali po mojem ukusu, ne.
Sve ok, samo SREDI TE KABLOVE. Nekima bi ovo bilo previse svjetla ali po mojem ukusu, ne.
Nemam ih gdje sakrit ak ostavim iza ploče nemogu zatvorit kutiju pa zato kad uzmem novo kučište onda ih sređujem!
fora kuciste mogo si ga slikat sa iphoneom