Samsung S5230

poruka: 892
|
čitano: 586.037
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung S5230".
16 godina
neaktivan
Samsung S5230

Eh sad, pošto je telefon kupljen u Telenoru i ima svoj firmware sa kojim nije moguće ubaciti karticu od drugog operatera.

Hoću li ja moću instalirati taj firmware sa dual menijem i hoću li moći posle ubaciti drugu karticu?

Uputstvo flash-ovanja bi dobro došlo.

http://baguje.com/author/icecold/

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung S5230
Neooo kaže...
S5230RFJB1_JB2

Mislis na taj mozda?

http://netload.in/dateiwrkKzJZ3TQ.htm

Jel mogu ja flashati s tim frimware-om pošto je mob kupljen u Tele2?

I jel ste flashali s Multi Loader 5.60 ili 5.62?

EDIT: Flashao s S5230MXEIL2 pomoću Multi Loader 5.62 i stavio HTC HERO temu.

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 0:13 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung S5230 FLASH

Datoteke potrebne za flashanje Samsung GT-S5230:

Program Samsung PC Studio, radi prepoznavanja mobitela kada se spoji preko USB sučelja.

http://www.mediafire.com/?u9b4ge3wyttjevx

MultiLoader 5.62 za flashanje mobitela

Firmware S523MXEIL2 + patch

Wallpapers - [Ovdje možete skiniti još koji Vam se sviđaju]

http://www.mediafire.com/?oc8m4dpo81hpoon

također dolazi sa  HTC Hero temom

Spojite mobitel na PC s USB-om i kliknite na Media Player, kada se prepozna, otvorite i kopirajte "Res" mapu u mobitel [NE NA MEMORIJSKU].

Pratite upute kako flashati:

Megaupload u slučaju da Vam je Mediafire nedostupan ili spor download.

Sve što radite, radite na VLASTITU ODGOVORNOST.

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 15:39 (Najbrži).
Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Samsung S5230

Meni samo piše network lock kada ukucaj onaj kod.

Ostalo je sve off.

Dakle, mogu slobodno flashati?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Samsung S5230
icecold kaže...

Meni samo piše network lock kada ukucaj onaj kod.

Ostalo je sve off.

Dakle, mogu slobodno flashati?

Naravno da možeš, taj network znači da ti je mreža zaključana [npr. T-mobile, VIP, Tele2...].

Ja sam curi flashao mob i stavio joj HTC Hero temu i prezadovoljna je.

Original firmware je XFIF2 tj. S5230XFIF2 [DOWNLOAD].

Ako se nešta zezne možeš ga vratiti na original.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 17:47 (Najbrži).
16 godina
neaktivan
Samsung S5230

Hvala :)

A kada flashujem, onda ću moći i drugu mrežu koristiti?

0 0 hvala 0
17 godina
icecold kaže...

Hvala :)

A kada flashujem, onda ću moći i drugu mrežu koristiti?

Ne.

16 godina
neaktivan
Samsung S5230

Kako onda uopšte rade to dekodiranje u servisima?

Mislim na koji način?

0 0 hvala 0
15 godina
Samsung S5230

moze mi netko rec kako se stavljaju modovi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Par postova niže, flashaj mob i stavi si HTC Hero temu i igre.

Naknadno mogu staviti i 40 igara i druge teme.

14 godina
neaktivan
Samsung S5230

Evo na ovoj stranici (mojoj) imate kako staviti S523MXEIL2 firmware i HTC ili BlackBerry mod:

sor.doodlekit.com

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung S5230

imam ovaj mobitel tocno godinu dana i taman mi je istekla garancija. danas mi je mobitel jednostavno prestao reagirati na dodir. sve radi normalno. ove tipke koje nisu na dodir reagiraju normalno a ostalo ne- tipkam po ekranu i nista. ujutro mi je bilo tako pa je proradilo i sad opet. jel mi moze neko pomoc nekim korisnim savjetom? vidjela sam da se po oglasniku prodaju neke folije odnosno touch screen/digitizer i trebalo bi pomoci upravo mom problemu. nemojte mi samo rec da je gotovo s mobom ili da mi se popravak ne isplati jer sam prezadovoljna inace. hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Samsung S5230 FLASH
Najbrži kaže...

Datoteke potrebne za flashanje Samsung GT-S5230:

Program Samsung PC Studio, radi prepoznavanja mobitela kada se spoji preko USB sučelja.

http://www.mediafire.com/?u9b4ge3wyttjevx

MultiLoader 5.62 za flashanje mobitela

Firmware S523MXEIL2 + patch

Wallpapers - [Ovdje možete skiniti još koji Vam se sviđaju]

http://www.mediafire.com/?oc8m4dpo81hpoon

također dolazi sa  HTC Hero temom

Spojite mobitel na PC s USB-om i kliknite na Media Player, kada se prepozna, otvorite i kopirajte "Res" mapu u mobitel [NE NA MEMORIJSKU].

Pratite upute kako flashati:

Megaupload u slučaju da Vam je Mediafire nedostupan ili spor download.

Gdje da te fileove od HTC theme ubacim? i kako da ubacim?

dodajte me na skype:gmailovac
17 godina
Gmailovac kaže...

Najbrži kaže...
...također dolazi sa  HTC Hero temom

Odspojite i ponovno upalite mobitel.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 10:52 (Najbrži).
15 godina
protjeran
Najbrži kaže...
Gmailovac kaže...

Najbrži kaže...
...također dolazi sa  HTC Hero temom

Odspojite i ponovno upalite mobitel.

Kopiram i resetiram mob? i ništa više?

17 godina
Gmailovac kaže...

Kopiram i resetiram mob? i ništa više?

Ako si već napravio flash mobitela na firmware S523MXEIL2 + patch, poslije kopiranja mape "Res" i restarta mobitela ne treba ništa više.

Uživaj u HTC Hero temi [to sam ja curi radio i preodlično izgleda].

14 godina
neaktivan
Samsung S5230

mene bi zanimale slušalice koje se dobiju uz mobitel? to su in-ear ili? ako ne, ako su bluetooth, mogu li se nabaviti in-ear?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
needhelp :D kaže...

mene bi zanimale slušalice koje se dobiju uz mobitel? to su in-ear ili? ako ne, ako su bluetooth, mogu li se nabaviti in-ear?

To su najobičnije slušalice,ljeva i desna,kabelom se spajaju,imaju gumb za nazvat/javit se.

NAJBRZI

Još jednom hvala na pomoći....frimeware radi kao zmaj i preljepo izgleda,samo je shit što mi sutra oko 1-2 popodne stiže Vairy Text II,pa ako netko zna neke cake za njega s softwareom neka buba da mogu roknit.

14 godina
neaktivan
Samsung S5230

gledam ovo kako ste stavljali druge teme u ovaj mobitel, sad bi i ja zelio sebi stavit neku temu al bi molio nekog da mi pomogne oko toga ak bi imao volje pomoci...recimo preko msn-a da ide samnom korak po korak pa da shvatim i za ubuduce... neka javi ako neko oce pa da se dogovorimo ostalo.....hvala unaprijed.....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
needhelp :D kaže...

dobiju se obicne slusalice kao sto ti je reko gmailovac.... ali ti sebi mozes kupit in-ear ili bluetooth.... meni se kabel od slusalica pokvario tj. dok sam zastekao slusalice pa sam stavljao mobitel u dzep se stalno savijalo pa su pocele gubit kontakt, zamjenio sam ih drugim in-ear s basom i dobio sam dvodjelni kabel tako da imam prikljucak za mobitel a gore mogu stavit bilo kakve slusalice.... i mogu reci da su ok.......

15 godina
protjeran
Samsung S5230

Ja imam ovaj mob... i mogu reči da je bolji od lg cookia....

Pas koji laje, nije dovoljno pečen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung S5230

Bok! ja sam nov na ovom forumu. Citso sam do negje 6 str. Kupio bi s5230. No imam loseg iskustva sa touch mobitelima. {#} dao sam oko 2000 kn za mob koji je skrozz shit. Kliknuo bih na nesto npr. imenik i otvorio bi mi tek za 3-4 sekunde.

tako da nezz kakav je ovaj mob sto se tice toga. molim vas da mi netko dgovori jer ga planiram kupit za 10- ak dana.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung S5230

Bog!

Nova sam na forumu, i znam da će svi moji upiti biti nešto ponovljeno i prožvakano, ali jednostavno moram pitati x.x

Enivej, imam taj mobač već neko vrijeme (točnije, od kraja 9 mjeseca 2010.g.), i bila sam baš super zadovoljna s njim - osim što mi se odiglo staklo, i ušao zrak između stakla i što je već ispod. Katastrofa nije u tome što sad on ne radi ili ne znam šta nego što se to sad vidsi, a bojim se odnjeti ga na popravak (tj.. to što garancija uključuje) jer sam totalni baksuz i ispao mi je nebrojeno puta, izgreban je ajme-meni-majko-moja, ma katastrofa. I sve to ok, mislim, ne znam, možda ga odnesem popraviti na crno, 50kn više manje, ako mi službeni servis popravi, i naplati mi, neće sigurno biti manje od 150 prokletih kn. I sve ok, mogu živjet s tom jednom malom greškom.

AAAALII, frendica je nedavno kupila isti mob (ona t-com, ja tele2), i skontala sam da ima više mogućnosti, drugačije widgete, ma fantazija.

Rekoh, sad ću ja to lijepo naći na samsung.hr i nadogradit i milina.

E, ali onda sam našla ovdje da svašta ja s mojim bombitelom mogu <3

Ali se bojim. :/ jer, što ako ja sad neki virus nakačim?Zablokiram mob?

Imala sam nokiu 3310, nadogradila je preko službenene str, i opet daj nekom tamo u mutnim vodama 50-60kn da se izviče na tebe jer si nesposobni idiot i da će ti slijedeći put naplatiti tri puta toliko zbog teške povrede mobitela -.-''

Mislim, jel da ja sad taj mobać nadogradim i nekim čudom uspijem (i izgubim garanciju), ili nadogradim i nekim ne uspijem (i izgubim garanciju), ili  nosim liku da mi popravi staklo i nadogradi mi on (i izgubim garanciju), ili da nosim u t2, pa da ga nemam 3-4 prokleta tjedna i možda im nadođe da mi je ispao (i izgubim garanciju), i voila, račun od par-sto-kuna?

Help, pipl!

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 16:32 (alex_vu).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung S5230
alex_vu kaže...

Bog!

Nova sam na forumu. 

DOBRODOŠLA

...bojim se odnjeti ga na popravak (tj.. to što garancija uključuje) 

Odnesi ga jer imaš GARANCIJU.

AAAALII, frendica ima isti mob i ima više mogućnosti, drugačije widgete...

Rekoh, sad ću ja to lijepo naći na samsung.hr i nadogradit i milina. 

Ništa od te ljubavi.

E, ali onda sam našla ovdje da svašta ja s mojim bombitelom mogu <3

Ali se bojim. :/ jer, što ako ja  zablokiram mob? 

Postoji vrlo mala mogućnost da se zabloka mobitel, flashao sam curi i pomogao sam dvojici člana bug foruma i sve im je u redu.

Mislim, jel da ja sad taj mobać nadogradim i nekim čudom uspijem (i izgubim garanciju), ili nadogradim i nekim ne uspijem (i izgubim garanciju), ili  nosim liku da mi popravi staklo i nadogradi mi on (i izgubim garanciju), ili da nosim u t2, pa da ga nemam 3-4 prokleta tjedna i možda im nadođe da mi je ispao (i izgubim garanciju), i voila, račun od par-sto-kuna?

Odnesi prvo u servis jer imaš garanciju, neka ti poprave mobitel! Nemoj da ti ga nadograde. Najbolje ga je flashati, kad ti ga vrate s popravka, s MXEIL2 i stavit HTC hero temu, vjeruj mi bit ćeš JAKO ZADOVOLJNA [puno više mogućnosti, widgeta...znam jer je i moja draga jako happpy].

Mogu ti ja preko teamviewera napraviti flash na MXEIL2 kada ti vrate mobitel, najmanji problem, samo mi se javiš kada ti ga vrate.

iron fist kaže...

Bok! ja sam nov na ovom forumu.

DOBRODOŠAO

No imam loseg iskustva sa touch mobitelima.

Dao sam oko 2000 kn za mob koji je skrozz shit.

Kliknuo bih na nesto npr. imenik i otvorio bi mi tek za 3-4 sekunde.

Kupi ga i napravi flash MXEIL2+HTC Hero tema.

Mobitel je super, i treba mu sekunda da otvori widget, i "ugodno" je raditi s njime.

Ovo ugodno zavisi od osobe do osobe, jer meni recimo ne paše touch mobitel, premda bih volio imati SE X10.

Evo i link s igrama za S5230: Mediafire ili Megaupload [iste su igre na oba linka]

14 godina
neaktivan

Osim ako ima novi mobitel, tj nedavno kupljen, onda kad stavi MXEIL2 firmware prestat će raditi kamera :) meni se dogodilo pa znam :)

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Ako vam što nije jasno samo se javite najbržem sve mi je rješio i sad radi Htc tema na samsungu 5230. Hvala

Kruger
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung S5230

Ima netko novi t-mobileov firmware?

0 0 hvala 0
17 godina
rizbo61 kaže...

S5230RFJB1_JB2

Takozvani firmware s DUAL meni

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Link od objave forumaša Neooo

Ovdje imaš LISTU svih firmware vezija za taj mobitel

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 23:41 (Najbrži).
14 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
rizbo61 kaže...

S5230RFJB1_JB2

Takozvani firmware s DUAL meni

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Link od objave forumaša Neooo

Ovdje imaš LISTU svih firmware vezija za taj mobitel

Hvala ali to je starija verzija :) moj je noviji model pa mi kamera radi samo ako je firmware November 2010+ :D al' oke, nema veze, našao sam neki drugi koji radi :)

17 godina
rizbo61 kaže...

S5230RFJB1_JB2

Hvala ali to je starija verzija :) moj je noviji model pa mi kamera radi samo ako je firmware November 2010+ :D al' oke, nema veze, našao sam neki drugi koji radi :)

Jel mi možeš napisati koja je najnovija verzija s DUAL meni ako nije problem?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 9:30 (Najbrži).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice