Samsung S5230

poruka: 892
|
čitano: 586.325
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung S5230".
16 godina
neaktivan
RE: Samsung S5230
_iwa_ kaže...

pozdrav...

par tjedana gledam taj mobitel i bas razmisljam dali da si kupim samsung s5230 ili neki drugi..po svim komentarima i objavama mislim da je ovaj mobitel sasvim dobar...imam samo par pitanja:

1.da li mobitel ima funkciju na hrvatskom jeziku?

2.da li je tesko raditi prstima po njemu?

3.kad bi kupila onu posebnu olovku za njega..dali bi radila na njemu?? (cula sam da ne prima nikakv dodir drugih stvari osim prstiju! da li je to istina?)

4. kad bi prebacivala s kompjutora neke slike,dal bi to štetilo mobtelu.. npr. kvarilo ga ili tako nešto??

5.preporučujete li mi neki drugi mobitel koj je jednako kvalitetan kao i samsung s5320??

..unaprijed hvala na odgovorima..

1. da

2. ne, dapače

3. da radila bi, radi ti i obična kemijska olovka, pa i čačkalica - meni je inače radila olovka od htc-a

4. nikako, dapače preporučljivo ga je napuniti slikama, glazbom i sl. jer tome služi

5. ne!

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Kupio sam s5230 i zadovoljan sam s mobitelom,ali me zanima postoji li nacin da se na njemu igraju gba igrice.

Unaprijed Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GARGOYLZTKS1995 kaže...

Kupio sam s5230 i zadovoljan sam s mobitelom,ali me zanima postoji li nacin da se na njemu igraju gba igrice.

Unaprijed Hvala!

koliko ja znam za java mobitele za sada ima samo gb i gbc emulator, a gba emulator ima samo na symbian mobitelima

Edit:gbc emulator se zove MeBoy

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 15:00 (DarkLink).
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Kako zaključati mobitel, odnosno da li je moguće staviti šifru da bi se zaključala tipkovnica ili barem pojedini folder???

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

pogledajte ovaj video...msm meni je look samsung star mobitela bio dosadan...pa sam zajedno sa frendom napravio ovu temu

,,,i sve radi perfektno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
onestyle07 kaže...

pogledajte ovaj video...msm meni je look samsung star mobitela bio dosadan...pa sam zajedno sa frendom napravio ovu temu

,,,i sve radi perfektno

predobro,kako ste napravili ?

16 godina
neaktivan
Samsung S5230

dali je ovdi stvarno teme za ovaj mob http://wm-themes.com/publ/34-1-0-173

kolko ja znam nema tema za ovaj mob 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
....
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.6.2010 14:37 (onestyle07).
15 godina
neaktivan
gaby_123 kaže...

dali je ovdi stvarno teme za ovaj mob  http://wm-themes.com/publ/34-1-0-173

nema tema na normalan nacin(ono idi u settings i odaberi,toga nema)...ali sa flashiranjem mobitela mozes stvarno svasta uciniti...primjera radi...trenutno na mom mobitelu   pocetni meni(onaj sa widgetima)ima 7 desktopa i podrzava 40 widgeta upaljenih odjednom...a widget help sada ima ikonu flash player-a i nakon pritiska na njega help postaje pravi flash player, citav pocetni meni je napravljen u stilu   htc hero-a...a na ulazu u 2 meni(onaj sa ikonama,isto sve   htc hero stil) ima podrsku za swf(flash) widgete i 7 desktopa..i puno toga jos je vizualno doradeno...a sto se pathceva tice..slika na pocetku paljenja mobitela je htc hero slika...samsung animacija je iskljucena,zvukovi su na mobitelu samo oni koje sam ja postavio(sa rc2 patchevima mozemo promijeniti svaki zvuk na mobitelu,ne samo poruke,zvono,nego doslovno svaki zvuk se moze promijeniti)također fontovi se mogu mijenjati i jos puno puno toga.....i jos jedan veliki plus za balkansko podrucje je sto sam otkrio kako instalirati ostale jezike u xeil2 firmware(firmware koji je namijenjen ruskom govornom podrucju,a ne sadrzi hrvatski jezik)...zasto xeil2...pa zato sto je najbolji firmware,easy java je,lako ga je moddirati...dobar touch effect...(iako se i to moze namjestiti preko modova)...sve u svemu...nove teme postoje za nas mobitel..znam jer sam ih vecinu ja i napravio...također i dosta moddova...idite na darkforestgroup.com regajte se,idite na forum,potrazite modding za s5230,modded firmware i naci cete mnogo tema i puno jos puno toga....ali prije nego krenete sa moddiranjem i instaliranjem novih tema...dobro proucite kako se to radi..pogledajte video,procitajte tutorijale..vjerujte...nakon sto to proucite i procitate...lako ce vam biti sve ovo raditi o cemu sam ja pricao...

17 godina
neaktivan
_iwa_ kaže...

pozdrav...

par tjedana gledam taj mobitel i bas razmisljam dali da si kupim samsung s5230 ili neki drugi..po svim komentarima i objavama mislim da je ovaj mobitel sasvim dobar...imam samo par pitanja:

1.da li mobitel ima funkciju na hrvatskom jeziku?

2.da li je tesko raditi prstima po njemu?

3.kad bi kupila onu posebnu olovku za njega..dali bi radila na njemu?? (cula sam da ne prima nikakv dodir drugih stvari osim prstiju! da li je to istina?)

4. kad bi prebacivala s kompjutora neke slike,dal bi to štetilo mobtelu.. npr. kvarilo ga ili tako nešto??

5.preporučujete li mi neki drugi mobitel koj je jednako kvalitetan kao i samsung s5320??

..unaprijed hvala na odgovorima..

1.   Ima
  2. Nije, naprotiv.
  3. Olovka bi radila. To sto si cula za olovku su ciste gluposti. Doduse sa olovkom ces biti "preciznija" ali nema potrebe za to.
  4. Ne ne bi kvarilo, telefon dolazi sa USB kablom instaliras Samsung program (sa CD-a) i cepas. Jedina mana mu je to sto moras vaditi bateriju da bi stavljala stvari na memorijskoj kartici (prilicno glupo izvedeno) ali spajanje na PC, prebacivanje i sinhronizacija sa PC-om su odlicni
  5. Ne, za te pare i sa tim performansama neces naci boljeg mobaca. Kupi ga. Ja ga koristim. Mozda jedino LG ima takvo sto u ponudi ali Samsung je bolji (citaj brzi). Touchscreen radi izvrsno, internet takode (nema Wi-Fi). Kamera je samo za po danju. Izgled je odlican, kvalitetno je odraden ima ga u tri boje: Bela, Crna i Pink

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
16 godina
neaktivan
onestyle07 kaže...
gaby_123 kaže...

dali je ovdi stvarno teme za ovaj mob http://wm-themes.com/publ/34-1-0-173

nema tema na normalan nacin(ono idi u settings i odaberi,toga nema)...ali sa flashiranjem mobitela mozes stvarno svasta uciniti...primjera radi...trenutno na mom mobitelu   pocetni meni(onaj sa widgetima)ima 7 desktopa i podrzava 40 widgeta upaljenih odjednom...a widget help sada ima ikonu flash player-a i nakon pritiska na njega help postaje pravi flash player, citav pocetni meni je napravljen u stilu   htc hero-a...a na ulazu u 2 meni(onaj sa ikonama,isto sve   htc hero stil) ima podrsku za swf(flash) widgete i 7 desktopa..i puno toga jos je vizualno doradeno...a sto se pathceva tice..slika na pocetku paljenja mobitela je htc hero slika...samsung animacija je iskljucena,zvukovi su na mobitelu samo oni koje sam ja postavio(sa rc2 patchevima mozemo promijeniti svaki zvuk na mobitelu,ne samo poruke,zvono,nego doslovno svaki zvuk se moze promijeniti)također fontovi se mogu mijenjati i jos puno puno toga.....i jos jedan veliki plus za balkansko podrucje je sto sam otkrio kako instalirati ostale jezike u xeil2 firmware(firmware koji je namijenjen ruskom govornom podrucju,a ne sadrzi hrvatski jezik)...zasto xeil2...pa zato sto je najbolji firmware,easy java je,lako ga je moddirati...dobar touch effect...(iako se i to moze namjestiti preko modova)...sve u svemu...nove teme postoje za nas mobitel..znam jer sam ih vecinu ja i napravio...također i dosta moddova...idite na darkforestgroup.com regajte se,idite na forum,potrazite modding za s5230,modded firmware i naci cete mnogo tema i puno jos puno toga....ali prije nego krenete sa moddiranjem i instaliranjem novih tema...dobro proucite kako se to radi..pogledajte video,procitajte tutorijale..vjerujte...nakon sto to proucite i procitate...lako ce vam biti sve ovo raditi o cemu sam ja pricao...

taj htc mi je odličan,sada jel meni neko može to napraviti (ne privatno) ne bih volio sam prckat po tome 

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

molim uputu, već duže gledam ovaj mob. preko njuškala, pa molim znalce, a vidim da vas je dosta, mišljenje isplati li se kupiti preko oglasa. Zanima me limitrana serija zlatno crna boje, ali, malo se bremzam jer ne znam hoću li baciti cca. 900 kunića. Pomoć!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alfa7 kaže...

molim uputu, već duže gledam ovaj mob. preko njuškala, pa molim znalce, a vidim da vas je dosta, mišljenje isplati li se kupiti preko oglasa. Zanima me limitrana serija zlatno crna boje, ali, malo se bremzam jer ne znam hoću li baciti cca. 900 kunića. Pomoć!

ja sam svoga prodao preko njuškala. još je imao garanciju, pa ti preporučam da gledaš one koji imaju garanciju i dolaze s kutijom. staviš sim karticu nazoveš nekoga, tebe netko nazove (da provjeriš da li rade zvučnici i mikrofon), pogledaš kakav je software (da li je spor) i to je to. mob je ok, jeftin, a dosta kvalitetan. ne znam kakva je to verzija za 900 kuna, ali mi se čini da su novi u trgovini prodaju po toj cijeni.

15 godina
Samsung S5230

jel moguce gdje skinuti t-mobile (hrvatski) firmware... ako bi stavio neki drugi... da mogu vratiti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
onestyle07 kaže...

nema tema na normalan nacin(ono idi u settings i odaberi,toga nema)...ali sa flashiranjem mobitela mozes stvarno svasta uciniti...primjera radi...trenutno na mom mobitelu   pocetni meni(onaj sa widgetima)ima 7 desktopa i podrzava 40 widgeta upaljenih odjednom...a widget help sada ima ikonu flash player-a i nakon pritiska na njega help postaje pravi flash player, citav pocetni meni je napravljen u stilu   htc hero-a...a na ulazu u 2 meni(onaj sa ikonama,isto sve   htc hero stil) ima podrsku za swf(flash) widgete i 7 desktopa..i puno toga jos je vizualno doradeno...a sto se pathceva tice..slika na pocetku paljenja mobitela je htc hero slika...samsung animacija je iskljucena,zvukovi su na mobitelu samo oni koje sam ja postavio(sa rc2 patchevima mozemo promijeniti svaki zvuk na mobitelu,ne samo poruke,zvono,nego doslovno svaki zvuk se moze promijeniti)također fontovi se mogu mijenjati i jos puno puno toga.....i jos jedan veliki plus za balkansko podrucje je sto sam otkrio kako instalirati ostale jezike u xeil2 firmware(firmware koji je namijenjen ruskom govornom podrucju,a ne sadrzi hrvatski jezik)...zasto xeil2...pa zato sto je najbolji firmware,easy java je,lako ga je moddirati...dobar touch effect...(iako se i to moze namjestiti preko modova)...sve u svemu...nove teme postoje za nas mobitel..znam jer sam ih vecinu ja i napravio...također i dosta moddova...idite na darkforestgroup.com regajte se,idite na forum,potrazite modding za s5230,modded firmware i naci cete mnogo tema i puno jos puno toga....ali prije nego krenete sa moddiranjem i instaliranjem novih tema...dobro proucite kako se to radi..pogledajte video,procitajte tutorijale..vjerujte...nakon sto to proucite i procitate...lako ce vam biti sve ovo raditi o cemu sam ja pricao..

mozes li postaviti direktan link za downlaod tema?....hvala unapred

17 godina
Samsung S5230

Ovako ljudi, brzo pitanje, za koji sat idem po novi mob. Izbor je pao na Samsung S5230 ili LG KU990i. Što uzeti? Lg ima bolji odziv ekrana, Samsungu baterija duže traje. Stvarno neznam što bih uzeo, hitno je, HELP :D

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Ovako ljudi, brzo pitanje, za koji sat idem po novi mob. Izbor je pao na Samsung S5230 ili LG KU990i. Što uzeti? Lg ima bolji odziv ekrana, Samsungu baterija duže traje. Stvarno neznam što bih uzeo, hitno je, HELP :D

Iskreno se nadam da nisi uzeo LG...

17 godina
Samsung S5230

Nisam, uzeo sam Samsung, rekla mi djelatnica da se večina LG-a vrati na servis zbog problema sa softwerom, kakav je Samsung vidjet ću kroz par dana, prvi su dojmovi odlični osim užasno sporog skrolanja kroz doc fajlove.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Bok svima! Da li netko zna kako se odšifrira sim šifra? Mobitel se zaključao i traži sim šifru koja podržava 4 do osam znamenaka.Ne podržava ljestve,mada su na toj brojčanoj tipkovnici.U servisu to košta 160 kuna.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
clematis kaže...

Bok svima! Da li netko zna kako se odšifrira sim šifra? Mobitel se zaključao i traži sim šifru koja podržava 4 do osam znamenaka.Ne podržava ljestve,mada su na toj brojčanoj tipkovnici.U servisu to košta 160 kuna.

...Tko je stavio sifru ti ili netko drugi...ili si ga dobio takvog probaj 0000 ako si ga takvog kupio

nothing is true, everything is permitted
15 godina
neaktivan

Netko drugi, nažalost! Isprobala sam sa dosta kodova nađenim na netu ali ništa! Sad sam nazvala servis/poznatog/ i veli da je to sr...Mora ga stavit na master,tako da nema druge! Hvala,u svakom slučaju.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Evo neke igre za star i wallpaperi koje sam sam napravio uživajte http://www.mediafire.com/?lyjg0zajvz2

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Samsung S5230

Evo dobio sam ovaj navedeni uređaj pa imam par pitanja i problema:

Kada listam widgete dogodi mi se da mi jedan ode na screen od mobitela i onda ga je teško vratiti, može li se to nekako postaviti?

Želio bih skinuti facebook aplikaciju za njega al neznam gdje da pronađem (link)? 

Kada bih skinuo operu, bi li radio brže internet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Facebook aplikacija ti je već instalirana na mobitelu kad si na glavnom menu samo odi pod društvene mreže i tamo se nalazi i da internet bi ti puno brže radio s operom zapravo oko 10 puta brže

17 godina
neaktivan
voyager kaže...

Facebook aplikacija ti je već instalirana na mobitelu kad si na glavnom menu samo odi pod društvene mreže i tamo se nalazi i da internet bi ti puno brže radio s operom zapravo oko 10 puta brže

a jel se može šta riješiti s tim problemom oko widgeta? (post gore)

P.S da skidam foliju s ekrana?

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 22:21 (308gtsfan).
15 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...
voyager kaže...

Neznam toćno na šta misliš ali koliko ja vidim nema nikakve opcije kojom možeš zadržat widgete na alatnoj traci a da ti ne kliznu na ekran

17 godina
neaktivan
voyager kaže...
308gtsfan kaže...
voyager kaže...

Neznam toćno na šta misliš ali koliko ja vidim nema nikakve opcije kojom možeš zadržat widgete na alatnoj traci a da ti ne kliznu na ekran

Nisam ni ja pronašao, ali samo treba biti pažljiviji i malo lakše sa prstima i ostat će u toj traci.

Radio, ne radio, svira radio!
17 godina
neaktivan
Samsung S5230

Može li se instalirati na ovaj mobitel real playe, ako može na koji način?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Nisam, uzeo sam Samsung, rekla mi djelatnica da se večina LG-a vrati na servis zbog problema sa softwerom, kakav je Samsung vidjet ću kroz par dana, prvi su dojmovi odlični osim užasno sporog skrolanja kroz doc fajlove.

LG wievty je po mom misljenju bolji od samsung star. ima kameru 5Mpix s flash bljeskalicom i AF-om, dok Samsung ima 3Mpix kameru bez AF-a.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 15:05 (mtopol).
17 godina
mtopol kaže...
Lovac kaže...

LG wievty je po mom misljenju bolji od samsung star. ima kameru 5Mpix s flash bljeskalicom i AF-om, dok Samsung ima 3Mpix kameru bez AF-a.

Kupio sam već i nisam požalio, evo Samsung 9. dan bez punjenja uz normalnu upotrebu. A i raspitao sam se još malo i manje više svi koji rade s mobitelima vele da je taj LG bolji samo i jedino zbog kamere.

...something diabolic
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice