Pozdrav, trebao bi napraviti mjerac temperature za lemilicu kao maturalni rad, zanima me gdje bi mogao kupiti kit za tako nesto ili kako bi to drugacije mogao izvesti bez kita.
Hvala!
Pozdrav, trebao bi napraviti mjerac temperature za lemilicu kao maturalni rad, zanima me gdje bi mogao kupiti kit za tako nesto ili kako bi to drugacije mogao izvesti bez kita.
Hvala!
pozdrav, da li tebi treba samo da prikazuje temperaturu ili da pri nekoj zadanoj temperaturi gasi grijač ?
Samo temperatura.
Imaš gotovih rješenja di nasloniš vrh lemilice i on ti izmjeri temperaturu, ako ti to odgovara
e tako nesto mi i treba, gdje bi to mogao kupit ako znas, i koliko kosta?
Arduino i temperaturni senzor + nes metala za kuciste, dođe te skupa mozda oko 150 - 200 kn, a arduino ti kasnije ostane za ostale projekte (ako oces radit bozicnu rasvjetu lol)....
Napravit program je jednostavno...
Potraži po netu projekte temperaturnih senzora.
Ima i na ebayu raznih, sve se da iskoristiti :)
Lako za kuciste ali jel mogu gdje kupit kit sa shemom i svime jel mi se stvarno neda radit sheme u PCB i SCH
Sa jednim PIC ili Atmel mikrokontrolerom te malo vanjske elektronike i 2×16 LCD displejom možeš napravili izvrstan mjerač temperature.
Samo treba napisati program i shemu složiti. To valjda možeš za pomoć zamoliti nekog od profesora