Giga grom te ubija jos se nisi opametja
Giga grom te ubija jos se nisi opametja
evo još jedan modni dodatak vanjski hard sa kućištem od pleksija

evo stglo još djelova pa san ih uvalija u kofu overkolokere bi moglo zanimati kako jednostavno smanjiti teperaturu na cipsetu nekih 20%
hladnjak je kod nas još uvjek nedobavljiv ali priko granice ga ima i vajljda možda već negdi unas samo ja neznan
stvija san sliku teperature nakon 2 sata igre Varheda i ugodno se iznenadija pogotovo za cipset
ljubitelji overkloka verujtemi taj mali vrag odlićno obavlja svoj posa
a sa je ovoooo.........opet nesto novo a giga...pre odlicno je.a pogotovo ovo cudo malo za cipset....lodo skroz..da da.
a sa je ovoooo.........opet nesto novo a giga...pre odlicno je.a pogotovo ovo cudo malo za cipset....lodo skroz..da da.
Kao prvo, kuciste izgleda mraaaak. Takvo nesto jos nisam vidio i definitivno je predivno. Svaka ti cast.
A sad jedno offtopic pitanje. Koji ti to program da ti prikazuje sys stanje na wallpaperu ?
to ti je everest ultimate edition.samo ga tribas podesit da ti to sastrane ispisuje..uglavnom ti sve zivo ispisuje
R. B. stvarno imoš mota. a di tije ona Briza? jesi proda ili se sprema još neki modding.
jel matična p35-ds3p. na kolko to klokaš i koja je memorija.
briza prodana je matićna p35-ds3p zašto memorija je od crosara odlićna je zasada nisan kloka nije bilo potrebe a sprema se novi mod frendu ću radit od drva to bi tribalo ispast ludo ali ništa dok nebude gotovo
i još nekoliko slićica
bravo...decki su ostali bez teksta kad su vidili kuciste a tek ovaj mali hladnjak za chipset...
Crazy man
Crazy man
bravo...decki su ostali bez teksta kad su vidili kuciste a tek ovaj mali hladnjak za chipset...
kazen da decki s foruma ostali bez teksta kad su vidili slike
Max ocjena za urednost, jako lijepo, citao sam po temi, ali nisam vidio post gdje bio bilo opisano kako si obradio rubove ?
rubovi su obrađeni turpijicom
nisan ja obrađiva rubove to je rađeno na laserskoj graverci a ona kad rize odma ostavlja rubove obrađene a da znaš da san se namućija dok san sve slozija
ali neka trud se isplatija posjedujen unikatni primjerak kofe koju sigurno istu nema niko i to me veseli a sljedeći će bit od drveta i biće još luđi
Ništa drugo nego pohvale za uloženi trud i rezultat.Samo naprijed,majstore
Ništa drugo nego pohvale za uloženi trud i rezultat.Samo naprijed,majstore
MOzes nam reci koliko si ulozi u kuciste cijene materijala i sta ti je trebalo sve
MOzes nam reci koliko si ulozi u kuciste cijene materijala i sta ti je trebalo sve
To i mene privlaci ja imam Kućište SilverStone Precision BLACK
Sada planiram da obje strane kucista postavim pleksi i stavim dvije neonke unutra.
Imam i volje i zivaca samo imam problema sa materijalom i alatom za izradu.
Valjda cu uspjeti sta da sredim.
Jbg ja sa u orasju to ti je blizu vikovaca