LG Optimus 4X

poruka: 1.296
|
čitano: 287.257
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG Optimus 4X".
15 godina
LG Optimus 4X

Evo danas sam nabavio doticni mobitel s kojim sam vise nego zadovoljan i upravo je na punjenju nakon pocetnih isprobavanja :)

Zanima me imate li mozda neki savjet u vezi ovog mobitela, oko bilo cega, baterije, fotografija i cim se napuni odmah cu na nadogradit na jelly bean.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Nasao sam na playstoreu Quad gear Box 4x HD. Nekakav quad core control iskljucivo za nas mobitel. Nekakav "eco mode" koji bi trebao optimizirati CPU. doduse savjetuju gasenje kad se igraju graficki zahtjevnije igrice. skinuo.. vidit cemo.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: LG Optimus 4X
zvonac kaže...

Jedino mi nije jasno zakaj na stock ROMu nije omogućena podrška za H+, bezveze skroz..

Mozda padam s marsa, ali sto je H+?

13 godina
neaktivan
gamer001 kaže...

Evo danas sam nabavio doticni mobitel s kojim sam vise nego zadovoljan i upravo je na punjenju nakon pocetnih isprobavanja :)

Zanima me imate li mozda neki savjet u vezi ovog mobitela, oko bilo cega, baterije, fotografija i cim se napuni odmah cu na nadogradit na jelly bean.

Napravi root,skini TB i grenify,smrzni i hiberniraj aplikacije koje ne koristiš i koje samo troše bateriju i memoriju i uživaj! I prati XDA za custom ROM-ove koji će od ovog moba napravit zvijer!

{#}

GuardianOTB kaže...

Nasao sam na playstoreu Quad gear Box 4x HD. Nekakav quad core control iskljucivo za nas mobitel. Nekakav "eco mode" koji bi trebao optimizirati CPU. doduse savjetuju gasenje kad se igraju graficki zahtjevnije igrice. skinuo.. vidit cemo.

Čuo sam da to ne radi..Radilo je na ICS-u al na JB nekaj zaj... tak da sad to pokušavaju riješit..Al probaj pa javi!{#}

14 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

ljudi evo ja imam dotični mobitel i svi pricate o jelly beanu ..nekoj nadogradbnji pa me zaniam sta je to sta trebam naopravit za to i kolike su velike koristi od toga?..sory na ovakvom njuberskom pitanju al eto jednostavno me zanima

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Quad gear box 4x hd ili eco mode radi na ICS-u ali ne i na JB-u
13 godina
odjavljen
Da bi napravio update na JB skini LG support tool ili LG pc suit i samo odaberes nadogradnja softwera i slijedis upute
14 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

a gdje to skidam..i zasto je bolji taj jb

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cervantes kaže...

a gdje to skidam..i zasto je bolji taj jb

zasto je win7 bolji od win Xp? noviji, fluidniji, bolje funkcije itd.

http://www.lg.com/hr/podrska-mobilni-telefon/lg-Optimus-4X-HD-P880

13 godina
neaktivan
Robilad kaže...
Quad gear box 4x hd ili eco mode radi na ICS-u ali ne i na JB-u

u pravu si. nikakve promjene nisam vidio.

14 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Reci mi guardian sad sam se registrirao kojim sistemom sad updateam taj jb sta trebam radit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bruncek kaže...
gamer001 kaže...

...

Napravi root,skini TB i grenify,smrzni i hiberniraj aplikacije koje ne koristiš i koje samo troše bateriju i memoriju i uživaj! I prati XDA za custom ROM-ove koji će od ovog moba napravit zvijer!

{#}

Eh sad, nisam ga bas odmah mislio rootat, ali mozda se i upustim u tu "avanturu" jer sam procito da je stvarno jednostavno, a i zanima me produzenje trajanja beterije :), nego zanima me moze li se ikojim programom vratit taj neki brojac koji broji koliko je puta uredaj rootan/flashan ili sta vec? Hvala!

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
13 godina
neaktivan
Cervantes kaže...

Reci mi guardian sad sam se registrirao kojim sistemom sad updateam taj jb sta trebam radit?

Kliknes na azuriranja softwarea i upravljacki programi.

Slijedi korake.

To je to. :D

13 godina
neaktivan
gamer001 kaže...
bruncek kaže...
gamer001 kaže...

...

{#}

Eh sad, nisam ga bas odmah mislio rootat, ali mozda se i upustim u tu "avanturu" jer sam procito da je stvarno jednostavno, a i zanima me produzenje trajanja beterije :), nego zanima me moze li se ikojim programom vratit taj neki brojac koji broji koliko je puta uredaj rootan/flashan ili sta vec? Hvala!

ja sam ga rootao za 30sec. prejednostavno. topla preporuka.

13 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
bruncek kaže...

Skini si BBS da vidiš šta ti mob držo budnim..Moguće da je neki banalni problem kao viber,google maps itd. a moguće da je velko sranje kao baseband_xmm_power..Prvo skini BBS i ostavi mob preko noći da vidiš točno šta je!

skinut... veceras cu provjerit. Viber, skype, Hangout (umjesto Gtalka), What's up je sve u hibernaciji (greenify) preko noci.

BBS kaze tijekom dana: PowerManagerService 2h:08, baseband_xmm_power 25min. morat cu bateriju napunit veceras. vidit cu da li ga sta budi iz sna.

13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

To si vidio pod kernel wakelock,ali da točno vidiš šta te muči moraš pogledat pod partial wakelock i alarms..Spoji mob na punjač i nek se napuni bar do 90% i onda ga iskopčaj iz struje i ostavi ga tako cijelu noć.BBS bu se sam pokrenuo i onda buš ujutro vidio kaj ti stvara problem(ako ti ga išta stvara)!{#}

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
bruncek kaže...

To si vidio pod kernel wakelock,ali da točno vidiš šta te muči moraš pogledat pod partial wakelock i alarms..Spoji mob na punjač i nek se napuni bar do 90% i onda ga iskopčaj iz struje i ostavi ga tako cijelu noć.BBS bu se sam pokrenuo i onda buš ujutro vidio kaj ti stvara problem(ako ti ga išta stvara)!{#}

Kernel wakelock: baseband_xmm_power 82% vremena.

Partial wakelock: alarmdroid ( aplikacija za alarm) 98%. Ne moze u deep sleep zbog toga? da li bi obican alarm na mobu isto radio? Izgubio sam 18% baterije u 5h i 15min.

Alarms:

Android.gst 26 wakeova

Android 24

Phone 14

Apps.plus 11

Quicksearchbox 4

Talk (novi hangouts) 4

Gms 1

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 8:24 (GuardianOTB).
13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Alarmdroid je neki app? On ti stalno budi mob. Ne znam kojem principu radi ali trebo bi ga stavit u grenify da se ne budi sam.. obicni alarm ne radi na princi po u da je stalno budan..

Jos veci probl je baseband i taj probl se za sada neda rijesit ali uskoro ce doc i patch za to. taj wakelock je povezan za tegra3 uredajima a nvidia mudro suti i ne radi nista tako da se sada ceka custom kernel koji bi to popravio!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bruncek kaže...

Alarmdroid je neki app? On ti stalno budi mob. Ne znam kojem principu radi ali trebo bi ga stavit u grenify da se ne budi sam.. obicni alarm ne radi na princi po u da je stalno budan..

Jos veci probl je baseband i taj probl se za sada neda rijesit ali uskoro ce doc i patch za to. taj wakelock je povezan za tegra3 uredajima a nvidia mudro suti i ne radi nista tako da se sada ceka custom kernel koji bi to popravio!

da, Alarm Droid je aplikacija za budilicu koja mi je puno bolja od stock budilice (probaj je hehe). kad stoji u hibernaciji, nece se uopce upaliti. ne zvoni. steta sto je onda ne mogu koristiti.

Izbrisat cu je pa cu provjeriti veceras. A za taj baseband sam vec citao da je do tegre3. nadam se da ce CM to rjesiti ranije. Moj prijasnji lg gt540 se preporodio kada sam ga flashao i poceo mijenjati romove.

13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Ma ja uoče ne koristim budilicu,rađe spavam..{#}

Baseband je velki problem i nadam se da bu ga uskoro riješili! Warewolf kernel je trenutno na tragu tome..{#}

0 0 hvala 0
16 godina
LG Optimus 4X

Jel ima kakva malo jaca baterija,a da ne treba onaj ruzan debeli poklopac ? Sve OEM ili zamjenske,barem da je nesto od 2600 mah uff 

http://www.amazon.com/Onite-2350mAh-Battery-Optimus-P880/dp/B00919CXSI/ref=sr_1_32?ie=UTF8&qid=1369176782&sr=8-32&keywords=lg+4x+battery

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 0:54 (doky01akablava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
LG Optimus 4X

Ovo ce ti malo pomoci vezano za kapacitet tih baterija koje nisu oem..u primjeru su za HTC ali cisto mozes vidjeti kolike su im prave vrijednosti.. (ja sam na HTC-u imao anker i pokazala mi se dosta dobro..ali neznam dali imaju za lg)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1753726

1 0 hvala 1
16 godina
Robilad kaže...

Ovo ce ti malo pomoci vezano za kapacitet tih baterija koje nisu oem..u primjeru su za HTC ali cisto mozes vidjeti kolike su im prave vrijednosti.. (ja sam na HTC-u imao anker i pokazala mi se dosta dobro..ali neznam dali imaju za lg)

Hvala obojica na odgovoru,znaci nema koliko sam skuzio a i da ima deklariran kapacitet nije uopce priblizan u stvarnosti :(

Taman bi fino sjela neka od 3000 mah pa cijediti imas sta dva dana :)

A jbg,mozda je i ova baterija pri kraju,znaci mob je u funkciji 5 mjeseci,kod mene svakodnevno punjenje,cak par puta na dan,kod prijasnjeg korisnika svaka 3 dana jer ga koristio samo za pozive i poruke tu i tamo koja fotka ?
Obicno kapacitet krene padati nakon 500 ciklusa punjenja odnosno priblizno godina i pol -  dvije,da ja nemam neku bateriju sa greskom.
Danas mi pocuclao za 30 min 3G i 3 sata standby skoro 35 % baterije.

Pa kuda ovo vodi izluditi cu i prodati mobitel,airplane mod preko noci,wifi iskljucen,vibracija,alarm namjesten,20 % pojeo.

KAKO NIJE MI JASNO,rootan je i maknut je bloatware i sve sto jede baterij 

17 godina
doky01akablava kaže...
Robilad kaže...

Hvala obojica na odgovoru,znaci nema koliko sam skuzio a i da ima deklariran kapacitet nije uopce priblizan u stvarnosti :(

Taman bi fino sjela neka od 3000 mah pa cijediti imas sta dva dana :)

A jbg,mozda je i ova baterija pri kraju,znaci mob je u funkciji 5 mjeseci,kod mene svakodnevno punjenje,cak par puta na dan,kod prijasnjeg korisnika svaka 3 dana jer ga koristio samo za pozive i poruke tu i tamo koja fotka ?
Obicno kapacitet krene padati nakon 500 ciklusa punjenja odnosno priblizno godina i pol -  dvije,da ja nemam neku bateriju sa greskom.
Danas mi pocuclao za 30 min 3G i 3 sata standby skoro 35 % baterije.

Pa kuda ovo vodi izluditi cu i prodati mobitel,airplane mod preko noci,wifi iskljucen,vibracija,alarm namjesten,20 % pojeo.

KAKO NIJE MI JASNO,rootan je i maknut je bloatware i sve sto jede baterij 

Nisi jedini s tim problemom, ima nas jos. Bateriju zdere taj wakelock, neda procu da ode u deep sleep, pa se budi, dok je u neaktivnom stanju, uglavnom imas o tome ovdje, na zadnje dvije stranice. A na xda se odavno vec prica o tom. Nvidija bu izbacila neki patch za to, a i ekipa na xda radi na tom problemu. Kaj se mene tice, dok rijese taj problem, mob bu bil bez premca.. A sad, kak je tak je, vrijedi pricekat, i vidit kak bu se stvari razvijale.

Nadamo se boljem..

16 godina
LG Optimus 4X

Tko je ono rekao da se nemoze dobit 5h screen on-a?

Upravo to sam dobio sa maknutom bloatwareon, otkljucanim bootloaderom i custom kernelom tj kernel od autora iodak

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 20:50 (Nocio).
Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina
Nocio kaže...

Tko je ono rekao da se nemoze dobit 5h screen on-a?

Upravo to sam dobio sa maknutom bloatwareon, otkljucanim bootloaderom i custom kernelom tj kernel od autora iodak

Daj linkove,bootloader si otkljucao sa onim 1-click programom ? Tele2 EUR-XXX verzija

a dobio bi 3g max 3,5h ako gledamo da ti je cijelo vrijeme na wifi bio

imas li jos onaj baseband xmm wakeup koji nenormalno draina bateriju ? postavke svjetline

16 godina

Bilo je tu i oko pola sata 3g, oko pola sata igraja jetpack joyride, gledanja filmica na youtubeu, cjelodnevno dopisivanje prek viber-a, surfanje netom, boravljene na xda forumu.

Iako nemam nikakav dokaz za to jer do 3h screen on-a nisam imo u planu testirat to.

Ali na xda forumu imas u temi za LG Optimus 4x HD pod Android development toolbox, ugl da se ne mucim evo odma link

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=40846760

Tu sam unlockao bootloader, svjetlina je na automatski i link za kernel je

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=41198181

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 22:28 (Nocio).
13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

5h ekrana je vrhunski rezultat..Očito nemaš problem sa baseband wakelockom...{#}

Znači ovaj "one click" program radi dobro? Jel postoji neka caka na koju se treba obratit pozornost?

4 0 hvala 0
16 godina

Pa na CM10.1 sam imao taj problem al sam svejedno dobivao po 3h screen on-a.

Ovo je cisti stock rom, a ne onaj zaiben ili kak se vec pise.

Pa u biti nema. Taj te program navodi kako i sta trebas napravit jer ima upute. Jedino se recovery mora flesat preko rom managera jer je u tom programu recovery za x3. Sve u svemu, ovaj mob ima potencijala da bude jos bolji kad nVidia pusti patch za gpu

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice