Nemoram se ja dizat, ja to sve imam, na tabletu ili na mobitelu ;) i jos mnogo vise opcija od te 4. DVD ? Streamam filmove ili na LCD ili se zavalim u krevet i gledam film na tabletu.
Svatko tko ima WiFi i neki pametni uređaj moze imati ovo sto ti pokusavas izvest. A kolko sam ja shvatio, bas i nemas nekog iskustva u elektronici, a tebi je za ovo potrebno isprogramirati neki od mikrokontrolera. To zahtjeva znanje nekog programskog jezika i nemoze ti netko sam tak rec kak da ga isprogramiras.
Super je sto se trudis, ali si preveliki i nepotreban zalogaj uzeo za pocetak. Probaj sloziti neko pojacalo il tako nesto.
- Da tacno je da mozes sve to sa tabletom imam ga i ja ali eto ovo pravim ako nista iz hobija.
- Da svatko ko ima wifi moze to uzmes zdravo za gotovo i bas te briga. Ajde nesto sam napravi brate dragi. Naravno ko ima najnoviji tzv. pametni televizor ima na njemu i kompjuter ima mogucnost upravljanja govorom i jos mnoge pogodnosti ali takav televizor kosta koliko hoces pa ti skupi pare i kupi. Ja nemam znanje neko veliko ali vidim da nemas ni ti uopste ne moram da isprogramiram mikrokontroler sve sto mi je potrebno nalazi se u samom PC (osim prijemnika). Ovdje se radi o tome kao sto je gore neko rekao "misu pomjeri se desno" nesto slicno tome ti imas vecinu kombinacija (minimize maximize, slova, mis...) i ti stisnes na tu kombinaciju i on od tebe trazi kod ti njemu putem daljinskog posaljes kod i sacuvas kada mu opet posaljes kod on ga nadje i odradi to (ja sam shvatio kako to radi, ali ne znam kako da to podesim u ovom programu). Znanje nekog programskog jezika i znam (q-basic i isao sam cak na takmicenja iz programiranja, c++ s kojim sam nedavno poceo da radim tacnije prije 4-5 mjeseci)
- Da jeste super sto se trudim, i ne slazem se da je ovo velik "zalogaj". Mislim da je pojacalo mnogo teze.

vratimo se temi...