Samsung S5230

poruka: 892
|
čitano: 586.472
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung S5230".
17 godina
neaktivan
RE: Samsung S5230
tratinčica kaže...

ej!neki dan sam usla na net prek moba,odjavila sam se ali mi je i dalje pisalo slovo e.nisam znala sta to znaci i zvala sam sluzbu za korisnike!oni su mi rekli da sam spojena na net i da iskljucim mob i opet ga upalim kako bi se odjavila,to sam i napravila i tek onda mi je to slovo e nestalo!zanima me dali ima drugi nacin kako da se odjavim,da ne moram stalno iskljucivat mobitel!?    robisierra92-hvala! :)

Nakon što pogasim aplikacije kojima pristupam netu, ta oznaka se zadrži još 2-3 sekunde na ekranu i ugasi se sama od sebe. Tako bi trebalo da bude i tako je kod mene.  Taman posla da svaki puta treba gasiti mobitel.

It's good to be smart - It's smarter to be good
17 godina
neaktivan
tratinčica kaže...

ej!neki dan sam usla na net prek moba,odjavila sam se ali mi je i dalje pisalo slovo e.nisam znala sta to znaci i zvala sam sluzbu za korisnike!oni su mi rekli da sam spojena na net i da iskljucim mob i opet ga upalim kako bi se odjavila,to sam i napravila i tek onda mi je to slovo e nestalo!zanima me dali ima drugi nacin kako da se odjavim,da ne moram stalno iskljucivat mobitel!?    robisierra92-hvala! :)

Ej Tratinčice, Robisierra ti je dobro rekao, to E znači da si spojena na EDGE mrežu, što je normalno stanje mobitela ako mu je dostupna EDGE mreža. Ako postoji neki promet ta ikona je crvena, a ako nema prometa ikona je plava. Meni slovo E gore čuči non stop, čim upalim mob već je gore i pocrveni ako se idem spojit na net. Zato mi je i čudno što se tebi zna dogotiti da je uopće nema(?), a i boxeru isto. Stariji firmware-i su tako radili (da se E pojavi tek kada se spoji na net, ali mislim da je onda isto bilo crveno ili je imalo i neke male strelice preko slova), ali dok je mob došao na hrv. tržište već je imao noviji firmware. Uglavnom ako te brine da ti radi promet, provjeri stanje na računu prije nego ideš spavat i onda ujutro čim se probudiš (da izbjegneš troškove koje radiš SMSanjem i pozivima;) i vidjet češ da je isto :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 13:25 (Videotape).
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

ej!hvala vam na odgovorima!uglavnom,kad sam usla na net pojavilo mi se slovo e plave boje,nisam bila dugo na netu svega par sekundi.cijelu noc i jutro mi je pisalo to slovo e pa sam nazvala sluzbu za korisnike i oni su mi rekli da sam spojena na net i da iskljucim mob i ponovo ga upalim kako bi se odjavila!potrosila sam nekih 10ak kn.ja se u to i ne razumijem najbolje i sry sto vas gnjavim!vi kazete da vama to inace pise ali meni ne!tek kad se spojim na net prikaze se to slovo e i nece se maknut dok ne iskljucim mob :S...ne znam u cemu je problem!no vise necu ulazit na net i vas gnjavit!hvala vam jos jednom,lijep pozdrav!! :))

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Videotape kaže...
donyvd16 kaže...
Videotape kaže...
donyvd16 kaže...

ja imam problem u mp3 pleyeru akd upalim neku pjesmu koju sam prebacio s kompa npr.traje 4 min i na kompu pjewa do kraja a na mobitelu u mp3 pleyeru manje od poal minute i prebaci se odam na drugu tako je na nekim pjesmama

Možda je stvar u samim mp3 datotekama. Probaj ih provjerit i, ako postoje greške, ispravit MP3 Diags-om.

Jl mozes mozda objasnit kako se koristiti s tim programom????

E sad. Napravi kopije pjesama koje misliš provjerit MP3 Diags-om i učitaj ih u program. S desne strane imaš kratice (od dva slova) koje, ako je točkica na njihovom mjestu, znače što ne valja sa tim mp3cama. Preglednije je ako klikneš na svaku datoteku pa ti u donjem dijelu ispiše što nije u redu s njima, ako nešto nije. Ako i ne kužiš što znači to što piše, označi sve datoteke i izaberi 4. opciju optimiziranja (dugme sa čekićem pored kojeg je broj 4). Ta četvrta opcija će najviše toga "poparviti". Ako ti se da ulazit dublje u srž problema, odi na opcije programa, pa na "custom transformation list" gdje možeš pročitat što znači koja opcija i gdje možeš dodati zadatke u liste "popravaka"... Ili malo googlaj ;)e hwala ti puno sada sam naprawio to nadam se da sam dobro naprawio hehe jos jednom tnx :D

17 godina
Samsung S5230

Da li mogu S5230 pod Win7 koristiti kao second monitor sa touchscreen podrškom, jer sam naišao na to da je Microsoft izdao Touch pack za Win7, pa bi bilo to zanimljivo iskoristiti ako se da primijeniti?

Mada mislim da tako nešto nije predviđeno što od strane Samsunga, a što od strane samih Win7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Matozan kaže...

Da li mogu S5230 pod Win7 koristiti kao second monitor sa touchscreen podrškom, jer sam naišao na to da je Microsoft izdao Touch pack za Win7, pa bi bilo to zanimljivo iskoristiti ako se da primijeniti?

Mada mislim da tako nešto nije predviđeno što od strane Samsunga, a što od strane samih Win7.

Zanimljivo pitanje, samo ne znam jesi li razmišljao na koji način bi slao sliku sa grafičke kartice na mobitel?

17 godina

Negdje sam vidio/čitao da se neki monitori mogu spojiti preko USB-a, dobro ne za 3D, ali za 2D/desktop prikaz bi moglo.

17 godina

I da se može čisto sumnjam da bi to imalo ikakvu svrhu na 3 inčnom ekranu.

Želite upasti na hr-invites? Javite se na IRC interview: irc://irc.ipocalypse.net/hrinvites_help
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 18:58 (BORG).
15 godina
neaktivan
marko1103 kaže...

evo ja opet pripremio malo wallpapera + 5 igrica koje sam izdvojio za ovaj mob koje zbilja nešto valjaju pa valjda će nać netko nešto za sebe :)

http://www.mediafire.com/?5mnhzqoxyyd

jel netko vec instalirao igrice? ja sam htjela i onda mi je pisalo da verzija nije potpisana ili tako nešto pa sam odustala.. jel vama sve normalno radi?

15 godina
neaktivan

Ne,ne dobije se olovka...ja ga imam već mjesec dana..i malo me zajeb****

Petra Hudoklin
16 godina
neaktivan
Samsung S5230

Jeli mogu nekako ubrzati slikanje,jel kada stisnem gumb za slikanje treba mu 3-4 sek da uslika 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gaby_123 kaže...

Jeli mogu nekako ubrzati slikanje,jel kada stisnem gumb za slikanje treba mu 3-4 sek da uslika 

Nešto onda nije uredu sa mobitelom jer kod mene slika normalno.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

DA LI NEKO ZNA GDE MOGU DA KUPIM CRNU MASKU ZA SAMSUNG S5230 I KOLIKO KOSTA HVALA UNAPRED?Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bubatomi kaže...
marko1103 kaže...

evo ja opet pripremio malo wallpapera + 5 igrica koje sam izdvojio za ovaj mob koje zbilja nešto valjaju pa valjda će nać netko nešto za sebe :)

http://www.mediafire.com/?5mnhzqoxyyd

jel netko vec instalirao igrice? ja sam htjela i onda mi je pisalo da verzija nije potpisana ili tako nešto pa sam odustala.. jel vama sve normalno radi?

to je okej. samo pritisni OK ili potvrdi neznam kak se tipka zove i kad ti se instalira pokreni aplikaciju i to je to...

17 godina
neaktivan
Videotape kaže...

Hm. Evo išao sam izvadit memorijsku karticu iz moga moba i spojio sam ga na komp (isto win7 32 bitni) i bez problema ga je otkrio i instalirao drivere kao Samsung Mobile Device i kao Samsung Mobile Modem, a na mobu me pitalo želim li ga spojit kao Media Player, ili PC Studio, ili neki treći vrag koji nije stao na ekran (preduga fraza) pa u biti niti ne znam što je pisalo, ali pretpostavljam da je to bilo kao "storage device" jer me mob u sljedećem koraku pitao da stavim memorijsku karticu unutra. Tako da nije stvar u win. Probaj instalirat Samsung New PC Studio ako već nisi. S njim se instaliraju i driveri za mob...

Od prije par dana imam taj 5230 i sad sam ulovio malo remena da ga proučim i uočio sam ovaj tvoj post di tvrdiš da ti radi PC Studio na win 7. Ja sam danas htio instalirat na 7-icu Enterprise i dobivam poruku da PC Studio ne podržava taj OS, a i na Samsugovoj stranici piše da radi na win 2000, XP i Visti.

17 godina
neaktivan

Riješeno, radi ako se instalira u compatibilti modu za Vista SP2.

17 godina
neaktivan
Samsung S5230

Kako se mobitel spaja na internet, jel mu dugo treba za očitavanje stranica (facebook)?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 9:56 (308gtsfan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Kako se mobitel spaja na internet, jel mu dugo treba za očitavanje stranica (facebook)?

na ove mobilne stranice m.facebook.com ili m.bug.hr se spaja vrlo brzo i učitava ih brzo i bez ikakvih problema.

17 godina
Samsung S5230

bog,

molim vas da postate linkove na :

1. aplikacije

2. widgete (ili barem upute kako ih nabaviti i staviti)

3. igrice

Hvala puno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Nedavno sam kupio samsung s5230 i s njim sam dobio slusalice, punjac i cd od samsung new pc studio. Nakon instaliranja cd-a uđem u samsung NPS i piše mi da je doslo do nekakve greske i da se samsung NPS mora zatvoriti. Citao sam i starije postove ali nikako nisam mogao naci rjesenje problema pa bi vas molio da mi pomognete u najkracem roku. sada ne znam da li je problem u cd-u ili u mom kompu - xp.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Posaljem prijavu za mobilini internet i  dobijem poruku Vas telefon nema gprs funkcionalnost

Kako da napravim mobilni  internet na ovom  samsungu s5230

help please??????????????????????????????????????''

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 19:48 (pparac).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pošalješ prijavu SMSom ili... ?? Nazovi službu za korisnike tvog operatera i oni će ti izdiktirat postavke ili poslat instalacijsku datoteku na tvoj mob.

17 godina
neaktivan
creative1one kaže...

Nedavno sam kupio samsung s5230 i s njim sam dobio slusalice, punjac i cd od samsung new pc studio. Nakon instaliranja cd-a uđem u samsung NPS i piše mi da je doslo do nekakve greske i da se samsung NPS mora zatvoriti. Citao sam i starije postove ali nikako nisam mogao naci rjesenje problema pa bi vas molio da mi pomognete u najkracem roku. sada ne znam da li je problem u cd-u ili u mom kompu - xp.

Revo Uninstallerom u advanced modeu uninstaliraj PC Studio koji imaš na kompu, skini ovdje zadnju inačicu New PC Studija i instaliraj je nanovo. Ako imaš Comodo, Online Armor ili neku sličnu real-time zaštitu onesposobi je za vrijeme instalacije...

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

bok danas sam kupila ovaj mobitel i zanima me gdje se moze namjestiti glasnoca zvuka? jer kad pojacam zvuk na onim tipkama sa strane automatski mi se pojaca i glasnoca tipki,a ja nebi htjela da mi se tipke cuju pa me zanima da li se negdje posebno moze najmjestiti glasnoca zvuka za pozive,poruke itd..hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako pod glasnoćom zvuka misliš glasnoću zvona tj. melodije poruke, onda to urediš ovako: meni > postavke > profili > u nekom od profila klik na znak ">>" i sada ovdje možeš mijenjat zvukove, odabirat glasnoću i slično. U gornjem desnom uglu biraš želiš li mjenjati postavke za 1) dolazne pozive, 2) poruke ili 3) tonove telefona (tipkovnica...)

15 godina
neaktivan

hvala ti puno puno! :)

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

imam jedno pitanje :(((  ugl, kupila sam ovaj mob prije 10 dana i predobar je :)) ali...prošli vikend mi je pao u umivaonik pun vode, odmah sam ga izvadila, izvadila bateriju, memorijsku karticu, obrisala ga ali naravno nije se htio upalit...poslala sam ga na servis ali ne vjerujem da će prihvatit garanciju...jel imao tko sličnih problema???? :((

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hehe, bed. Ako se dobro osušio prije nego li su ga otvorili, znači bez ikakvih tragova vode igdje, onda vjerojatno neće skužit u čemu je stvar i dobit ćeš novog/popravljenog. Ako si na oopisu kvara napisala da ti je pao u vodu (nadam se da nisi:) onda nećeš dobit novog/popravljenog, tj. naplatit će ti popravak. Mom frendu se isto dogodilo, dobro smo ga osušili, u biti ostavili nekoliko dana da sva voda ishlapi i na servisu nisu skužili zaš ne radi... ;)

17 godina
Samsung S5230

Hm, ne znam baš da neće skužiti. Nisam siguran za ovaj model (imam ga i ja al se ne sjećam tog detalja) ali mobiteli imaju na bateriji i unutar uređaja malu crvenu kockicu koja pobjeli ako dođe u kontakt sa vodom.

A što se tiče PC studia, radi normalno na Win 7, bez kompaktibilnosti

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 7:41 (Ico2005).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala na odgovoru :)) baš je bed :/ a to mi se u sub oko pola 3 u noći dogodilo i ja sam ga u ponedjeljak...obrisala sam sve unutra i u nedjelju malo fenom sušila, pa ono...neznam :/ ma nisam napisala da je poliven vodom bio...šta mislite koliko bi popravak bio ak garanciju ne prihvate??

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice