Iskorištavanje LCD panela

poruka: 7
|
čitano: 2.044
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Imam 22'' LCD 1680*1050 i prije 2 godine otišla mu je matična/kontroler. Pošto bez veze stoji, a ekran je odličan; pala mi je ideja da ga iskoristim s ovim kontrolerom.
Sad me zanima islativost tog projekta, s obzirom da ovaj kit košta 350kn + moguće trošarine poreza i carine i rizika hoće li uopće to raditi?. Još i gledam po njuškalu da su takvi ekrani oko 500kn pa na dalje... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Iskorištavanje LCD panela

Ovakvi kontroleri obicno se koriste u kombinaciji s laptop ekranima (bez okvira) u nekakvim custom instalacijama. 

Zbog cega nebi uzea originalni board od tog LCD-a? zasto kemijat s nekim desetim? 

16 godina
wifi kaže...

Ovakvi kontroleri obicno se koriste u kombinaciji s laptop ekranima (bez okvira) u nekakvim custom instalacijama. 

Zbog cega nebi uzea originalni board od tog LCD-a? zasto kemijat s nekim desetim? 

Poslao sam selleru poruku, pa ćemo viditi je li podržava moj panel
Zato sto postoji samo jedan i cijena je preko 600 kn, što nije nikako isplativo. A očito cijela serija ovog LCD-a ima grešku s matičnom tako da... radi se o LG W2284F.

17 godina
neaktivan

Iskreno, nije ni ovih 350+ nesto posebno isplativo... 

Inace, sto je monitoru, koji je kvar (opis) u pitanju? 

16 godina
Da i meni se cinilo malo puno kad sam stavija sve na papir.
A monitor je jedno vrijeme blinkao, palio-gasio u radu, a jedan dan se vise nije upalio.
On radi na 12 V i sve je u smd tehnici. Po problemu bih rekao da su kondenzatori , al tesko ih je ispitati, nisu napuhani, niti procurili...
Adapter je ispravan! Maticna nekako cudno zuji, ali mislim da je to kristal
14 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...
Da i meni se cinilo malo puno kad sam stavija sve na papir.
A monitor je jedno vrijeme blinkao, palio-gasio u radu, a jedan dan se vise nije upalio.
On radi na 12 V i sve je u smd tehnici. Po problemu bih rekao da su kondenzatori , al tesko ih je ispitati, nisu napuhani, niti procurili...
Adapter je ispravan! Maticna nekako cudno zuji, ali mislim da je to kristal

a da probas promijeniti tih 10-a kondenzatora ...  ja sam imao isti problem ... palio gasio i vise se nije upalio .. promjenio kondenzatore on ko novi ... :D

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
16 godina

Javili ovi s ebaya da je podržan moj lcd. Ako budem uzimao uzeo bi onda verziju 100kn jeftiniju bez power adaptera, jer imam od ovog monitora .
Slikat ću matičnu, da vidite te kondenzatore.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice