pozdrav dobio sam jednu odlicnu ideju dakle MIS na daljinski.
Moja ideja je da uzmem mis na kuglicu (jer je princip mnogo jednostavniji) i autic na daljinski. Znaci autic se krece naprijed, nazad, savija tockove lijevo i desno znaci ima 4 "polozaja" u misu ima X i Y osa i po Y gore i dole, po X lijevo i desno dakle isto 4 "polozaja"
e sad npr kada stisnem gore (da auto ide naprijed) da mis ide gore, kada tockove ocu lijevo da i mis ide lijevo (naravno auto nece biti tu nego cu uzet plocu od auta i umijesto motorica staviti nesto drugo. E sad ako mi neko ovdje moze dati neki savjet... i ako mi neko moze odgovoriti na ovo pitanje. Znaci na misu imam ic svetlo koje ime visoku frekvenciju (ako se ne varam?) e sad kako da ja napravim da kada stisnem pravo da prekidam vezu da li imaju dvije "zice" koje kad sastavim ide po x osi gore itd?.. ili da postavim motorice i na nih pricvrstim onaj valjak ali to se okretati velikom brzinom tako da ja kada stisnem da pomijerim malo gore on ce odletjeti na vrh malo dole on ode skroz.
Ako imate neko rjesenje kako da usporim te motorice da bude normalna brzina.
PISITE MOLIM VAS!!! JA IMAM NEKE IDEJE KOJE SU PO MENI ZANIMLJIVE ZA SKROZ MALO PARA :D
HVALA!