Samsung S5230

poruka: 892
|
čitano: 586.651
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung S5230".
17 godina
Samsung S5230

Evo sad sam pogledao. Na bateriji nema te kockice (nekakav papir koji ima na sebi nešto što reagira u dodiru sa vodom), u utoru za bateriju te ispod cijelog poklopca nisam vidio da ima. E sad, ako ima unutar samog mobitela to se ne vidi. Uglavnom, nabaci grbu na leđa i napravi se grbava tipa 'nemam ja pojma' i nemoj priznat ni uz prijetnju fizičkom boli :). Koliko to košta, nemam pojma, niti okvirno. Sve moje kvarove sa svim mobitelima koje sam imao (a nije ih bilo baš puno, mislim kvarova) sam nekako ugurao pod garanciju. Uključujući i pad sofrware-a zbog krivog flashanja. Javi nam kako si prošla.

EDIT: malo sam zamjenio, imaju bijelu kockicu koja pocrveni...

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 10:19 (Ico2005).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Samsung S5230

hvala ti punooo :))) ok, pravim se i dalje grbava :)) hehe  a evo od ponedjeljka je tamo kod njih u servisu, još ništa ne zovu...javim kak je prošlo :))

17 godina
Samsung S5230

Mislim da će skužiti da je crkao zbog vode, postoje one bjele naljepnice koje pocrvene ukoliko je mobitel došao u kontakt sa vodom, barem je

tako na Sony Ericcson-u, vjerovarno i Samsung ima nešto slično tomu.

EDIT: kasnim

HR-INVITES, otvorio registracije: http://hr-invites.com//register.php?do=signup
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 10:52 (BORG).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung S5230

Hmmm, šta je sa oksidacijom kada uđe vlaga? Teško je baš sve sitnice očistiti...

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

khm,ja imam jos jedno pitanjce posto sam nova s tim mobitelom a trudim se skuzit ga :P pitanje se tice vibracije kad je mobitel na besumnom...znaci idem na meni>profili>besumno> i tamo si namjestim da mi dok je besuman vibrira na najjace..ali problem je u tome sta mi onda pocnu vibrirati i tipke..npr. kad udjem u meni>datoteke> i npr. klik na slike lagano mi zavibrira kad stisnem tipku..pa me zanima da li se moze namjestit da ne vibrira hm hm..ako netko zna nek se javi,hvala puno!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ta povratna vibracija (koja govori da je tipka stisnuta) ne može se isključiti, barem ne na mom mobu s firmwareom koji imam. To meni izgleda kao bug jer ako je isključim sa tipkama sastrane, prestane raditi samo na "desktopu" i u prvom ulazu u meni, a u svakom daljnjem koraku ponovo se sama od sebe uključi. Znači, ja je isključim, klik na meni (ne vibrira), klik na datoteke (ne vibrira), klik na slike (vibrira), klik na neku sliku (vibrira). Ista stvar je i ako ulazim u "postavke" ili bilo koji drugi unos u meniju. To se događa u kojem god profilu bio, normalno, bešumno, vani... (neovisno o postavkama u samom profilu).

15 godina
neaktivan

e da,isto tako identično i meni radi..ali skužila sam da to radi samo ako u postavkama>profili>bešumno>jačinu vibracije namjestiš za dolazni poziv..a ako to isto napraviš za poruke (znači pojačaš vibraciju) onda tipke ne vibriraju pri ulazu u bilo koji unos u meniju..očito se onda ne može isključit,ali nema veze,valjda se navikneš :) hvala na odgovoru svejedno!

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Zna li tko koje postavke idu za konvertovanje videa (kbit/s i FPS) da se može gledati na mobu.Na primjer video da konvertujem u   MP4(H.264/AAC)rezolucija 240x400, 500 kbit/s, FPS 25   .Interesuje me koju veličinu postaviti za (kbit/s i FPS)

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 19:28 (zota).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako me dobro služi pamćenje kbit/s i FPS nisu ograničeni, ali rezolucija je, i to na 320x240 (sve veće od toga neće htjet prikazat). Dobar alat za (re)kodiranje videa (koji ima i profil baš za s5230:) je Xmedia Recode, koji je bio nedavno program tjedna na BOLu. Jedino što mi se znalo dogodit je da mobitel neke filmiće kodirane H.264 kodekom ne želi pokrenut.

15 godina
neaktivan
Videotape kaže...
trape kaže...

Imam ovaj mobitel oko tjedan dana, oduševljena sam s njim, za sada je sve super, samo me zanima kako da podesim opcije za slanje emailova?? Imam na gmailu otvoren accaunt, i ne znam što gdje trebam upisati. Odem na poruke, email poruke, zatim me traži ime računa, smtp poslužitelj, smtp ulaz, , dolazni poslužitelj, pop3 poslužitelj, pop3 ulaz, itd...

Ok, da bi ti lakše objasnio, uzet ću da ti je mail trape@gmail.com.

Ime računa: trape@gmail.com

SMTP poslužitelj: smtp.gmail.com

SMTP ulaz: 465

Sigurnosna veza: SSL

Tip dolaznog poslužitelja: POP3

POP3 poslužitelj: pop.gmail.com

POP3 ulaz: 995

APOP prijava: da (tj. kvačica)

Sigurna veza: SSL

Ograničenje skidanja: kako ti srcu drago :) (ali ja bih ovdje smanjio početnu postavku od 500 poruka jer to znači da će ti u šutu ići skidati prvih 500 poruka)

Opcije skidanja: samo naslov (preporučljivo, da ne radiš preveliki promet)

Ostavi na poslužitelju: da

Moja adresa: trape@gmail.com

Korisničko ime: trape

Šifra: ********* (tj. password koji imaš:)

POP prije SMTP: ne

SMTP provjera: da

Jednako kao POP3...: da

I to bi bilo to :)

da li mi plizz mozete napisat postavke za yahoo acc i da li se uopce moze i namjsetit za yahoo.. znam da yahoo nes zeza sa placanjem bla bla :) fala

17 godina
neaktivan

Sebi sam na mobu bez problema napravio račune za Gmail i Iskon (inet), ali za Yahoo, kakve god postavke upotrijebio, nikako. Za ić na Yahoo mail u favorite sam si stavio m.yahoo.com/mail pa idem preko ugrađenog browsera.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 17:18 (Videotape).
17 godina
neaktivan
Samsung S5230

Sve rijeseno, hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 23:22 (T-Rex).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

imam jedan problem...kupio sam mobitel S5230 pred 2 tjedna i internet mi je radio sasvim normalno, bez ikakvih greški...potrošio sam lovu na mobu i naravno nisam mogao na internet pisalo mi je usluga nedostupna...e sad, danas sam kupio bon 50kn, utipkao ga, i htio sam otići na internet, na facebook i nisam mogao, opet mi je izbacilo usluga nedostupna, zašto se to dešava?? može mi neko objasnit??...(imam G mrežu.. prije je radilo normalno)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hehe a cini se da prelazim lagano na gmail ;) ja si postavila sve radi.. ovaj yahoo kaka i za outlook isto kolko se sjecam... razocarenje :(

15 godina
neaktivan

preglednik ti se ne nalazi u aplikacijama, i ja sam ga trazila more al sam nekako uspjela.. nalazi ti se u datotekama pa opet source, barem meni tako a kupila sam ga u tele 2 paketu prije par dana.. sto se tice igrica pa imas ih more na internetu meni to ne predstavlja neki problem :)

17 godina
neaktivan
daleka kaže...

preglednik ti se ne nalazi u aplikacijama, i ja sam ga trazila more al sam nekako uspjela.. nalazi ti se u datotekama pa opet source, barem meni tako a kupila sam ga u tele 2 paketu prije par dana.. sto se tice igrica pa imas ih more na internetu meni to ne predstavlja neki problem :)

Ok nasao sam, hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 23:20 (T-Rex).
17 godina
neaktivan
Samsung S5230

Hm... Jedna stvar mi se ne svida. Zasto uvijek kada se mobitel prikljuci na USB, on se pocne punit? Na starom Samsung J600 to mi nije bilo. Na mojem Sony mp3 playeru mi je isto tako- cim ga prikljucim na USB on se pocne punit. Da li se na taj nacin unistava baterija? Primjerice, taman napunim mobitel i onda hocu prebacit koju pjesmu, prikljucim ga na komp a on se odmah pocne ponovno punit.... Na mp3-u sam primjetio da kada to napravim baterija mi traje puno krace, i sa vremenom sam ju bas unistio tim metodama. To nadopunjavanje baterije cim ga se prikljuci na USB je bas glupost.

1 0 hvala 0
17 godina
Samsung S5230

Mislim da ne, moj Sony Ericsson je tako od prvog dana, ima već 3 godine, i još je baterija ok. Nego jel netko zna kakav divx u mp4 konverter za ovaj mobitel da ljepi i titlove u sliku kod konvertiranja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

pozz.. jel zna tko koliko kosta dekodiranje ovog samsunga? 

unaprijed zahvaljujem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ništa od popravka mobitela :(( mogu ga komotno bacit :((((

16 godina
neaktivan
Samsung S5230

nezz jel ovo bilo, ali dali ima qwerty ?? to mi je VAŽNO

hello (:
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nella kaže...

pozz.. jel zna tko koliko kosta dekodiranje ovog samsunga?

unaprijed zahvaljujem

košta oko 100 kuna - opet ovisno kod koga se to radi, ali cijena je tu negdje 20 kuna manje-više

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 19:43 (robisierra92).
16 godina
neaktivan
heno1x kaže...

imam jedan problem...kupio sam mobitel S5230 pred 2 tjedna i internet mi je radio sasvim normalno, bez ikakvih greški...potrošio sam lovu na mobu i naravno nisam mogao na internet pisalo mi je usluga nedostupna...e sad, danas sam kupio bon 50kn, utipkao ga, i htio sam otići na internet, na facebook i nisam mogao, opet mi je izbacilo usluga nedostupna, zašto se to dešava?? može mi neko objasnit??...(imam G mrežu.. prije je radilo normalno)

najbolje ti je da se obratiš službi za korisnike.

T-Rex kaže...

Hm... Jedna stvar mi se ne svida. Zasto uvijek kada se mobitel prikljuci na USB, on se pocne punit? Na starom Samsung J600 to mi nije bilo. Na mojem Sony mp3 playeru mi je isto tako- cim ga prikljucim na USB on se pocne punit. Da li se na taj nacin unistava baterija? Primjerice, taman napunim mobitel i onda hocu prebacit koju pjesmu, prikljucim ga na komp a on se odmah pocne ponovno punit.... Na mp3-u sam primjetio da kada to napravim baterija mi traje puno krace, i sa vremenom sam ju bas unistio tim metodama. To nadopunjavanje baterije cim ga se prikljuci na USB je bas glupost.

iz mog dosadašnjeg iskustva s mobitelima i ostalim uređajima koji imaju li-on baterije, višestruko dopunjavanje beteriji ne šteti, osim nakon 2-3 godine takvog konstanog višestrukog dopunjavanja.

inače, neki mobiteli bi dali "desnu ruku" da imaju mogućnost punjena baterije preko usb-a, jer ne možeš uvijek i svugdje sa sobom nositi punjač. ja mislim da mu je to prednost.

17 godina
neaktivan
Samsung S5230
When it comes to entering text, there are several options. There is an accelerometer in the handset and when you are in the messaging software, you can twist the phone in your hand to get a full QWERTY keyboard in landscape mode. This is very responsive to use two-thumbed and you can toggle a T9 word recognition system on and off depending on your preference.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
When it comes to entering text, there are several options. There is an accelerometer in the handset and when you are in the messaging software, you can twist the phone in your hand to get a full QWERTY keyboard in landscape mode. This is very responsive to use two-thumbed and you can toggle a T9 word recognition system on and off depending on your preference.

živio boxeru, ne znam što bih bez tebe  Smijeh

šteta, dok sam ga imao nisam uopće znao za quwerity..

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 19:44 (robisierra92).
17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
boxer kaže...

živio boxeru, ne znam što bih bez tebe Smijeh

šteta, dok sam ga imao nisam uopće znao za quwerity..

Ma imam problema sa slanjem posta neće da mi prihvati i stalno mi prijavljuje "Nedostupne stranice" pa sam morao izbrisati link.

Pošto sam umoran kao pas, nisam siguran jel me zezaš ili ozbiljno misliš?

16 godina
neaktivan

ozbiljno mislim, naravno. imao sam ja taj mobilni, prodao sam ga prije nekoliko mjeseci. i mislio sam da nema qwerity, i onda kada sam vidio onu fotku u tvom postu, sam se sjetio da doista ima, i da sam čak bio koristio qwerity nekoliko puta, ali mi baš nije legao..

17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

ozbiljno mislim, naravno. imao sam ja taj mobilni, prodao sam ga prije nekoliko mjeseci. i mislio sam da nema qwerity, i onda kada sam vidio onu fotku u tvom postu, sam se sjetio da doista ima, i da sam čak bio koristio qwerity nekoliko puta, ali mi baš nije legao..

Ni meni ne leži taj način pisanja, jednostavno sam navikao na tipke i mnogo brže pišem na onom običnom načinu.

Jučer sam malo probao Iphone 3GS i oduševio sam se brzinom i odazivom scrolla, dok je ovaj moj S5230 usporio dosta kada sam ubacio 2GB stick.

Koristim ga već dva mjeseca i ovo nije terenski mobitel, ponekad zažalim što nisam kupio neki obični slider sa kvalitetnijom kamericom.

15 godina
neaktivan

Bok prijatelju. Vidio sam da se jako razumiješ u samsung s5230. Imam jedan problema i bio bi zahvalan ako bi mi mogao pomoči. Kupio sam si taj mobitel i nešto me softwer zafrkavao, bio je spor i nije htjelo zaključavati poruke. Nakon toga stavio sam si novi firmware i sve je super radilo. Ali tjekom dana više nisam mogo zvati i slati poruke s mobitela. Kad sam dodao taj novi firmware sve je na početku super radilo tako da mislim da nije možda on kriv. Pošto sam stavio novi firmware mislim da mi garancija više ne vrijedi. Šta da radim? Jel se to može kako srediti i popraviti? A ako se neda jel bi bilo skupo odnjeti ga na servis?

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Imam jedan problema i bio bi zahvalan ako bi mi mogao pomoči. Kupio sam si samsung s5230 i nešto me softwer zafrkavao, bio je spor i nije htjelo zaključavati poruke. Nakon toga stavio sam si novi firmware i sve je super radilo. Ali tjekom dana više nisam mogo zvati i slati poruke s mobitela. Kad sam dodao taj novi firmware sve je na početku super radilo tako da mislim da nije možda on kriv. Pošto sam stavio novi firmware mislim da mi garancija više ne vrijedi. Šta da radim? Jel se to može kako srediti i popraviti? A ako se neda jel bi bilo skupo odnjeti ga na servis?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice