Imam pitanje dali bi ovo na slici radilo radilo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo sad će nešto zeza
A što bi napravio kad bi se led otopio?
stavio drugi 
A kaj bi bilo da ovakav mali hladnjak stavim u kučište(naravno, hladnjak bi bio otvoren)? xD
A kaj bi bilo da ovakav mali hladnjak stavim u kučište(naravno, hladnjak bi bio otvoren)? xD
zaboravio link: http://www.thinkgeek.com/computing/accessories/96b3/
Ne bi dobio ništa sa time.
Dobio bi vrlo male, gotovo nikakve razlike u temperaturi. Jer topli zrak, bi izlazio iz posude s ledom, nepotpuno rashladjen, s malo manjom temperaturom i takav bi se vracao u kuciste, sto bi se vise racunalo zagrijalo, to bi opadanje temperature bilo manje i manje, a topljenje leda bilo bi vrlo brzo, tako da ti ovo nije u niukojem slucaju isplatljivo rijesenje.
S druge strane ostaje kondezacija i isparavanje leda koji se topi, tako da bi zrak koji bi ulazio u kuciste bio vlazan, sto bi stvaralo kondezaciju vlage unutar racunala, sto bi izazvalo koroziju, a vjerojatno cak i kratki spoj koji bi izazvao trenutni kvar, a u najgorem slucaju i pozar.
Ako imas problem s temperaturama, toplo ti preporucam da se okanis corava posla, i kupis si prostojan hladnjak, i vise ventilatora. 
Imam pitanje dali bi ovo na slici radilo radilo
mani se corava posla 
O Bože moj kakvih gluposti sve necu ovdje procitati!
Kolega vjeruj mi da sam kada vidjeh tvoju sliku upao sa stolice od smjeha!
Ludo jedna nemoj to ni u snu,sta kada se led otopi?Jesi o tome razmisljao?
Os da te zdrka struja?
Nije li jednostavnije ubacivati zrak iz prostorije? lol
ovo tvoje je nemoguce napraviti da radi...
radje stavi pc u frizder
Odgovor za ovo je ne,prvi razlog će ti bit problem kondezacije,ako bismo išli rješavat problem kondezacije moram ćemo smanjit izvor hlađenja(led).Drugi razlog je problem toplog zraka koji se već nalazi u kućištu i stvara bez ikakve osvrta na hladni zrak iz leda.Treći razlog trebale bi velike količine leda da se kućište ohladu uz nadogradnju nekog ventilatora koji će to hladit.
Najbolje rješenje je neko vanjsko hlađenje spojeno da puše u kućište da se spusti koji stupanj.