H-profil za modding kucista

poruka: 2
|
čitano: 1.327
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Imam brzo pitanje u vezi gumiranog H-profila. Naime, imam miniITX kuciste u koje cu ubaciti radeonku 290X. Vidim da je dosta drugih vlasnika istog kucista primjetilo da ventilacijske rupice na rubu kucista ne pruzaju dovoljan protok zraka za grafu, pa su napravili kojekakve nakaradne otvore. Picajzla sam u dusi i zelim da to izgleda kao da je izraslo na kucistu. Ideja je slijedeca: na bocnoj strani kucista napraviti otvor u velicini graficke kartice. Otvor zastititi H profilom kao na slici ispod i u utore profila ugraditi aluminijsku mrezicu. Mislim da bi to dalo najbolji izgled i daleko bolji protok zraka od trenutnih ventilacijskih rupica.

Pitanje je gdje kupiti tu gumu/dihtung?

Ima li netko bolju ideju?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 15:44 (Bastardo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Pozdrav;

Nisamo siguran hoćeš li puno dobiti tim zahvatom, odnosno kolika ti je isplativost.

Ako za rezanje koristiš dremel plus neke kvalitetnije diskove možeš vrlo precizno i ravno izrezati lim tako da je bespotrebno koristiti ikakvu guma za skrivanje rubova. Ako inzistiraš na toj gumi, možeš ju kupiti u Conradu. Imaju više vrsta(pogledaj ostale unutar iste kategorije). Nalaze se ovdje, ovdje i ovdje. btw koliko vidim neke se prodaju na metre, a druge u komadu pa su skuplje (sumnjam da trebaš komad od 10m :D).

Ovako izgledaju:

1. 1.
2. 2.
3. 3.
elCid

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice