Case Modding-Kako? zaključana tema

poruka: 23
|
čitano: 3.498
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Case Modding-kako?

pozdrav, nikad nisam radio case modding pa me zanima kako da započnem, nali želio bi ono najjednostavnije izbušit bočnu stranu stavit ono prozirno staklo i neonke...pitanja su sljedeća:

1. Kako izbušit bočnu stranu

2. di da kupim to sve i kakvo je ono staklo

3. kako da staklo stavim na bočnu stranu

4. di da kupim neonke, kolka dužina treba

5. dal neonke spajam na napajanje ili u produžni kabel, ako se spaja u napajanje di se treba spojit?

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Case Modding-kako?

1. dremelom, kutnom brusilicom, ubodnom pilom (ako nisi radio s tim, neka ti napravi netko iskusan jer je to dosta opasan alat (pogotovo kutna brusilica)

2. neonke u trgovini računalnom opremom (npr links,protis), staklo ili plexi neznam gdje ima kod tebe, raspitaj se...

3. ljepilom, silikonom, trakom

4. odgovorio sam već gdje, dužina po želji (izmjeri)

5. na napajanje, u molex

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 14:28 (XXX-Man).
14 godina
neaktivan
Case Modding-Kako?

mene to isto zanima. samo ja zelim ledice spojit........ jel isti postupak?

he was dead....but he got better
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Case Modding-Kako?

eto kolega ti je sve rekao,neonke uzmi od 30cm,a rupu bušiš koliku oćeš i staklo kupiš kod staklara 5-10mm duže i šire od dimenzija rupe i zalijepiš ga ili silikonom ili dvostranom trakom koju imaš kupit u bauhausu,baumaxu i tim trgovinama.....

Chuck Norris je dobio 2 na izlazu logičkog sklopa.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Case Modding-Kako?
isto je, samo moraš znat kako se ledice spajaju...
TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
gjurki kaže...

pozdrav, nikad nisam radio case modding pa me zanima kako da započnem, nali želio bi ono najjednostavnije izbušit bočnu stranu stavit ono prozirno staklo i neonke...pitanja su sljedeća:

1. Kako izbušit bočnu stranu - šraubom s vijkom [SLIKA 2]

2. di da kupim to sve i kakvo je ono staklo - pleksiglas - u trgovinama [ne kaufland itd..]

3. kako da staklo stavim na bočnu stranu - staviš pleksiglas i šraubom izbušiš s borerom od 3mm rupu [4~6 rupa]te zatim neki od kraćih vijaka

4. di da kupim neonke, kolka dužina treba - OVDJE - dužine 30cm, bolje DUPLE

5. dal neonke spajam na napajanje ili u produžni kabel, ako se spaja u napajanje di se treba spojit? - spajaju se na molex napajanje [SLIKA 1]

didulica kaže...

mene to isto zanima. samo ja zelim ledice spojit........ jel isti postupak?

ImašOVDJE i OVDJE

MOLEX MOLEX
̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 14:39 (Najbrži).
16 godina
moderator
Najbrži kaže...
1. Kako izbušit bočnu stranu - šraubom s borerom od 3mm

a kako misliš da će rupu za plexi napravit bušilicom? daj ne pričaj gluposti...

17 godina
XXX-Man kaže...

a kako misliš da će rupu za plexi napravit bušilicom?

Bušilica i vijak.

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 14:40 (Najbrži).
16 godina
moderator
ne zanimaju njega rupe kojima će prišarafit plexi, nego rupa velika na stranici koju će pokrit plexijem....daj čitaj što pita
15 godina
protjeran
Case Modding-Kako?

puno hvala..zaljepit cu pleksi sa silikonom ili lijepilom, ovo sa bušenjem mi se čini komplicirano...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Case Modding-Kako?

pozdrav,

da se nadovežem na ovu temu.

Ja sam prije par god napravio bočnu stranicu na svm kučištu, sa ubodnom pilom. I sad mi polako ide na živce što se vidi kako je rezano, znači rub se vidi, bijela crta kako mi je ubodna skinila boju

sad trebam ovako mišljenje šta bi mogao staviti da se to nevidi, šta da naljepim ili stavim ??

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 15:07 (manzzetta).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
manzzetta kaže...

pozdrav,

Ja sam prije par god napravio bočnu stranicu na svm kučištu, sa ubodnom pilom. I sad mi polako ide na živce što se vidi kako je rezano, znači rub se vidi, bijela crta kako mi je ubodna skinila boju

sad trebam ovako mišljenje šta bi mogao staviti da se to nevidi, šta da naljepim ili stavim ??

pa probaj uzet crni sprej i pošpricat...

16 godina
moderator

možeš pronać neku gumu za rub stakla...prerezat neki crni kabel, izvuć žice iz njega i nataknut ga gore...možeš i npr u tokiću pronać one gume za rub vrata na autu, tako sam ja stavio :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 15:12 (XXX-Man).
14 godina
neaktivan
gjurki kaže...
manzzetta kaže...

pozdrav,

pa probaj uzet crni sprej i pošpricat...

ma kad kučište nije matt crno, ni metalik, neko s nekim pizdrarijama, kao šljokice, pa ga nebi farbo jer neče bit onda u kompletu s ostatkom

a htio bi da to što ljepše izgleda

15 godina
protjeran
Case Modding-Kako?

aha a onda probaj ovo šta je xxx reko...:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uvijek kad radiš mod farbaš kućište baš zbog toga što se vidi.
Drugo, mene bi više smetalo što je rez neravan a ne to što se vidi bijelo.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
neaktivan
Case Modding-Kako?

e da zab sam još pitat, trebao bi neki ogromni ventilator, jer bi stavio preko cijele bočne stranice da mi piri unutri. Al opet trebam da je prozirni, da se vidi unutra u kučište

al znate al ima tako šta, i di ima ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Uvijek kad radiš mod farbaš kućište baš zbog toga što se vidi.
Drugo, mene bi više smetalo što je rez neravan a ne to što se vidi bijelo.

pa to je i još jedan razlog skrivanja reza, jer je neravan, zato se i savjetujem šta bi mogao stavit da se to nevidi 

15 godina
protjeran
Case Modding-Kako?

hoće mi bit pleksiglas od 5 mm predebel??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gjurki kaže...

hoće mi bit pleksiglas od 5 mm predebel??

Ne, ali bolje je od 3mm. Ja imam od 5mm, a bratiću sam od 3mm, i mogu reći da je bolje 3mm.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 19:23 (Najbrži).
15 godina
protjeran
Case Modding-Kako?

a koja je neka osnovna razlika, prozirnost je ista jelda??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gjurki kaže...

a koja je neka osnovna razlika, prozirnost je ista jelda??

Razlika je samo u debljini, s 5mm će ti malo stršiti van, a od 3mm će fino usjesti. A i lakše je probušiti 3mm pleksiglas.

17 godina
neaktivan
Case Modding-Kako?
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice