Kontrole (joy i pushbutton) za arcade cab

poruka: 8
|
čitano: 725
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

U nadi da je netko već slagao nešto, ja malo čačkam da bih si složio jedan MAME automat i prvi korak su mi kontroleri. Malo sam njuškao i stvari sa http://www.arcadespareparts.com/ su super, ali mi dostava dođe koliko i stvari koje bih naručio. Pa me zanima ako je netko već slagao preporuka gdje je najzgodnije nabaviti.

U slučaju da netko ima neki prijedlog koji nije ebay gdje bi vjerojatno mogao na kraju završiti.

U nabavi će vjerojatno biti 2 joysticka, 12 push buttona i 2 player start buttona.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kupiš polovne joysticke i složiš si ih kako tebi paše?!?

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Kontrole (joy i pushbutton) za arcade cab
zerocool12 kaže...

Kupiš polovne joysticke i složiš si ih kako tebi paše?!?

Elektronika USB

Joystick + dugmad

battlelog: b4stardo_CRO
17 godina
neaktivan

Neh, budem napravio kako je bastardo dolje linkao, kontroler i ove robusne stvari.

Kontroler definitivno uzimam s ebaya, ali cini mi se skuponjavo ostalo, isto to sa arcadespareparts dodje u pola cjene.

Prekopati cu ebay, ako nadjem gumbe i 2 joya ispod 60$ super.

Iako vidim da ima i duple setove sa kontrolerima za 65$. To bi moglo biti taman.

:)

13 godina
neaktivan
Dr. Zoidberg kaže...

Neh, budem napravio kako je bastardo dolje linkao, kontroler i ove robusne stvari.

Kontroler definitivno uzimam s ebaya, ali cini mi se skuponjavo ostalo, isto to sa arcadespareparts dodje u pola cjene.

Prekopati cu ebay, ako nadjem gumbe i 2 joya ispod 60$ super.

Iako vidim da ima i duple setove sa kontrolerima za 65$. To bi moglo biti taman.

:)

Obrati paznju da su svi linkani artikli sa besplatnom posiljkom ... to je isto bitan faktor :)

17 godina
neaktivan

skopcao sam na kraju :)

13 godina
neaktivan
Dr. Zoidberg kaže...

skopcao sam na kraju :)

Imam  Pi i dosta dugo kontam djeci nesto napraviti da udaraju kakav mame, ali sve vise naginjem k tradicionalnom PC-u gdje bim mogao emulirati vise toga. Uglavnom, ebay ima najbolju i najjeftiniju ponudu za joysticke i sve pripadajuce. Oni bundleovi s po 10-ak dugmica su cijenovno ok. Jos nesto oko cega se lomim je ekran ... da li da idem na 19" 4:3 ili na 22" 16:9 ... Ne bih full size cabinet nego nesto sto se postavi na stol ... Jos puno planiranja ...

17 godina
neaktivan

tako sam i ja nes mislio, za na stol, sa nekim starim laptopom ili sto se vec nadje unutra, i sa ruckama za prenosenje. Sada sam u fazi istrazivanja kakve krame mogu nac za iskoristiti i koliko bi trebalo ulupati novaca odokativno. A onda na papir, pa u model, pa tek onda neka nabava. :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice