Sony Ericsson Aino

poruka: 59
|
čitano: 30.167
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Aino".
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Aino

Imao sam priliku isprobat i Anio I Satio u Rijeci u Vip u TC, i obadva mobitela su predobra, softwer radi iznenadjujuce brzo o kameri da ne i govorim Touch je skoro kao na iPhone.

Forever MUFC
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 9:55 (ManchesterUTD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Aino

koje su cijene Aionoa? Vidim na vip sajtu 2099 kuna,ne znam mozda neka greska vipa?

www.gamevirt.co.cc Raj za gamere

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson Aino

To ti na pretplatu, sam uređaj te dođe 3000knNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Aino

Bas sam isprobavao koliko daleko mogu ic od telefona a da jos mogu slusat mjuzu na bezicne sluske.Otisao sam pisatna drugi kraj skladišta(cca 50 m) i jos uvijek se cuje ko ikad sam pol metra od telefona

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Aino

eto ja citam tako o ainu na dosta dorumu neki kažu da je odličan dok drugi kažu da je crap... Ja sam sa ovima prvima i mislim da je jedan od punih pogodaka SE-a

Eto živim u Zagrebu i zanima me gdje bi mogao kupiti aina... operater mi je T-mobile no njemu tamo ni traga,pitao sam kada ce doc,a oni nikad čuli za njega xD,me zanima di bi mogao kupiti Aina,dali postoji neki Sony erricsson dućan u Zagrebu,čuo sam za Sony Centar u Avenue molu..dal tamo mogu kupit...

ako ne dajte mi recite di bi mogo kupit a da mobitel ok.. da se mogu pouzdat i vjerovat nekom dućanu...???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Sony Ericsson Aino
Ovaj ti odgovor pisem iz kafica sa Aina iz Opere mini. Kupi ga u VIP-u, telefon je otkljucan za sve mreze i dolazi sa original softverom od SE-a tj. nema Vodafone soft ili slicne gluposti. BTW, meni je mob ZAKON!
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Aino

Nice... Jesi siguran da mogu to napravit... naci mob mogu kupit u VIPu a mogu mu stavit svoju T-mobile karticu...???

¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨ ¨°º¤ø„¸TECHNO„ø¤º°&
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Da, 100%. Uostalom, udji u servisni menu pa ces vidjeti da mob nije zakljucan!
15 godina
protjeran
Sony Ericsson Aino

Bok,

zna neko možda kako promjeniti funkciju desne tipke pod kojom mi je sad "Tražiti" ?, npr u kontakti il neš slično

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomCat kaže...
Da, 100%. Uostalom, udji u servisni menu pa ces vidjeti da mob nije zakljucan!

Aj ok i imam još jedno pitanje... Ako ga kupim u vipu otključanog dal će meni Izgled izbornka biti njihov onaj žlj(xD) ili ovako normalan kako vidim na webu po slikama...

15 godina
protjeran

ja sam kupio u vipu, sve normalno, normalan izbornik

17 godina
Vec sam ti napisao da nema Vodafone software nego original SE sto znaci da ima normalan izbornik i normalne ikone!
15 godina
protjeran
Tale2 kaže...

Bok,

zna neko možda kako promjeniti funkciju desne tipke pod kojom mi je sad "Tražiti" ?, npr u kontakti il neš slično

i zna neko? il se to uopće nemre mjenjat

17 godina
Ne moze se mijenjati.
15 godina
protjeran
TomCat kaže...
Ne moze se mijenjati.

koja glupost, imati toliko opcija osim jedne od najprimitivnijh.

Hvala na odgovoru TomCat.

15 godina
neaktivan
Tale2 kaže...
TomCat kaže...
Ne moze se mijenjati.

koja glupost, imati toliko opcija osim jedne od najprimitivnijh.

Hvala na odgovoru TomCat.

štošta se neda mijenjati..na žalost

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Aino

iam aino vec nekih mjesec dan za i sad sam tek poceo skidat neke aplkacije, jel zan netko neku strancu bas di ima orginal aplikacija aino,zabavnih i to slicno...procito sam tu jos da idu drajveri na nejga neki

e sad zanima me kakve vrste dravjera, za sta tocno i to? pa ako neko moze pojasnit :))

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Aino

Zamrzava li se touch i inače ili samo vama koji ste nadograđivali software?
btw Aino, W995 ili C905 ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Aino

+ prije navedenim modelima između kojih se ne mogu odlučiti dodajem sony ericsson x2 iako mislim da je možda to malo previše za nekog tko ne koristi net na mobu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
evil vila kaže...

Zamrzava li se touch i inače ili samo vama koji ste nadograđivali software?
btw Aino, W995 ili C905 ?

ja bih izabrao aino,ali ako ne volis TS onda w995,imam sada c905 i ne svidja mi se nekako. ali vjeruj mi ista stvar je i sa w995. ali eto opet je on kao bolji ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan

Ma ok mi je touch ako se ne zamrzava :)
Kod aina mi je super velik ekran, kod c905 kamera (xenon flash, cyber shot serija), a kod w995 3,5 mm ulaz - ni jedan nema sve od toga i zato se nikako ne mogu odlučit xD
Lik koji ima C905, kojeg sam nasla u oglasniku i htjela od njega kupiti mob mi je napisao da je mob koma: "Pod uzasan mislim stalno se zblesira, resetira se sam i nemam srca nekoga zeznuti jer je to ipak puno novaca u igri."

Događaju li se i tebi takve stvari ili to samo njegov mob ne valja?

16 godina
neaktivan
evil vila kaže...

Ma ok mi je touch ako se ne zamrzava :)
Kod aina mi je super velik ekran, kod c905 kamera (xenon flash, cyber shot serija), a kod w995 3,5 mm ulaz - ni jedan nema sve od toga i zato se nikako ne mogu odlučit xD
Lik koji ima C905, kojeg sam nasla u oglasniku i htjela od njega kupiti mob mi je napisao da je mob koma: "Pod uzasan mislim stalno se zblesira, resetira se sam i nemam srca nekoga zeznuti jer je to ipak puno novaca u igri."

Događaju li se i tebi takve stvari ili to samo njegov mob ne valja?

meni se to nikada nije desilo,a mob imam jedno 9 mjeseci. i ja sada prodajem svoj mob i planiram uzeti lg optimus(zbog androida).

ali moja preporuka ti je da ne uzimas c905,bolji ti je aino! on ima jedino dobru kameru,ekran mu je manji,i jos dosta sitnica...

zasto ne bi trazio neki android?

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan

Ma ne znam vise sto bi :)

Na mobu, osim poziva i sms-ova ofc mi treba ok kamera s kojom cu moc prepoznat sta sam uslikala po mraku :) i dobar player, ostalo ni ne koristim - net mi ne treba, eventualno kad bi mi mob imao gps, ali i to pitanje jer i ovako imam preeeevelike racune - tako da mislim da mi je android nepotreban?
mislim da cu i uzeti aino, samo da se uvjerim da touch radi kak spada i dok vidim kako lezi u ruci jer, barem na slikama, izgleda dovoljno velik i bez izvucene tipkovnice

17 godina
Sony Ericsson Aino

Od posljednje nadogradnje software-a, meni Aino radi besprijekorno, niti jednog buga, rusenja, smrzavanja ekrana... dakle, vec 5 mjeseci 0-24 - bez greske!!!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Aino

Što reći za ovaj mobitel, imam ga osobno i zadovoljan sam snjim, nemam nikakvih poteškoća sa uređajem imam ga 6mj. dogradio sam mu software.

slike koje radim sa njim su daleko kvalitetnije nego što ih radi moj digitalni foto-aparat od 6mp . Aino ima 8MP kameru. te slike radi tako ćisto i oštro da je to za nevjerovati.

mislim da mu je cijena opravdana. pristup internetu putem wi-fi ili hdsp je više nego odličan.

mediski dio uređaja je na dodirnu teh. što mu daje prednosti pošto je po prilici velik ne mora se za medije razvlaćiti a možete snimati slikati pregledavati video slike, slušati pjesme. radio VFM.

uz uređaj sam dobio bluetooth slušalice koje mi izdrže dva dana bez punjenja dok mobitel ako prićam preko slušalice ( bluetooth ) izdrži do 4,5h uređaj ako se koristi govorno preko spikerfona baterija izdrži do 4h.

dok na žićne slušalice baterija uređaja drži 7h  slušati radio na vanjskom dodatnom zvćniku možete cijeli dan i nećete potrošiti bateriju. dok ako slušate radio preko slušalica baterija izdrži gotovo48h.

zato pohvala za ovaj uređaj.

ovo sam testirao osobno jedino što me je operater izbacivao svaka 2h s mreže ali bih odmah uspostavio novi poziv.

na wi-fi se spaja brzo a može i automatski kad jednom nađe mrežu. i dobar prijem. ja sam ga bio spajo na rutere od t.com i na vipnetove homebox uređaje. i sve je išlo glatko.

Platforma- Java...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 1:24 (majstor.zlatko).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Aino

ovako..pitanje: što se tiče igra,kad si skinem na touch su ali jako slabo prima  neke nemogu pokrenut jer treba okrenuti mob?? zna li itko kako to riješiti i di skinuti igre za njega?

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Ericsson Aino

Gdje u Rijeci sad mogu kupit aino ,i za koliko para?

Dali je touchscreen precizan i bez trokiranja ? ako vec trokira, trokira li malo ili puno?

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2011 13:06 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Ericsson Aino

Bump

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Aino

Aino je odličan telefon za zabavu, igru, fotografije su mu vrhunske i čiste, ne znam kako neki kažu da su im loše fotografije kad su fotografije vrhunske i u slabo osvjetljenom prostoru.

Naravno treba imati orginalni softwar i dogradnju raditi na službenim str.

tuch radi super sa medijom surfanje je odlično i video s youtube. spaja se preko hdspa ili preko wi-fi i sto drugih funkcija ja svoj imam 19mj. dogradio jednom sftware i nikad nikakva smrzavanja ili neki problemi s njim.

A osbno mi je drag aino zbog tipkovnice s kojom se daleko lakše piše ngo s tach tipkovnicom. slike i video su vrhunske.

i žao mi je jedino samo što u novim generacijama SE tel nema više niti jedan uređaj s kliznom tipkovnicom, već sve na tach. šteta!

AINO +5

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice