Sony Ericsson Xperia X8

poruka: 3.109
|
čitano: 1.171.496
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Xperia X8".
15 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Xperia X8

Sorry na double postu, slučajno.

Koma
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 22:33 (Koma_Zd).
15 godina
neaktivan

@ Genius10

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=914513

Evo ovaj link te vodi na stranicu xda developersa i na toj stranici pronađi 2.2.1 CM Floyo v0.20 i skini ga.Ja ga imam od jučer i mogu samo reći da je kompletan, najbrži i najstabilniji kojeg sam koristio na ovom mobitelu. Ako ti nešto ne bude raditi (infinite boot loop) moraš flashati najnoviji baseband 0.15.

Koma
15 godina
protjeran
Sony Ericsson Xperia X8

thx koma sutra idem to probati. Inače sve sam skužio što si naveo samo mi nisi napisao postupak samog unrootanja??

Ostalo kužim sve. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možeš unrootati isto kako si rootao tj. vratiš se u aplikaciju s kojom si prvi put rootao (u mom slučaju busybox) i stisneš unroot ili skineš neku aplikaciju poput busyboxa, z4roota, androota ili preko flashera (to je ono kad spojiš mob na komp, pokreneš aplikaciju x10 flasher(trebaš link?), uđeš u nju i klikneš unroot) :)

Koma
15 godina
protjeran
Sony Ericsson Xperia X8

Ej koma imam problem.

Skinuo sam sa marketa i instalirao busybox. Nakon toga sam odzipao 3 xrecovery fajla i stavio ih na sd karticu.

Tada sam instalirao root explorer 2.5.1. No kada ga upalim i želim 3 xrecovery fajla copirati na system/bin kaže mi da ne mogu jer su fajlovi samo read-only. Nemam u nijednom kutu ono r/w za mjenjati, a kada držim dugo prst na nekom od fajlova nemam ono dap romjenim permission??? Di je caka??

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

to znači da nisi rootao mob. rootaj mob i onda češ moći. pogledaj kako radit root na youtube ili jednostavno proguglaj

Proud member of: TorrentHR I GFT I TL I B*N I PTN I BCG I IPT I PTM I RMT I MMA-T I MyAM I Demonoid I
18 godina
neaktivan
Koma_Zd kaže...

@ Genius10

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=914513

Evo ovaj link te vodi na stranicu xda developersa i na toj stranici pronađi 2.2.1 CM Floyo v0.20 i skini ga.Ja ga imam od jučer i mogu samo reći da je kompletan, najbrži i najstabilniji kojeg sam koristio na ovom mobitelu. Ako ti nešto ne bude raditi (infinite boot loop) moraš flashati najnoviji baseband 0.15.

pozdrav.. evo ja sam upravo stavio taj v0.20 i kad rebootam mob upali se i pise sonyericsson pa ide slika hackdroid i onda se nazad restarta i opet pokreće 

zna li ko kako da riješim ovaj problem? 

15 godina
neaktivan

Pozdrav, upravo to što sam i napisao, moraš flashati najnoviji baseband 0.15 na mobitel putem usba.Prije toga moraš skinuti program x10flasher s ove stranice (vidi pod baseband):http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=914513 i s njim ga flashati na verziju kernela X8i Baseband 015 - kernel 2.1.1.A.0.6.Ja sam isto imao taj problem kad sam instalirao floyo 0.20 (infinite boot loop), ali sam se sjetio da je na stranici s koje sam skinuo navedeno da zahtjeva najnoviji baseband. Kad sam ga instalirao sve je radilo i sad isto koristim floyo 0.20.

Koma
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

moze pomoc jedna =( , danas sam kupio ,  i zanima me kako da se preko kompa spojim na android market, jer imam google accaunt i sve, samo kada ocu skinut neku aplikaciju , u ovonm slucaju live wall paper, pise mi >>There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account.<<  kako da to rijesim ? hvala

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Sony Ericsson Xperia X8

Uspio sam staviti Floyo 0.20 i super sam zadovoljan, ko da se radi o službenom updejtu kako sve lijepo radi :)

Hvala ekipi na pomoći :)

Nego jel znate bude koja novija verzija došla veća od 0.20??

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8
pa ako u v20 sve radi sto ce nova verzija?
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Da se malo bugovi još riješe i imamo savršen rom.

P.S.Fake DT je odličan,pogotovo v7.Skoro pravo DualTouch

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Koma_Zd kaže...

Pozdrav, upravo to što sam i napisao, moraš flashati najnoviji baseband 0.15 na mobitel putem usba.Prije toga moraš skinuti program x10flasher s ove stranice (vidi pod baseband):http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=914513 i s njim ga flashati na verziju kernela X8i Baseband 015 - kernel 2.1.1.A.0.6.Ja sam isto imao taj problem kad sam instalirao floyo 0.20 (infinite boot loop), ali sam se sjetio da je na stranici s koje sam skinuo navedeno da zahtjeva najnoviji baseband. Kad sam ga instalirao sve je radilo i sad isto koristim floyo 0.20.

hvala Koma_Zd 

puno mi je pomogao ovaj post.. riješio sam sve.. radi sad ;)

15 godina
protjeran
luka_cro kaže...

Pa mislim da se nitko nebih žalio kada bi se mogla još dodati podrška za flash i dual touch. Imali bi doslovno savršeni rom koji jede za doručak klasični os se-a.

Tek se sa ovim romom vidi koliko je u stvari x8 dobar mobitel, pogotovo za lovu kojom se prodaje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 23:03 (Doctor Freak).
17 godina
neaktivan
Doctor Freak kaže...
luka_cro kaže...

Pa mislim da se nitko nebih žalio kada bi se mogla još dodati podrška za flash i dual touch. Imali bi doslovno savršeni rom koji jede za doručak klasični os se-a.

Tek se sa ovim romom vidi koliko je u stvari x8 dobar mobitel, pogotovo za lovu kojom se prodaje.

taj proc koji je u x8 ne podrzava flash, a i ako bi slozili to bi bilo dosta sporo.

dual touch ubacis za 2min.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
protjeran
Sony Ericsson Xperia X8

Pa zakaj nije već ubačen u tu 0.20 verziju kad je tolko jednostavno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Pravi dualtouch nećemo dobiti jer ga hardver ne podržava!

FakeDT je uključen unutar v0.20 ;)

Odličan je,skoro kao pravi

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Sony Ericsson Xperia X8

Pa kako je ukljulen kada u igrama ne funkcionira?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson Xperia X8

vi miješate dual touch sa pinch-zoomom,to su dvije različite stvari.

x8 nema senzor koji podržava dual touch,podržava samo tzv.fake dual touch,očita prvi prst normalno,a drugi očita,ali mu samo zapamti koordinate i ne može se pomicati u isto vrijeme sa prvim prstom,nadam se da ste razumjeli :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 23:31 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson Xperia X8
Zvjezdica kaže...
doriana gray kaže...

Još jedan savjet : dobro je napraviti widget za uključivanje i isključivanje prometa podataka pa ga isključiti kada se ne koristi internet, da baterija duže traje.

Zašto widget kad samo potegneš onaj padajući meni od gore i isključiš promet?

Btw. jedva čekam update na 2.1 koji su najavili za jedno 3 tjedna :) iskreno me zanima kako da napravim na svojoj x8 taj widget,ako moze neka pomoc?{#}

17 godina
Sony Ericsson Xperia X8

bog,

moze malo detalja oko ovog 2.2.1 CM Floyo v0.20 roma, zanima me sto tocno dobijam ako izvrsim upgrade (osim ociglednog app2sd), da li je trajanje baterije duze, da li angry birds i dalje zapinju kao na 2.1 stock ROMu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 13:33 (BoTiA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Koji kalendar staviti umjesto ovog od SE ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Razvija se priča u vezi tog dualtoucha pravog.

Jedan od glavnih developera, doxiannh zvan "The Module Man" govori da hardver ne podržava.

Ali nas nekoliko naravno udaramo po tome da može jer isti ponavljam isti Synaptics chip koriste Microsoft Kin 2, BlackBerry 9800 Torch i naravno Nokiin flagship N8.

Sad važno je u tome da po GSM Areni i Torch i N8 i Kin2 imaju multitouch.Iako je god Kin 2 više softverski, dok N8 podržava više od 3 prsta kako sam vidio na jednom videu.

Za Torch nisam siguran.

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

danas sam uzeo ovaj mobitel :) u tele2

sad me zanima koliko moram platiti da bi imao samo fejs besplatan cili misec?

by Cerina
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Novi sam u svijetu androida, zanima me da li rootanjem dobivam mogucnost instalacije "onih" aplikacija... i na koji nacin kada skinem aplikaciju na komp ju mogu upucati u mob...

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Aj mi nabrzinu recite x8 ili s8000 jet i zasto, x8 mogu dobit za 500kn a imam jet koji bi onda mjenjo....

LoL nick: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Ako ti je stalo do kamere ostani na Jetu, ali X8 je smartphone i jet tu nema što tražiti.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
BoTiA kaže...

bog,

moze malo detalja oko ovog 2.2.1 CM Floyo v0.20 roma, zanima me sto tocno dobijam ako izvrsim upgrade (osim ociglednog app2sd), da li je trajanje baterije duze, da li angry birds i dalje zapinju kao na 2.1 stock ROMu?

ponavljam upit ... mislim se instalirati custom rom .. ali me zanima sto bih u konacnici dobio, nebih zelio smanjiti trajanje baterije .. ili da mi iskacu kojekavke porukice o greskama ...?

kakva je procedura sa unrootanjem mobitela, u slucaju da zatreba na servis? ... po komentarima vidim da je to jednostavno napraviti... moze li tko potvrditi da je uistinu i napravio?

16 godina
neaktivan
BoTiA kaže...
BoTiA kaže...

bog,

ponavljam upit ... mislim se instalirati custom rom .. ali me zanima sto bih u konacnici dobio, nebih zelio smanjiti trajanje baterije .. ili da mi iskacu kojekavke porukice o greskama ...?

kakva je procedura sa unrootanjem mobitela, u slucaju da zatreba na servis? ... po komentarima vidim da je to jednostavno napraviti... moze li tko potvrditi da je uistinu i napravio?

Bolje i izgleda i brži je. To dvoje je meni glavno.

Ima i fake dual touch, odnosno pinch2zoom.

Angry Birds zapinje, ali manje.

Trajanje baterije je tu negdi.... A ako ti se čini kraće, to je vjerojatno zato šta nisi isključia data sync.

Neznan za unroot.

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 16:26 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan

Pogledaj moje postove za odgovore na tvoja pitanja o floyu v20 na 23 i 24 str.{#}

Koma
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice