LG Optimus L7

poruka: 422
|
čitano: 203.471
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG Optimus L7".
18 godina
neaktivan
Re: LG Optimus L7
16OR kaže...

na koliko ti rama slobodno drzi?

potusi sve gluposti, mozda mu pomogne

Slobodno mi je u prosjeku 34Mb.

Ako ubijek Face, WhatsApp, Karte, LG application manager onda imam 105Mb

ali nikako održati da je slobodne minimalno 80mb

ostalih gluposti nemam, mob koristim primarno za pozive, poruke, IM, fotic, wlan+3g

12 godina
neaktivan
LG Optimus L7

Imam problem kod povezivanja moba i kompa. Nikako ne mogu pronaći onaj folder da mi se prebace pjesme na mob. Naime povežem ja to usbom i odaberem onu drugu stavku koja je za to.. pojavi se meni i folder u mojem računalu P-705, ali dalje nema ništa, to je prazno.. ne znam šta da radim. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
16OR kaže...

na koliko ti rama slobodno drzi?

potusi sve gluposti, mozda mu pomogne

Slobodno mi je u prosjeku 34Mb.

Ako ubijek Face, WhatsApp, Karte, LG application manager onda imam 105Mb

ali nikako održati da je slobodne minimalno 80mb

ostalih gluposti nemam, mob koristim primarno za pozive, poruke, IM, fotic, wlan+3g

jel ti trebaju karte i ta lg apk?

ono sto ti ne treba iskljuci si u aplikacijama

13 godina
neaktivan
LG Optimus L7
Molim Vas ako mi ikako moze tko pomoci..Uspjesno sam instalirao v20e,i kad mi se upali mob,upisem pin i to je ok.Nakon tog pina izađe mi lg setup wizard,ja namjestim jezik i krenem dalje.Zatim me trazi gmail i google account,ja ih ave pravilno upisem.on se registrira,i taman da zavrsim taj setup da udem u mob,on se ponovo vrati na priču dodajte google racun,i dole pise postojeci i ispod toga novi.Sve sam pokuso ali neide,i novi sam napravio ali opet nece,mozda netko zna sta bi trebo napravit,bio bih mu jako zahvalan.Hvala :)

0 0 hvala 0
17 godina
LG Optimus L7
probaj mob restartat
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moraš u wizardu isključiti internet (data i Wi-FI), pa ona kad završiš sa wizardom opet uključiš u postavkama.

I move in silence, Speak with violence, Think with science, Live free and walk with lions
13 godina
neaktivan
@Darkneno ajme hvala puno,uspjelo je :D
16 godina
neaktivan
LG Optimus L7

Zna li neko kako se vratiti na ICS sa Jelly Bean-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Zna li neko kako se vratiti na ICS sa Jelly Bean-a?

Dobro pitanje.

proklinjem usrani udate na JB

što ga više koristim više psujem jer je nenormalno spor

13 godina
neaktivan
LG Optimus L7

Imam jedno pitanje..Znaci ja imam sada rootan v20e,da li ja preko njega mogu instalirat novi ROM prekk ROM MANAGERA,odnosno 4.2.2 CYANOGENMOD BETA 4.1??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG Optimus L7

Moze li neko postati full tutorial za nabacivanje cyanogen moda? Trenutno je na mobu rootani jelly bean

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG Optimus L7

Stavljen Cyangonemod 10.1,android 4.2.2,mobitel mi je u usporedbi sa proslom v20e verzijom masina,sve radi podmazano,10+ ocjena :)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
DinoCar1911 kaže...

Stavljen Cyangonemod 10.1,android 4.2.2,mobitel mi je u usporedbi sa proslom v20e verzijom masina,sve radi podmazano,10+ ocjena :)

tutorial, link? :)

13 godina
neaktivan

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2339781

Samo prati korake,nemozes pogrjesit,kod nekih korisnika ne radi google voice pretrazivanje :)

:) :)
18 godina
neaktivan
LG Optimus L7

Koje sranje od mobitela... ubijem sve nepotrebne aplikacije nakon reebota..ostane mi 144Mb Free slobodne memorije.
Temple Run 2 trza i trza...za poludit..

nedaj Bože da mi netko pošalje SMS...jer trenutačno pogibaš jer nema više kontrola na displayu

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG Optimus L7

Koja je najnovije verzija androida koju L7 može pokrenuti? Ja imam L9 i zadnja verzija je 4.1.2

Jel blokira uopće taj mobitel? Vidio ga u Tele2 dućanu i kada sam otvorio meni, smrzao se :D

Ovaj L9 ništa ne blokira. Preporuka vama koji kupujete novi mobitel. Kupio si je brat preko njuškala za 1600kn, a ja u dućanu je 2200kn.

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 13:22 (Marko :D).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG Optimus L7

Postovanje svima potrebna mi je mala pomoc oko L7 telefona telefon mi ponekada ludo radi tojeste trza kada koristim internet to jeste fb,viber i ostale stvari a zna i da trza i kad nije na netu sto me jako puno nervira od kad sam kupio tel na mrezu MTEL u BIH nisa nista menjao idalje je na 4.0.3 e sada sta mi vi predlazete telefon je zakljucan idalje na druge mreze ja mislim nisma to jos probao dali da ga nadogradim na novi android dali ce biti bolje sta mi vi savjetujete

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rambo9 kaže...

Postovanje svima potrebna mi je mala pomoc oko L7 telefona telefon mi ponekada ludo radi tojeste trza kada koristim internet to jeste fb,viber i ostale stvari a zna i da trza i kad nije na netu sto me jako puno nervira od kad sam kupio tel na mrezu MTEL u BIH nisa nista menjao idalje je na 4.0.3 e sada sta mi vi predlazete telefon je zakljucan idalje na druge mreze ja mislim nisma to jos probao dali da ga nadogradim na novi android dali ce biti bolje sta mi vi savjetujete

Nece biti nista bolje, biti ce jos gore ako nadogradis na 4.1. Mob puno bolje radi na 4.0.3.

12 godina
neaktivan
LG Optimus L7

Neznam ni ja sam vidim da svi hvale da im bolje radi na novoj verziji sada ni sam ne znam sta da radim jel me nervira jako kada trzaa

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
rambo9 kaže...

Neznam ni ja sam vidim da svi hvale da im bolje radi na novoj verziji sada ni sam ne znam sta da radim jel me nervira jako kada trzaa

Pomiri se s istinom da je mobitel sranje što se tiče brzine.

17 godina
LG Optimus L7
meni sve fluidno na ovom jelly beanu ne znam sta *eru svi po tom mobu ako niste zadovoljni mogli ste uzet iphone ili ili neki galaxy s serije kolko para tolko muzike
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
1 3 hvala 0
18 godina
neaktivan
geek_boy kaže...
meni sve fluidno na ovom jelly beanu ne znam sta *eru svi po tom mobu ako niste zadovoljni mogli ste uzet iphone ili ili neki galaxy s serije kolko para tolko muzike

Ako ga ja imam i ako kažem da je spor imam pravo srat. Ne da je spor nego defaultni launcher sam morao zamijeniti drugim.

14 godina
neaktivan
geek_boy kaže...

mora da se salis?

xfact
16 godina
neaktivan
LG Optimus L7

Mob jedino fino radi kada se uradi full reset i kada se pobrisu svi podatci i aplikacije. Nakon malo vremena opet isto *ranje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG Optimus L7

Koliko RAMa imate slobodno? Možda vam ja mogu pomoći...

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 12:31 (Marko :D).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Koliko RAMa imate slobodno? Možda vam ja mogu pomoći...

Vecinu vremena oko 80MB.

15 godina
neaktivan
LG Optimus L7

Odi u postavke -> Aplikacije -> Drugi tab Pokrenuto i slikaj ili napiši aplikacije koje troše RAM.

Ukoliko koristite aplikacije sve Facebookove aplikacije i Viber deinstalirajte ih sa telefona jer samo Facebook koristi oko 100MB RAMa.

Ukoliko koristite nekakve Widgete na homescreenu poput Battery Widgeta, Vremenske prognoze, Kalendar, Sat... možete ih makuti jer oni koriste oko 10MB.

Upravo sam mami to napravio na HTC Desireu HD, mobitel šteka ko' lud, i sa 80MB oslobodio sam 200MB.

Ukoliko ne znate kako bi išli na Facebook bez aplikacije, možete otići u Chrome ili Web Preglednik i upisati adresu fb.com te tako pristupiti Facebooku.

Umjesto Vibera možete koristiti Skype koji se može ugasiti iz pozadine tako da vam ne troši RAM i bateriju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 13:08 (Marko :D).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG Optimus L7

Izvoli slike. Jutros je uradjen full reset mobitela, sve je frisko.

1 1
2 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG Optimus L7

Deinstaliraj Prognozu preko Upravitelja aplikacija i ako i dalje ostane u pozadini možeš kliknuti na nju i kliknuti Prekid ili Ugasi.

Imaš li kakvih widgeta na homescreenu?

Pošalji slike i homescreenova...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 13:12 (Marko :D).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Deinstaliraj Prognozu preko Upravitelja aplikacija i ako i dalje ostane u pozadini možeš kliknuti na nju i kliknuti Prekid ili Ugasi.

Imaš li kakvih widgeta na homescreenu?

Pošalji slike i homescreenova...

Nemam nikakvih widgeta osim prognoze. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice