zovi quadro i pitaj ih odakle su im dijelovi/di im je tvornica....kasnije na emailu kontaktiras tvornicu i oni ti,ako imas srece,posalju novi trafo i to besplatno....samo je problem sto je tv iz 2011-e
Ti izgleda neznaš da oni uzimaju no name kineze i lijepe svoje naljepnice gore...neznaju ni oni sami odakle je koji tv...
A za pločicu traže u servisu ko za novi tv...
Odeš na pijac, i tražiš ostale LCD-ove koji su iste marke i označeni kao neispravni, otvoriš i vidiš kakva je pločica, bilo bi dobro da znaš koliko daje, pa da onda ako nađeš neku drugu pločicu koja bi mogla pasati a daje isto onda si na konju, ja bih ti dao TV iste marke ali sam ga cigi prodao za 50Kn jer mu je ekran pukao...

Međutim nisam ih koristio, pa sam zvučnike popalio s pokvarenim pojačalom, a u kutije stavio zemlju i cviječe :D Kakogod, iz Kraunovih sam izvatio bass zvučnik jer je bilja odlične kvalitete i več drnda nekih 2.5g bez problema((Uopče mali smrad nebruji...)) ima odličnu membranu ni p od plastike. U thrustovim sam ostavio satelite, jer iako je plastičnjo kučište dosta su dobri zvučnici unutra, tj. glasni su a i primjetio sam da imaju membranu kako spada pa mogu podnejti dubstep bez problema... A iz Geniusovih sam izvadio pojačalo. Ugl. sada imam 2.1 sistem U Thrust kutiji, Kraun wooferom, Genius pojačalo. I to radi več godinu dana((Woofer 2.5g jer je bio nov, i proživio je pun k. stvari)), ali primjetio sam da u zadnje vrjeme počinje počinje neš brujiti... Pomoču mojeh znajnja o takvim pojačalima ugl. budu 2 TEA2025A IC-a, jedno za woofer a drugo za satelite. I to wrlo dobro znam jer sam se dotičnih namjenjao jer se znaju wraški ugrijat kada ga raspališ~40DB ako Bog da((Da nebude distorzije))