Pozdrav,uzeo sam za motor T10 "bijele" diode ali ipak bacaju puno na plavo šta se meni nesviđa jer puno odudaraju od halogenih svjetala pa me zanima da li postoji neki način da se te LED-ice malo pobijele misleći na nekakve trake ili napon nešto.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,uzeo sam za motor T10 "bijele" diode ali ipak bacaju puno na plavo šta se meni nesviđa jer puno odudaraju od halogenih svjetala pa me zanima da li postoji neki način da se te LED-ice malo pobijele misleći na nekakve trake ili napon nešto.
Ne, vecina bijelih na Ebayu svijetle plavičasto...
PS: Ionako na autu naprijed ako svijetli "plavo" nije legalno
Ne, vecina bijelih na Ebayu svijetle plavičasto...
Ali ako smanjin napon toliko da ne emitiraju baš svjetlost nego su više ko indikatorske LED ako me razumiš oće bit onda išta bolje bar malo
Ako smanjiš napon svijetlit će i dalje jednakom bojom samo slabijim intenzitetom.
Preporuka ti je da kupiš baš bijele T10 LEDice..
Teško je te nać :D ma neka stoje i ove kad se stave xenoni i ne primjete se hvala puno 
Je u pravu si sad san vidia reviewe