Nokia Lumia 710

poruka: 806
|
čitano: 237.565
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia Lumia 710".
14 godina
neaktivan
Re: Nokia Lumia 710

Ovako znaci, datoteke (doc, xls, ppt, pdf...) možeš uredno skinuti i offline pregledavati, na mobitel ih jedino možeš staviti preko SkyDrive-a, znači sa računara uploaduješ na SkyDrive, sa mobitela skineš.

Crackirane aplikacije?, sa to ćeš morati instalirati custom ROM.

18 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

pozdrav

koristim lumiju 710 evo već jedno mjesec dana i super sam zadovoljan telefonom.. no, interesira me sljedeće: sestra mi je poslala mms sliku, a meni je došla poruka sa linkom na t-mobile stranice i kodom s kojim kogu pogledat taj mms..

1. da li je to inače tako kod ove nokije? ne smeta me, nego čist informativno da znam..

2. ako se ne varam, t-mobile je mjenjao dizajn svojih stranica i sad više ne mogu naći opciju za pregledavanje mms-a... ako kliknem na link u poruci, preusmjeri me na hrvatskitelekom.hr.. any help?

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Ok, red je na glupo pitanje :P

Naime, recimo idem na IE i malo surfam, želim ga ugasiti - za sada sam skužio jedino da odem na tabs pa ugasim taj tab i onda tipkom back izađem van iz programa, inače bi morao lupati back milion puta (možda je to glup način, al ja stvarno nisam našao jednostavniji). Postoji li bolji način, ne samo za IE, generalno za gašenje aplikacija?

Da to je i meni isto totalno glupo kaj IE nema opciju Exit kao npr. Opera na androidu, vec moras zatvoriti tabove i onda jos stisnut tipku back.

15 godina
Nokia Lumia 710

Ne znam je li netko spomenuo, ali kad vam je telefon u sleep mode-u, i želite nešto brzo uslikati, duže pritisnite gumb za kameru i kamera se automatski upali, dakle bez da otključavate uređaj pa potom i kameru. Vrlo korisno!

Još uvijek očekujem Tango, danas baš pokušao i ništa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 21:42 (jurica_m).

0 0 hvala 0
16 godina
Nokia Lumia 710

drustvo u subotu kupio mob u t-mobile i vidim da ima novi firmwire al izbacuje mi stalno ovu gresku.... jel iko moze pomoc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ljudi upravo samupdejta svoju lumiu 800 na version 7.10.8773.98
sada imam omogućen tethering, call flip,extras kod kamere

nisam čekao updejt nego sam prisilno updejta pomocu cab sender metode
evo link gdje sam ja našao svoj update na xda:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1737907
by the way netrebate nista backup-ti sve je sigurno tako da nema straha za vaše podatke

nadam se da sam nekome pomoga
vlastoručni potpis
15 godina
Zna li netko, postoji li koja aplikacija na Marketplaceu za gledanje tekmi preko moba? Primjerice, na Androidu postoji aplikacija pod imenom Veetle preko koje sam gledao sve Barcine tekme.
18 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Mene zanima da li se nekome događa da tokom razgovora ne čuješ drugu stranu sa kojom pričaš, ali ta strana uredno čuje tebe.

Npr., nakon koje minute razgovora itd. I da, nema veze sa signalom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nokia Lumia 710

Jel može netko reć na koji način mogu spojit Lumniu 710 s kompjuterom?

Trebam hitno neke slike prebacit na komp, pa me zanima najednostavniji način.

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
Skini program Zune. Googlaj Zune. Instaliraj ga i po instalaciji spoji mob s kompom i program ce ti sam napraviti mapu sa slikama na kompu.
16 godina
Ima li kakva aplikacija s kojom mogu pratit internet promet?
18 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

imam problem sa APN-om na svojoj lumiji 710....

Aktivirao sam uslugu Max TV to go i kad se spojim preko 3G  na stranici od Max TV mi javlja da koristim APN wap.htgprs i da se preko toga ne moye pratit mobile tv..

Ja odem u settings  i napravim APN web.htgprs , ugasim/upalim mob   , spojim se na Max TV  to go i opet javlja da sam spojen  preko wap.htgprs...

Ne kuzim....

It s me against the world
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 17:32 (gamer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nokia Lumia 710

Pitanje u vezi baterije.

Mob danas kupljen, u toku dana malo proucavan, koji poziv, sms, net...baterija pri kraju.

Koliko se treba puniti (prvo punjenje)? Samo dok se ne napuni? Jel ima uopce veze ono sto je prije bilo da se baterija treba puniti po nekoliko sati radi (bla, bla) formiranja baterije?

TrustNo1

0 0 hvala 0
17 godina
nikakve gluposti, kad se isprazni napuni i tako opet
15 godina
Nokia Lumia 710

Evo nešto od WP za osvježenje u ovim toplim ljetnim danima {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 22:28 (jurica_m).

3 0 hvala 0
17 godina
Nokia Lumia 710

Jel netko naredio nokia maps?

Koja je procedura za to, jel moram preko moba ili mogu preko racunala?

Uz 5230 sam imao nokia suite pa sam preko njega...a nisam u zune-u vidio da ima tu mogucnost.

TrustNo1

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako mislis naredio?

koliko vidim, skidati karte mozes jedino preko mobitela

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
17 godina
Nokia Lumia 710

Ma to sam i mislio, skidati. Znaci jedino preko moba?

Htio bih skinuti za hrv, pa me zanima kako ide, da li se dugo ceka da se skine i ima li kakvih problema?

Jesi probao?

TrustNo1

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Miki77 kaže...

Ma to sam i mislio, skidati. Znaci jedino preko moba?

Htio bih skinuti za hrv, pa me zanima kako ide, da li se dugo ceka da se skine i ima li kakvih problema?

Jesi probao?

Nema nikakvih problema, HR mapa tezi nekih 75mb i ako si spojen na kucni wireless skine se vrlo brzo..

17 godina
Kule_zg kaže...

Nema nikakvih problema, HR mapa tezi nekih 75mb i ako si spojen na kucni wireless skine se vrlo brzo..

Bravo care, to sam htio cuti!

TrustNo1
15 godina
Nokia Lumia 710

Dajte mi recite kako da pričam s osobama koje su mi na MSN-u? Znači, imam račun i sve sam postavio, kada odem u poruke spojen sam na wifi, i gore mi stoji signed in (available) i kad skrulam prema desno na online, piše mi no one is online, a neki kontakti mi jesu online.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Dajte mi recite kako da pričam s osobama koje su mi na MSN-u? Znači, imam račun i sve sam postavio, kada odem u poruke spojen sam na wifi, i gore mi stoji signed in (available) i kad skrulam prema desno na online, piše mi no one is online, a neki kontakti mi jesu online.

1. Da li ti je to jednini live račun prijavljen na mobu ili imas mozda jos jednog?

2. Probaj otic offline pa opet na status available.

17 godina
Nokia Lumia 710

Imam jos jedno noobovsko pitanje...sad sam skontao da glazbu koju sam slusao sa moba i prekinuo nije ugasena nego je na pauzi. Kako da ju u potpunosti ugasim?

TrustNo1

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Miki77 kaže...

Imam jos jedno noobovsko pitanje...sad sam skontao da glazbu koju sam slusao sa moba i prekinuo nije ugasena nego je na pauzi. Kako da ju u potpunosti ugasim?

Nikako.

Gasit ce se samo nakon nekog vremena

I u lock screenu ti ostane također, ako nisi primjetio

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 12:03 (Kule_zg).
15 godina
Kule_zg kaže...

1. Da li ti je to jednini live račun prijavljen na mobu ili imas mozda jos jednog?

2. Probaj otic offline pa opet na status available.

Prvi put kad sam upalio telefon, tražio me Windowslive račun, i napravio sam ga. Kasnije sam dodao još Gmail radi kontakata i općenito radi maila. Probao i ovo drugo, ali nejde.

15 godina
neaktivan
Miki77 kaže...

Imas aplikaciju "stop the music!", ona to jedino moze stopirati, inace mozes samo pauzirati

15 godina
Nokia Lumia 710

Ma nadam se da će to s updateom srediti, barem na 7.8 jer ovo je preloše da ne možeš zaustaviti već samo pauzirati i onda da ti ostane playlista na lockscreenu.

1 0 hvala 0
17 godina
Nokia Lumia 710

Upravo sam stavio prvi custom rom na lumiu710 (Lumiatrix 4.1,  1600.30.31.8779.12180 Tango), otključao bootloader, zamjenio dload za qualcom i flashnuo rom,

ima posla bome ali evo sve super radi osim sto se sad ne mogu prijavit na Live ID jer trazi neku aktivaciju koju bi trebao dobit na mail sutra od MS-a.. Camera Exstras dobio, xbox live gold koji jos ne znam koristit, Bluetooth file transfer, foldere...

ne pitajte me kako sve imate na ovim linkovima i obavezna naci NSS 0.49 , ne ovaj stariji.. ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1674502

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1721355

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Ma nadam se da će to s updateom srediti, barem na 7.8 jer ovo je preloše da ne možeš zaustaviti već samo pauzirati i onda da ti ostane playlista na lockscreenu.

zasto gasiti player, jel te toliko smeta info na lockscreenu

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
14 godina
neaktivan
bik kaže...

Upravo sam stavio prvi custom rom na lumiu710 (Lumiatrix 4.1,  1600.30.31.8779.12180 Tango), otključao bootloader, zamjenio dload za qualcom i flashnuo rom,

ima posla bome ali evo sve super radi osim sto se sad ne mogu prijavit na Live ID jer trazi neku aktivaciju koju bi trebao dobit na mail sutra od MS-a.. Camera Exstras dobio, xbox live gold koji jos ne znam koristit, Bluetooth file transfer, foldere...

ne pitajte me kako sve imate na ovim linkovima i obavezna naci NSS 0.49 , ne ovaj stariji.. ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1674502

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1721355

Ja pak nikako ne uspjevam provjeriti da li imam qualcom loader ili obicni dload.

Radim sa onim postupkom, držanje istodobno tipke za paljenje u volume up, nakon toga povezivanje s usb-om i nista

ne dobijem nista ono za formatiranje, neki meni, vec se normalno upali mob.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice