LG Optimus 4X

poruka: 1.296
|
čitano: 287.078
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG Optimus 4X".
14 godina
neaktivan
Re: LG Optimus 4X

jesi probo flashnut ponovno kdz? kak si upddateao?

u najgorem slucaju napravi factory reset. Ako se ponavlja, servis

13 godina
neaktivan
Cervantes kaže...

Pozdrav ! Imam jedan veliki problem nakon instalacije Jelly Bean-a na 4x…. uglavnom kad me netko nazove ili kada ja nazovem nekoga, nakon par sekundi razgovora ekran pocrni i nemogu ga vise otkljucati dok ovaj s druge strane ne prekine !
Prije se to nije dogadalo, kada bi maknuo telefon od uha display bi se automatski palio!
Probao sam s kalibracijom senzora, palio gasio rotaciju ali uvijek isto ?!
Da li netko ima slicnih problema ?

zna se i meni dogodit tu i tamo... upalim ekran na otkljucavanje na vrhu.. i prekinem poziv :D

13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Jedno pitanje.

Mislim uzeti Samsung Galaxy S2 odnosno LG 4X HD.

Imam trenutno Xperia U, mobitel je li-la, cak i sa nekim custom rom-om nastaje havarija i uopste mnogi korisnici nisu ni osjetili rad Dual-core procesora kao i ja {#}.

Cijena Galaxy S2 je 240€ kod nas, nov, garancija, itd. LG 4X HD je 270€.

Samsung me privlaci jer ima podršku 5+, opće poznat mobitel, dijelova na sve strane, na xda ima dosta ROM-ova.. sto je jedan veliki +.

LG sam imao i prije i ostao manje vise razocaran(LG GT540) ali sad je druga priča, TRUE HD IPS, quad core, da ne nabrajam dalje.. ali podrška 0. XDA ne želi ni da čuje za njega.

Pa bi pitanje bilo:

Koji je mobitel bolje uzeti na duži vremenski period(mislim da se s2 polako  oprašta od tržišta?) Za s3 se ne mogu protegnuti, pa tako ni za HTC ONE X, mislim da je jasno {#}

Da ne bih pisao još veći roman, napišite mi par stavki koje bi mi pomogle da se odlučim koji mob da uzmem..

14 LG 4X HD
2 Samsung Galaxy S2
ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 20:01 (Prilika).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cervantes kaže...

Pozdrav ! Imam jedan veliki problem nakon instalacije Jelly Bean-a na 4x…. uglavnom kad me netko nazove ili kada ja nazovem nekoga, nakon par sekundi razgovora ekran pocrni i nemogu ga vise otkljucati dok ovaj s druge strane ne prekine !
Prije se to nije dogadalo, kada bi maknuo telefon od uha display bi se automatski palio!
Probao sam s kalibracijom senzora, palio gasio rotaciju ali uvijek isto ?!
Da li netko ima slicnih problema ?

da nisi jedini i ja imam isti problem i još je neko tu bio također spomenuo da ima isti problem tako da izgleda da je to seriska greška senzora...vjerujem da nismo jedini sa tom greškom

"you hit me we hit you"-mafia
14 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Jedno pitanje.

Imam trenutno Xperia U, mobitel je li-la, cak i sa nekim custom rom-om nastaje havarija i uopste mnogi korisnici nisu ni osjetili rad Dual-core procesora kao i ja {#}.

Samsung me privlaci jer ima podršku 5+, opće poznat mobitel, dijelova na sve strane, na xda ima dosta ROM-ova.. sto je jedan veliki +.

LG sam imao i prije i ostao manje vise razocaran(LG GT540) ali sad je druga priča, TRUE HD IPS, quad core, da ne nabrajam dalje.. ali podrška 0. XDA ne želi ni da čuje za njega.

Pa bi pitanje bilo:

Koji je mobitel bolje uzeti na duži vremenski period(mislim da se s2 polako  oprašta od tržišta?) Za s3 se ne mogu protegnuti, pa tako ni za HTC ONE X, mislim da je jasno {#}

Da ne bih pisao još veći roman, napišite mi par stavki koje bi mi pomogle da se odlučim koji mob da uzmem..

Dosao si u temu o LGju, naravno da ce vecina tezit LGju :)

ovako realno, SGS2 je star uređaj. Dobar je i jos se drzi, al je star. Ima slabiju rezoluciju, manji displej i amoled. ovo zadnje je meni dovoljan razlog da mi ne padne na pamet uzimat ga (osobno ruzne boje, burn in amoleda). Također, mobitel je skup, ali i drži cijenu. Dual core je. Ima okej kameru i video snimanje i jaku podrsku na XDA.

razlika između HOX i 4x je u tome da 4x ima bolji displej (iako iste rezolucije, dijagonale, pa cak mislim i oblika piksela). HOX ima jacu podrsku (i to dosta) od LGja. Nisam isprobao HOX, ali se usudim reci (ponukan proslim HTC-om) da je LG jaci u multimediji.

oba imaju isti chipset sa istim problemima-jako grijanje i bug s tegrom (baseband wakelock) koji zna ponekad jako gutat bateriju.

kada bih vagao (kao sto i jesam neki dan) između HOX-a i LGja, izabrao bih LG-izmjenjiva baterija i utor za memorijsku karticu su pobijedili, ali i cijena :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 20:37 (cickova).
13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Hvala ti.

Na HTC mobitele se naprosto "ježim". Nikakav hate.. ne mogu ih organski, Sense UI mi se ne svidja..

LG znači najjisplativiji, ako zanemarimo podršku;Xda Development.. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa na XDA ima nes sitnog. Ja sad bas iscitavam teme, mozda flesnem nes novoga gore. Steta, iako ovo mi je cetvrti android i unatoc sili custom romova uvijek sam zavrsio na stock romu na kraju

13 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Jedno pitanje.

Pa bi pitanje bilo:

Ta dva uređaja nemožeš uspoređivat,4X pobjeđuje uvjerljivo! Što se tiče usporedbe sa HOX i SG3 činjenica je da svaki ima svoje prednosti i mane..Pošto se ne možeš protegnut za druga 2 jedina zapravo opcija ti je LG4X ali budi siguran da nebuš pogriješio!{#}

A kaj se tiče XDA,podrška nije jaka ko za ostala 2 ali je tu..Treba znat da je LG tek nedavno otključao bootloader tako da nam hrpa ROM-ova tek slijedi! Većć ih ima par..Tako da:strpljenje,trpljenje,spasenje!{#}

16 godina
LG Optimus 4X

Ako se ne varam, od jucer imamo sluzbenu podrsku za Avatar rom. Sve me vuce i to hebeno da isprobam, ali posto sam jucer upravo na sluzbenom CM10.1 postigao 5h screen on-a zasada bas i ne zelim mjenjat. Pa ako ima koja hrabra dusa da se odvazi i isproba avatar rom, bio bi mu zahvalan :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG Optimus 4X

Stock rom, rootan neke app freezal s TB.

Prezadovoljan sam, ostalo jos 3%..

EDIT: Nocio, koji koristiš CM10.1, nightly ili RC4?

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 13:00 (zvonac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Ako je istina da je LG otključao bootloader, iliti ga dao podršku za otključavanje istog, onda nema šta, ekipa odbradovali ste me {#}

Kupujem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

je, bootloader, root, recovery, sve rijesis za doslovno 2 minute (ukljuceno instaliravanje drajvera i download potrebnih fajlova :))

13 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Stock rom, rootan neke app freezal s TB.

Prezadovoljan sam, ostalo jos 3%..

EDIT: Nocio, koji koristiš CM10.1, nightly ili RC4?

Nemaš problema sa baseband wakelockom? Meni je isto baterija vrhunska i drži pun k. ako se ne javi taj šugavi baseband..

16 godina

koristim nightly 28.5 i sve stock, cak ni greenify ne koristim

16 godina
LG Optimus 4X

ja imam još 43% baterije i imam 49 min tog baseband wakelocka,to ju je dobar dio i ispraznilo,do kraja dana to bude puno više.

kolko imate vi u prosjeku od 100% do 0 tog baseband wakelocka?

to gledam sa better battery stats

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

a kako kad..kad poludi onda se preko noći popne i na 7 sati.. uvijek je tu,al kad ne divlja onda je podnošljivo!

0 0 hvala 0
16 godina
LG Optimus 4X

Ekipa posto nosim na servis moze tutorial kako unrootati mobitel ? :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

lol flešni kdz i to je to, unrootan je.

a jel ti bootloader otkljucan?

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 23:59 (cickova).
13 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...

Ekipa posto nosim na servis moze tutorial kako unrootati mobitel ? :) 

Napravis factory reset ako si ga samo rootao..

Ako si otkljucao bootloader nemozes ga ponovno zakljucati- neznam za LG jel na servisu prihvacaju garanciju sa otkljucanim BL, (za HTC znam da primaju i sa otkljucanim BL, bitno da je stock rom)

16 godina
LG Optimus 4X

Dalje do roota nisam dirao.
Oke,kad backupiram,napravim factory reset 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG Optimus 4X

Ostao je root i nakon factory reseta.Kako maknuti taj vrazji root,sutra nosim

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

instaliraj usb drajvere (ona united 3.8.1)

skini ovo: https://www.dropbox.com/s/zfruky7jxlq57o9/kdz.rar unzipaj i kopiraj na c.\ (dakle cijeli kdz folder)

nadam se da imas v20a.kdz fajl, ako ne: https://mega.co.nz/#!aM03DRyL!fU7VLzge7Fa6mjfJX-GpcRyLqxJuporJlvuoUQWPaQk

izvadi bateriju iz moba, omogući win enabler (dakle dupli klik i dolje kraj sata ti se pojavi ikona, samo klikni na nju tako da pise On preko nje)

otvori KDZ_FW_UPD i učitaj fajl v20a.kdz

izvadi bateriju iz moba, drži vol- tipku i ubaci kabel u mob, pojavit ce ti se SW Upgrade na mobu.

na KDZ_FW_UPD stisni Update (postavke su ti na 3GQCT i DIAG)

nakon sto KDZ_FW_UPD uncompresa kdz vidjet ces da pocne listat parametre, kad to vidis stavi bateriju u mob i cekaj 5 minuta. Mob ce se rebootat i to je to, podaci ostaju, mob unrootan

to je postupak koji ja znam

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 22:10 (cickova).
13 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...

Kako si uradio factory reset?

-Ugasis mob

-Drzis volume down te pritisnes power tipku i drzis sve zajedno dok ti ne udje u stock recovery

-U stock recoveryu izaberes i potvrdis sa power tipkom sljedece: wipe data/factory reset , wipe cache partition i wipe nv partition.

Root bi trebao biti uklonjen.

Ili ovako kao sto ti je cickova napisao..

16 godina
Robilad kaže...
doky01akablava kaže...

Kako si uradio factory reset?

-Ugasis mob

-Drzis volume down te pritisnes power tipku i drzis sve zajedno dok ti ne udje u stock recovery

-U stock recoveryu izaberes i potvrdis sa power tipkom sljedece: wipe data/factory reset , wipe cache partition i wipe nv partition.

Root bi trebao biti uklonjen.

Ili ovako kao sto ti je cickova napisao..

Thanks,sad sam tako napravio,sad imam problem opet sto ne mogu uci u mobitel,prijavim se sa svojim starim Google account i on nudi opet postojeci i novi i kad upisem postojeci pise da sam vec logiran wtf ?

16 godina
LG Optimus 4X

Nakon svega i dalje ima root pristup wtf,sve sam napravio kako si rekao,mozda jedino sto sam stavio da skine kopiju sa Google sustava,mozda je povuklo root ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Kazes da i dalje imas root pristup??? Imas li root pristup ili samo imas superuser aplikaciju koju ti je google skinio ponovo?

Skini sad sa marketa "root checker" i vidi jel imas root pristup..

Ako i dalje imas root pristup onda slijedi upute koje je napisao cickova,, Iako mi je cudno da ti nakon factory reseta ostaje google acount u mobu kao sto si napisao, zbunjujuce, trebalo bi ti se sve obrisat pa tako i root.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 2:33 (Robilad).
14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Nakon svega i dalje ima root pristup wtf,sve sam napravio kako si rekao,mozda jedino sto sam stavio da skine kopiju sa Google sustava,mozda je povuklo root ?

jesi uspio?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 9:35 (cickova).
16 godina
Robilad kaže...

Kazes da i dalje imas root pristup??? Imas li root pristup ili samo imas superuser aplikaciju koju ti je google skinio ponovo?

Skini sad sa marketa "root checker" i vidi jel imas root pristup..

Ako i dalje imas root pristup onda slijedi upute koje je napisao cickova,, Iako mi je cudno da ti nakon factory reseta ostaje google acount u mobu kao sto si napisao, zbunjujuce, trebalo bi ti se sve obrisat pa tako i root.

Valjda google skine app,ali mi izbaci onaj prozor kao hocete li dati superuser ovlasti toj aplikaciji,skinem rootchecker i on isto izbaci to superuser upozorenje,kliknem i pise Succes ! Your device is rooted ili tako nesto slicno

sve sam napravio kako je pisalo,stvarno mi nije jasno

nista imam neki backup google profil,valjda ce proci :S

14 godina
neaktivan

pa pise ti gore postpak

16 godina
LG Optimus 4X

Ne znam,nisam jos danas odnio,nikako da stignem radi ovoga/onoga,nadam se sutra,ma napraviti cu wipe kao sto mi je napisano,necu se logirati u google account niti ista i predati.
A i ne znam po kojoj logici bi im root mogao ostetiti kameru ili LCD ( ghost touch ) ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice