Sony Ericsson Xperia X8

poruka: 3.109
|
čitano: 1.171.523
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Xperia X8".
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

da,da  trebaš imat rootan mob i app2sd na njemu,zato ti ni neće instalirat :D

zašto ne probaš neki custom ROM ,ima već sve predinstalirano :))

XPERIA X8 Black * 2.2.1 MiniCM * JiT Compiler * App2SD * OC * Improved dual touch *

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Sony Ericsson Xperia X8
Emcho kaže...

da,da  trebaš imat rootan mob i app2sd na njemu,zato ti ni neće instalirat :D

zašto ne probaš neki custom ROM ,ima već sve predinstalirano :))

...ako si to napisao meni:

imam rootan mob

instaliran je link2sd

15 godina
neaktivan

onda možda neodgovara ta verzija androida,2.1.1 koju ti imaš,vjerovatno ga nešto koči... :S

XPERIA X8 Black * 2.2.1 MiniCM * JiT Compiler * App2SD * OC * Improved dual touch *
17 godina

A možda da je igra original....

17 godina
...možda ;-)
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Evo jedno pitanje:

Dali je moguće gledati video na dnevnik.hr ili rtl.hr (ja sam samo mogao skinuti video pa ga onda gledati)

Te ako može preporuka za media player

Hvala

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako je taj video u flashu,nije ga moguće gledati jer ARMv6 procesor to nedozvoljava..

što se tiče playera,trenutno je najbolji MoboPlayer ,podržava sve raspoložive video formate ;)

16 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Ekipa, jel može ko' reći koji je trenutno najstabilniji 2.2 custom firmware za X8, ovako nalazim svakakve linkove ali svakom nešto fali

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8
Proud member of: TorrentHR I GFT I TL I B*N I PTN I BCG I IPT I PTM I RMT I MMA-T I MyAM I Demonoid I

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Ovo čudo od miniCM-a skoro pa savršeno.{#}

Na mom još stoji Rachtov Floyo v0.15 sa OC,Gesture,NoMDDi i UnderVoltom...

Kome je drago, neka instalira SenseUI sa market(Launcher Pro) + CPU na 710Mhz.

Savršeno glatko! :)

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jel taj miniCM ima več instaliran JiT ili treba to naknadno raditi ?
16 godina
Sony Ericsson Xperia X8
već je instaliran,ne trebaš ništa raditi.
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Ne mogu slati mms. Na mobu mi je miniCM pa ako neko zna kako srediti postavke za to.

Proud member of: TorrentHR I GFT I TL I B*N I PTN I BCG I IPT I PTM I RMT I MMA-T I MyAM I Demonoid I

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

ajde neka mi netko očita postavke za mms pliz

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

imam xperiu  x8 zanimame kako se spojit na internet preko usb kabla da dodem do marketa,

ovako isprobao sam sve ali nijde,ovako instalirao sam updata service i kadse spojim preko kabala nakon onoga

skeniranja odem na next i potvrdim onaj ugovor o licensi pa dalje izaberem x8 i onda se pojave upute za prikljcak usb,

kao da prvo iskljucim mob 30 sekundi pa da ga ukljucim i prilikom prikljucka usb  da drzim tipku nazad istovremeno

i kada ukljucim da nastavim drzat tipku natrag medutim sve sam to uradio ali nista se ne dogada,pa me zanima dali ima

neki drugi draiver za sony x8 da se mogu spojit na internet pomocu kabala,i zanimame kako kad skinem neku aplicaciju

s torrenata ubacim ili instaliram u mob x 8?molim postenu pomoc i velikodusnu{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

2.2.1 CM Floyo v0.20 - po meni najbolji ROM do sad! Najbrži, najstabilniji, sve radi i najboljeg izgleda!!

HOĆU NOVI NICK!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Warrior kaže...

Ne mogu slati mms. Na mobu mi je miniCM pa ako neko zna kako srediti postavke za to.

Warrior kaže...

ajde neka mi netko očita postavke za mms pliz

Jel ti neradi i internet ili samo MMS?

Probaj ovako: postavke -> Sony Ericsson -> preuzimanje postavki za Internet i MMS.

Ako neće, zovi operatere.

HOĆU NOVI NICK!
18 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8
Dajte ljudi pomozite, prije dva dana sam kupio "Sony ericsson X8" sa Android 1,6 OS i treba mi GPS navigacija (hrvatska, slovenija i bosna) ali neznam koji softver da instaliram. Izludilo me jer na raznim forumima čujem skroz suprotne komentare.
Na jednome forumu kažu odličan ti je "Copilot" a na drugome kažu Copilot je sranje i tako za svaki softver različiti komentari.
Evo našao sam na jednoj stranici, kažu 7 najboljih aplikacija za Android (Google Maps Navigation, Loopt, Glympse, Locale, Places directory, Copilot, Wise pilot.)
Ima li stvarno neko da mi kaže iz iskustva kojega da instaliram na moj mobitel.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
magistar kaže...
Dajte ljudi pomozite, prije dva dana sam kupio "Sony ericsson X8" sa Android 1,6 OS i treba mi GPS navigacija (hrvatska, slovenija i bosna) ali neznam koji softver da instaliram. Izludilo me jer na raznim forumima čujem skroz suprotne komentare.
Na jednome forumu kažu odličan ti je "Copilot" a na drugome kažu Copilot je sranje i tako za svaki softver različiti komentari.
Evo našao sam na jednoj stranici, kažu 7 najboljih aplikacija za Android (Google Maps Navigation, Loopt, Glympse, Locale, Places directory, Copilot, Wise pilot.)
Ima li stvarno neko da mi kaže iz iskustva kojega da instaliram na moj mobitel.

Kao prvo updateaj android na 2.1 ili jos bolje stavi neki 2.2 custom rom kao npr minicm6

Ja koristim aura navigaciju.Super mi je mada je ne koristim cesto.Uskoro bi trebala izac neka hrvatska navigacijska aplikacija ali sam zaboravio kako se zove.{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
18 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8
Evo sad sam update na 2.1

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Meni copilot radi odlicno. Koristim svakodnevno za snalazenje po cijeloj istri
i nema greske. Moja preporuka.
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Preporuka Floyo v0.20.

Radi sve, jedan od daleko najbržih Floyo romova.

Bez overclocka je gladak i čak brži od v0.15 na 710Mhz.

Tople preporuke da s njim koristite i Sense UI kojeg ima na marketu ali koristi Launcher PRo kojeg dobijete uz ovo čudo.

LP

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Preporuka Floyo v0.20.

Radi sve, jedan od daleko najbržih Floyo romova.

Bez overclocka je gladak i čak brži od v0.15 na 710Mhz.

Tople preporuke da s njim koristite i Sense UI kojeg ima na marketu ali koristi Launcher PRo kojeg dobijete uz ovo čudo.

LP

Koji je bolji minicm ili floyo posto na oba sve radi?

18 godina
neaktivan
Stvarno za ne vjerovat. Na jednome forumu čujem da je Copilot odličan a na drugome forumu da je sranje.
Komu sad da vjerujem ?
17 godina
neaktivan
magistar kaže...
Stvarno za ne vjerovat. Na jednome forumu čujem da je Copilot odličan a na drugome forumu da je sranje.
Komu sad da vjerujem ?

o isuse boze pa koji je problem probati?

nekome se svida neko ne?

probaj sve pa koristi koji ti je najbolji.

16 godina
neaktivan

jeli ijedan mobitelj bolji od ovoga u ovom cjenovnom rangu? +/- 200kn

by Cerina
18 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Isuse bože.
Pa kad bi ja isprobavao sve programe trebalo bi mi godinu dana. Zato i postoje forumi da jedan drugome pomognemo ili preporučimo neki softver.
Evo pogledaj ovdje ima 6 verzija Copilot-a, hočeš reči da ih svih 6 isprobam !!!

I plus toga nijedan nije besplatan

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 18:22 (magistar).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Moj prvi post :)

vidim dosta pohvala za ovaj mobitel koji planiram uskoro kupiti,no zanima vase misljenje da li je pametnije onda uzeti iphone 3g cijenom su tu negdje,vjerujem da je iphone nesto bolji ali xperia je novija i ima android...pa sta vi mislite ??

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Odlučio sam staviti custom rom jer me iritira činjenica da ne mogu stavljati malo više aplikacija na mob.

Odabir je pao na FLOYO 0.20 jer vidim da s njim radim sve i da je pouzdan i stabilan.

Isti sam skinuio i imam ga zipanog i znam da se treba pokrenuti u xrecoveriju na backupu no nisam shvatio kako isntalirati taj xrecovery.

Od kuda ga skinuti i kako ga najlakše instalirati da mogu rokati romove po želji??

I koja je procedura ako jednog dana trebam reklamirati mob? Samo vratim glavni backupani rom i izbrišem xrecovery???

15 godina
neaktivan

Ja sam jučer stavio taj custom rom i mogu za njega reći da je najstabilniji i najbrži kojega sam ikada koristio na ovom mobitelu, uz to je i kompletan.

Evo ti link do videa koji će ti objasniti korak po korak kako instalirati xrecovery i "rokati romove"

Mene je također taj video naučio kako rootati i instalirati xrecovery, sve je išlo po planu i već 2 mjeseca stavljam custom romove svako malo (sad kad je izašao floyo 0.20 kompletan čekat ću da izađe 2.3.3 :D) . Ako jednog dana budeš trebao reklamirati mob samo vrati prvi backup koji si napravio sa xrecoveryom, izbriši xrecovery, unrootaj mobitel i fizički pobriši sve dokaze sa sd kartice da si ikada imao custom rom :D.Sretno!

Koma
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 22:24 (Koma_Zd).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice