Komp no.2

poruka: 11
|
čitano: 2.876
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Komp no.2

Evo ljudi htio bih staviti slike jednog malo drukčijeg farbanja, riječ je o kompjuteru kojeg sam složio od dijelova koji su mi ostali nakon izgradnje novog, koji je pod moj pc, super je on, ali veći gušt je slagat nešto ovako samostalno. Kućište sa napajanjem i dvd driveom sam našao, nema jedne stranice nažalost, no nadam se da će mi netko udijelit.

No više slika manje riječi:

I ako netko ima stranicu 44x40,6 cm molio bih da mi pokloni, mogu mu i dati nešto za zamjenu ako treba. Hvala puno! 

(kućište sa slike je samo isti model, to nije taj kompjuter)

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 23:31 (Jakovp).

1 14 hvala 0
14 godina
neaktivan
Komp no.2

Ako me sjecanje dobro sluzi, mislim da je "athlon64" za svoj 690 II napravio full plexy stranicu(ne rezanje stranice nego nova stranica od plexy-a, ako sam dobro shvatio) :)

Pa mozes i to uraditi, pitaj ga kako je on uradio ;)

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Komp no.2

sry stari ali ovo je katastrofa,,,izgled je ocajan,izgleda ko kombi bez kotaca kao na tvojoj zadnjoj slici....bplje da se neku drugu boju stavio a ne ovo krestavo......to je samo moje misljenje..pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Komp no.2

trebao si drugu boju uzeti, ovako izgleda očajno:(

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 23:22 (MARKOZD15).

0 1 hvala 0
14 godina
Komp no.2

Jesi li ti to bojao vodenama/temperama? Liči mi ko da je vodenom bojano.

http://www.bug.hr/forum/topic/racunala/procjena-konfepogledajte/112473.aspx?page=0&jumpto=2192724&sort=asc&view=flat
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Komp no.2
Razmisljao sam o pleksi stranici, ali bih ipak zelio lim, da cijelo kuciste bude zeleno.

Boja izgleda jako cool, to je zelena fosforescentna, nazalost varaju na sadrzaju bocice pa nije idealno pofarbano, ali meni je super, pogotovo sam ponosan na ovu crnu crtu, i ukupnim izgledom, za nesto za sto sam ukupno potrosio 150 kn, odlicno je. (kompjuter i boja)

0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Komp no.2

šteta kučišta

15 godina
neaktivan
Komp no.2

svaka ****** ima svoje veselje....:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Komp no.2

Mislim da bi puno lijepse izgledalo kad bi crna crta bila cent do cent i po tanja....Ovo je samo moje misljenje :D

You can run, but you'll only die tired! RM ftw
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Komp no.2
danny007 kaže...

šteta kučišta

Nije, jer je bilo za bacit.

$rky kaže...

svaka ****** ima svoje veselje....:)

Tako je, ja volim kričave boje jbg {#}

Legendic1911 kaže...

Mislim da bi puno lijepse izgledalo kad bi crna crta bila cent do cent i po tanja....Ovo je samo moje misljenje :D

Crna crta je debela koliko i bio na prednjoj stranici od kojeg ta crta kreće, ne može biti tanja, zato sam ju stavio.

15 godina
neaktivan
Komp no.2

Razumijem da,al kazem da bi meni lijepse izgledallo s malo tanjom crtom..Nekak mi je preupadljiva ovako

You can run, but you'll only die tired! RM ftw
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice