Nokia Lumia 710

poruka: 806
|
čitano: 237.564
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia Lumia 710".
14 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Kakav vam je bing (search button)?

Desilo mi se to da je bing stranica po pola ekrana, umanjena i nemam vise ono oko za skeniranje bar kodova.

U cemu je frka, da li je vama isto tak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nokia Lumia 710

Pozz !! Da li se moze skinit aplikacija da mi ikonice na pozadini budu žute, dojadile mi postojeće boje :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nokia Lumia 710
goran022 kaže...

Pozz !! Da li se moze skinit aplikacija da mi ikonice na pozadini budu žute, dojadile mi postojeće boje :)

Ne mozes, po defaultu imas samo mango iliti neka narančasta.

Osim ako stavis CustomROM, ali to je druga prica...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 23:55 (Kule_zg).
15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Stigao je update za Adobe Reader, sad se već može reći da je koristan, iako nije još to to.

Mislim da će se ovome posebno obradovati kolega royalhero

Kule_Zg za bing aplikaciju koja ima bing vision i bing music moraš postavit regiju i one druge postavke na US ili UK ili nešto takvo.

Meni su od danas kategorije u Marketplaceu na hrvatskome (život, osobne financije...)?????

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 9:11 (Neville2MUFC).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Nokia City Lens je koristan, ali ne svidja mi se to koliko mi se svidja to sto ima stvarno masa lokacija i to u Sisku. Zakon. A jel mozemo mi kako dodavat lokacije?

I jos nesto, jel ima naznaka o dolasku XBox Live-a na HR market?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Neville2MUFC kaže...

Stigao je update za Adobe Reader, sad se već može reći da je koristan, iako nije još to to.

Mislim da će se ovome posebno obradovati kolega royalhero

Ja sam sada provjeravao update, nema. Deinstalirao pa instalirao, opet onaj stari. Nema veze pričekat ću.

15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Tu možeš pogledati što te ceka

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Neville2MUFC kaže...

Kule_Zg za bing aplikaciju koja ima bing vision i bing music moraš postavit regiju i one druge postavke na US ili UK ili nešto takvo.

Sve te postavke regije i jezika su na UK iopet nema vision, a imao sam ga do nedavno

16 godina
Nokia Lumia 710

Jasno vam je valjda da je Nokia napravila taj potez jer ne želi da zbog Lumia 710, 900, 800 te 610 izgubi konkurentnost svojih novih modela sa Windows osmicom. Nebi bilo potrebe uzimati novi mobitel ako sve što dobiješ s njim, ako si zadovoljan hardverskim snagama dosadašnjih lumia, imaš i na njima. Jedino ako želite više storage prostora, bolji ekran (tj. nije svakome bolji ovaj novi), kameru sa nekim ludim specifikacijama (ja osobno ne snimam puno, tako da mi to ni ne treba, da se bavim snimanjem, vjerovatno bih nabavio neku dobru džepnu HD kameru).

Naravno, nove Lumie će biti bolje od dosadašnjih, ali mislim da još nema potrebe mjenjati ove. Vi koji planirate uzeti 710-ku, sačekajte da naši operateri nabave nove modele, i onda će vam 800-tka biti vjerovatno na cijeni 710-ke, a možda i 900-ka dosta opadne.

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Nokia Lumia 710

Cisto znatizelja... {#}

Update Nokia Lumia 710:

2 Nisam radio update
6 Nakon update-a nemam problema
0 Nakon update-a imam problema
TrustNo1

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

Upravo vidjeh na fejsu da je Nokia Hrvatska objavila da "uskoro" dolazi nadogradnja za naše Lumie, no ne spominje se da je to WP 7.8 već se navode samo novi Start Screen, Bluetooth file transfer.... Evo i originalnog izvora: http://conversations.nokia.com/2012/09/11/great-times-ahead-for-all-nokia-lumia-smartphones/

0 0 hvala 0
17 godina
Nokia Lumia 710

kad onda dolaze te nove lumie? tako da znam kad da prodam svoju 710

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Bluetooth file transfer to send media files via Bluetooth from your Lumia device to any other phone 

To mi se sviđa, postaje malo otvoreniji WP. Samo ne znam dal da čekam 820 ili da uzmem 710 ili 800. Hm...

Winter is coming...
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 17:46 (kratos091).
14 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

Hmm po meni ako stvarno dobro srede taj WP 7.8 da ubiti onda ni nema razloga kupovati 820 (920 će mi biti vjerojatno preskupa)... Jedino, priznajem malo patim za većim ekranom, ali ionako planiram uzeti neki 7-8" windows tablet kada se pojavi tako da...

Što se tiče dostupnosti 820 i 920 hmm teško je reći, navodi se samo da bi 920 mogla do kraja godine, a ako se sjetimo da su se 710 i 800 na našem tržištu pojavile gotovo nakon 6mj od predstavljanja...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 17:57 (Gasttozz).

0 0 hvala 0
17 godina

Nadajmo se da nece biti tako, pogotovo jer bi trebala izaci 2.11. u zapadnoj Europi (ako je vjerovati vijesti iz Reutersa), a Bozic ce biti odmah iza ugla, iPhone ce se vec prodavati, One X i Glaxy 3 su vani. Ako misle uzeti imalo trzisnog kolaca, barem u Europi, pocetkom 12. bi trebala biti dostupna u cijeloj, ukljucujuci i nas.

16 godina

Negdje sam pročitao da nijedna Lumia nije zaključana na jednu mrežu, pa me samo zanima jeli to istina?

Winter is coming...
17 godina
Nokia Lumia 710

U vecini slucajeva da.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Nokia Lumia 710

Eto, da kažem onima koje zanima kako baterija drži, naprvaio sam neplanirani test baterije. 

Mobitel je skinut s punjača jučer u 6 ujutro, na njemu je cijelo vrijeme bilo upaljeno skoro sve (data, wireless, sinkronizacije, bez bluetootha), bio sam u području slabog Tele2 signala, u petak ostavljen na automatskom odabiru mreže, pa se šaltao između Tele2 i T-Mobile, ujutro "zaključan" na T-Mobile. Upotreba srednja, 30-40 smsova, pola sata razgovora, sat vremena slušanja glazbe, čak i skidani updateovi za aplikacije danas tokom dana. 

Izdržala je 40 sati!!! S time da još uvijek radi, trenutno 2% baterije. 

Mogu samo reći, skidam kapu Lumijo 710.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 22:33 (WackyZG).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Nokia Lumia 710

nema sanse, evo sto sam ja radio. stavio ga punit navecer i ujutro ga maknuo s punjaca, bio sam dezuran u skoli pa reko uzet cu si i slusalice da mi nebude dosadno. dođem tamo, slusalice nisam ni vadio nego sam samo surfao preko 3g-a. jedno 4 puna sata je izrdzala baterija i onda se ugasio. moro sam ga onda opet stavit punit tamo. baterija je uzas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

nema sanse, evo sto sam ja radio. stavio ga punit navecer i ujutro ga maknuo s punjaca, bio sam dezuran u skoli pa reko uzet cu si i slusalice da mi nebude dosadno. dođem tamo, slusalice nisam ni vadio nego sam samo surfao preko 3g-a. jedno 4 puna sata je izrdzala baterija i onda se ugasio. moro sam ga onda opet stavit punit tamo. baterija je uzas.

A što da ti kažem, zalomilo se da sam otišao u  berbu, a zaboravio punjač i eto, tako je kako je, ne lažem. Mobitel je uistinu izdržao toliko koliko jest. Da imam ispravan fotić pri ruci, okinuo bih ti sliku battery statusa. 

17 godina
Nokia Lumia 710

jel se moze negdje vidjet postotak baterije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nokia Lumia 710

Settings - Battery saver - scroll do kraja ekrana

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Dobio si mob s defektnom baterijom. Zasto?

Pa ja sam isto tako kupio u t-moble-u mob i od prvog dana sam imao isti problem ko i ti.

Znaci malo surfanja, tu i tam koja aplikacija, igra (kratko) i baterija jedan dan nije izdrzala, a inace pod intezivnijim

koristenje isto tako 4-6 sati.

I onda mi je nakon nekih 2 tjedna, ekran poceo zezat, tako da na jednom mjestu nije reagirao na horizintalni touch.

Nakon testiranja u mobisu, zakljuceno je da se kvar ne moze popraviti, cak ni sa zamjenom citavog ekrana, nakon cega

nisu imali izbora nego mi dati novi uređaj. I sad dolazim do zakljucka u kojem mi baterija na tom novom uređaju traje kaoliko bi trebala

trajati. Znaci dan i pol, dva (ovisi).

Sve ovisi na kakvu seriju moba naletis, nesto slicno kao i kod PC procesora. Ako naletis na dobru seriju moci ces ga clockati vise, ako ne,

nis, jbg pojeo si govna ;)

17 godina
Nokia Lumia 710

Pa jel mogu nosit na garu ili ne?

I da evo sto mi se jos zna dogadat, kad stisnem da mi se ugasi ekran on se opet upali, ja stisnem da se ugasi a on se opet upali, i onda treci put se vise ne upali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

Naravno da možeš, odi u Mobis opiši svoje probleme oni će testirati i na kraju presuditi ( u tvoju korist nadam se {#})

0 0 hvala 0
17 godina
Nokia Lumia 710

a kolko bi to moglo trajat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nokia Lumia 710

Ja sam na početku bio iznenađen baterijom, sad je malo euforija splasnula odkad koristim 3G, znaci uz normalno korištenje sa svim upaljenim drzi 1dan-dan i pol a s ugašenim netom hoce 2i pol dana sve zavisi od korištenja ugl volio bih bolju bateriju. Ima tko iskustva kakva je baterija u Lumiji 800 ? po spec je večeg kapaciteta, možda još i manje troši zbog amoleda..

Zivcira me što recimo kad idem cijeli dan u vožnju bicom ne mogu stalno koristit gps (sports trecker) i još da mi na kraju dana ostane soka za malo prosurfat ili obavit koji poziv.. ali ocito takav mob još nije napravljen

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mar123 kaže...

a kolko bi to moglo trajat?

Mislim da ti bilo koji kvar zakonski moraju otkloniti u roku do 45 dana, a sada to sve ovisi kakva je gužva i što sve moraju testirati na njemu, ali brijem da bi ti se mogli javiti kroz nekih tjedan dana...

bik kaže...

Ja sam na početku bio iznenađen baterijom, sad je malo euforija splasnula odkad koristim 3G, znaci uz normalno korištenje sa svim upaljenim drzi 1dan-dan i pol a s ugašenim netom hoce 2i pol dana sve zavisi od korištenja ugl volio bih bolju bateriju. Ima tko iskustva kakva je baterija u Lumiji 800 ? po spec je večeg kapaciteta, možda još i manje troši zbog amoleda..

Zivcira me što recimo kad idem cijeli dan u vožnju bicom ne mogu stalno koristit gps (sports trecker) i još da mi na kraju dana ostane soka za malo prosurfat ili obavit koji poziv.. ali ocito takav mob još nije napravljen

Za tu bateriju je takva autonomija sasvim ok, imaš za kupiti i jaču bateriju ali naravno i znatno skuplju http://www.mugen-power-batteries.com/mugen-power-1500mah-extended-battery-for-nokia-lumia-710.html  Tu se radi o provjerenom/kvalitetnom proizvođaču zamjenskih baterija... I za nju ti ne treba poseban cover jer je istih dimenzija kao i ova od 1300mah-a. 

ps. Ili jednostavno kupiš još jednu original od 1300mah-a i imaš za promijeniti :) A cijena je mnogo niža cca max 20$ na ebayu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 11:27 (Gasttozz).
17 godina
Nokia Lumia 710

preskupo za 15% duže trajanje a uzet još jednu isto je jako nepraktično stalno skidat zadnju masku jer bi se vjerovatno pokidala/rasklimala nakon 20tak skidanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

da li zna itko ,da li postoji program za torrent i kako ga postelati?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice