Izrada digitalnog cagera

poruka: 10
|
čitano: 3.269
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Izrada digitalnog cagera

Ovako,na forumu sam vidio da je Ivica Novaković napravio od ekrana za nokiu 6280 izvrstan digitalni kompjuter za yamahu (svaka Čast).Meni ne treba nešto komplicirano,samo za mjerenje brzine i to za Vespu.Znači vjerovatno bi moga i ekran ko od kalkulatora,zanima me može li se to i s kojim komponentama,pa ako neko zna nek slobodno kaže.-Trebalo bi mi vjerovatno od 0-140Km/h  pošto je Vespa u odličnom stanju.Hvala{#}

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izrada digitalnog cagera

Mozes za ekran u chipoteci kupiti 16x2 lcd ali onda moras koristit MCU

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izrada digitalnog cagera

pa i planirao sam preko microcontrolera

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izrada digitalnog cagera

Piceka ili...... Ja sam to radio s megom :D

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izrada digitalnog cagera

ma nije bitno samo da ono vrti i da znan di ga triba zakačit a izgled i vrsta mi nisu bitni dok ima kupit djelova u chipoteke

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izrada digitalnog cagera

Ok ajmo ovako, jel znas porgramirat mcu-ove ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izrada digitalnog cagera

Pa to sam samo jednom pokušao ali nije to nuklearna fizika,ima mnogo načina za to.Google is my friend.A radio sam iz Buga mikrokontroler za desktop(IR) uspješno tako da znam

Preferiram Pic sa EPROM memorijom,ako ima nešto jednostavnije slobodno kažite

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2011 14:57 (veki je car).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izrada digitalnog cagera

zna li iko

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izrada digitalnog cagera

Ne vidim problem, sta trebas? , sve ima na googleu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izrada digitalnog cagera

Pa ispričavam se ali nisam rekao da se dobro kužim u to,rekao sam da znam osnove pa molim da mi kažete koji je PIC najidealniji i koji assembler i tako to XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice