HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 740.239
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
13 godina
neaktivan
Re: HTC One X
steve90 kaže...

Imam jedan problem što se tiče zvučnika. Nekako mi je retardirano to izvedeno s onim rupicama na vrhu telefona {#}
Sada mi djeluje kao da slabije čujem kada s nekim razgovaram. Ne znam, možda sam si umislio, ali taj sam problem imao na Desireu, i nisam skoro ništa čuo na zvučnik, ali kada sam izvukao prašinu čačkalicom, čulo se opet super. Problem je što ovdje ne znam s čim bih očistio te rupice, pošto je čačkalica preširoka. Jel ima(o) još netko takvih iskustava?

A da ti malo procistis usi?

16 godina
PaRkUs kaže...
steve90 kaže...

..

A da ti malo procistis usi?

Dao sve što sam imao za HOX-a pa nemam za šampon, i vodu su mi isključili. Sva sreća pa imam onaj solarni punjač

BF:BC2 ingame nick: steve385
16 godina
Evo ekipa nabavio sam si SGS3 (swap za S2).

Moram rec da mi je One X puno bolji mobitel (stock vs stock).

Kamera meni ne igra ulogu, ali UI je puno bolji, performanse su tu negdje, romovi su bolji, i puno je kvalitetniji i ljepsi (imam plavi sgs3 :(
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
HTC One X

Decki jel uzivate na jelly beanu?Idem po svoj GN sljedeci tjedan,jedva cekam da ga uspredim sa frendovim one-x :-*.

1 7 hvala 0
16 godina
Ostat ces opran kad ces vidjet da na GN ne mozes stavit JB OTA.

I jos kad te u quadrantu opere za 1.5k poena.....
15 godina
neaktivan
HTC One X

Pa OTA JB ovaj mjesec dolazi na GN ako nisi znao,a i moze ga se vec sad stavit.

0 0 hvala 0
16 godina
kach kaže...

Pa OTA JB ovaj mjesec dolazi na GN ako nisi znao,a i moze ga se vec sad stavit.

Ma vec je izasla, pa imao sam GN u rukama sa JB.

Problem je to sto kod nas ne zeli stavit JB makar ga nade OTA.

Javi ako uspijes.

16 godina
HTC One X

Kad će JB na One X?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
16 godina
Već imaš WIP, ali ja mislim da će paralelno sa ICS-om za ostale HTC dvojezgrene uređaje (HTC kaže sredina idućeg mjeseca)
16 godina
neaktivan
kach kaže...

Decki jel uzivate na jelly beanu?Idem po svoj GN sljedeci tjedan,jedva cekam da ga uspredim sa frendovim one-x :-*.

pa da, svi kupujemo da se mozemo k***t pred frendovima. ovo ti je stvarno djetinjasta izjava.

hobi:moj-android.net
16 godina
HTC One X

Treba mi ali stvarno treba nekakav widget ili nešto za lagano prebacivanje sa edge-a na 3g tj da mobitel koriti automatski jednu ili drugu opciju. E iliti edge mi je upaljen nonstop i 3g palim samo kad mi treba nešto jača mreža.e sad prekomplicirano mi je svaki put ullazit u postavke pa nekakav widget za lakše prebacivanje sa "gsm only" na "gsm/wcdma auto" bi bilo jako poželjno.

steve90 nemam s čim uslikat mob sa case-om.jedino mogu samo cae uslikat ak oćeš

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 19:11 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Evo pronašao sam nešto, ali nisam uspio isprobati 12 i naletio sam još na ovaj cijeli pack, ali on također ima widget 2g/3g

A što se tiče slikanja, može samo case ako ti nije problem. Koliko si ti zadovoljan s njim? Ja iskreno ne znam koliko ću izdržati s tim na mobu, pošto do sada nisam nikada stavljao to po mobitelima.

Ajde ljudi malo da oživimo temu, nekako mi se ovo čini dosta monotono i dosadno :D
Koje aplikacije imate instalirane na svom HOX-u?

Kod mene:
eBay
Gunman Clive
GTAIII
OneTouchDrawing
OsmosHD
ParkingChallenge 3D
Reckless Getaway

Nije mi se dalo pisati opis za svaku posebno, ali ako nekog nešto zanima slobodno nek pita {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Solid Explorer Beta2 najjaci file manag.
14 godina

life360  (za slučaj da se izgubim u šumi)

wallbase

firefox

copilot Live

navigon

AirDroid (zaaaaaakon)

Battery

AppLock

Tapatalk - koji se rusi jer je crackan

Google earth

Everytrail

Sygic

tTorrent

ES file explorer

Viber...

sve ostalo ima gore standardno.

16 godina
Mitch kaže...
Solid Explorer Beta2 najjaci file manag.

Upravo sam ga instalirao, za 2 min brišem Astro :D

Damok kaže...

life360  (za slučaj da se izgubim u šumi)

wallbase

firefox

copilot Live

navigon

AirDroid (zaaaaaakon)

Battery

AppLock

Tapatalk - koji se rusi jer je crackan

Google earth

Everytrail

Sygic

tTorrent

ES file explorer

Viber...

sve ostalo ima gore standardno.

Slažem se za AirDroid, stvarno je super {#}
Kako ti radi navigon?

14 godina

Slažem se za AirDroid, stvarno je super {#}
Kako ti radi navigon?

Pa izgleda da radi, nisam ga još isprobao u gužvi.

Imao sam ga na iPhoneu i bila je naj-navigacija od svih, dok za android čitam da je živo smeće.

Ali naviknut sam na njega pa ću ga probati koristiti. 

16 godina
neaktivan
HTC One X

Evo samo da javim da mi je stigao One X

Ono što će mnoge zanimati, mob je otključan na sve mreže (kupljen u t-mobile na pretpl.)

Za sad sve izgleda i radi odlično, nema vidljivih nedostataka, ili onih krckanja o kojima sam čitao tu na forumu.

Mob je odličan, veliki plus za ekran i kameru. S obzirom da sam prije njega imao Wildfire, ne moram ni pričati kako se sad osječam. Ima i nešto komično u cijeloj priči, kad sam pokazao mobitel ukučanima, prvo što su rekli "A koja lopata" :)

Moram se složiti s večinom da one tri točkice koje se pojavljuju kod igranja ili korištenja određenih aplikacija stvarno iritiraju jer zauzimaju taj dio ekrana (a nemaju nikakvu funkciju).

Moram se malo upoznat s novim ljubimcem, pa ukratko nešto napisati. pozz

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Destroyer kaže...

Ono što će mnoge zanimati, mob je otključan na sve mreže (kupljen u t-mobile na pretpl.)

Za sad sve izgleda i radi odlično, nema vidljivih nedostataka, ili onih krckanja o kojima sam čitao tu na forumu.

Mob je odličan, veliki plus za ekran i kameru. S obzirom da sam prije njega imao Wildfire, ne moram ni pričati kako se sad osječam. Ima i nešto komično u cijeloj priči, kad sam pokazao mobitel ukučanima, prvo što su rekli "A koja lopata" :)

Moram se složiti s večinom da one tri točkice koje se pojavljuju kod igranja ili korištenja određenih aplikacija stvarno iritiraju jer zauzimaju taj dio ekrana (a nemaju nikakvu funkciju).

koji mu je serijski broj, 

ht23..., ht24... ili ht25.... serija ili možda "tw"?

16 godina
neaktivan
HTC One X

Pozdrav ekipa! koja serija je najmanje bugovita ht23..., ht24... ili ht25? dvoumim se između one x i xperia s i nekako nagnjem na XS radi svih tih prica o bugovima na one x (znam da ih ima i na XS ali mi se nekako čini manje...).

Respect my authority!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Damok kaže...
Destroyer kaže...

koji mu je serijski broj, 

ht23..., ht24... ili ht25.... serija ili možda "tw"?

HT24

16 godina
jerrycro kaže...

Pozdrav ekipa! koja serija je najmanje bugovita ht23..., ht24... ili ht25? dvoumim se između one x i xperia s i nekako nagnjem na XS radi svih tih prica o bugovima na one x (znam da ih ima i na XS ali mi se nekako čini manje...).

25 navodno.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
16 godina
Izasao CM10 ako netko nije primjetio!
14 godina
jerrycro kaže...

a čuj, moj je ht23, a uređaj perfektan već 2 mj.

14 godina

Obzirom je JB 4.1, postoji li mogućnost na 4.1.1 ili 4.2 ili {#} JB za HOX i društvo ??!!

ATJ Lučko
16 godina
4.2 ne postoji
14 godina
Mitch kaže...
4.2 ne postoji

Jesi 100% siguran, bili stavio ruku u vatru da oni iz HTC klana neće nešto izkemijat {#} {#} ??!!

ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...
4.2 ne postoji

Jesi 100% siguran, bili stavio ruku u vatru da oni iz HTC klana neće nešto izkemijat {#} {#} ??!!

O cemu ti pricas {#}?

Pa ne dirigira HTC sa Google-ovim buildevima i sourcem.

Zadnji Android je 4.1.1, 4.2 nije ni najavljen.

14 godina
Mitch kaže...
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...
4.2 ne postoji

O cemu ti pricas{#}?

Pa ne dirigira HTC sa Google-ovim buildevima i sourcem.

Zadnji Android je 4.1.1, 4.2 nije ni najavljen.

O čemu ja pričam kolega Mitch {#} ????

Pa recimo o tome da čisti 4.1.1 za sada i za uvijek imaju, ili će imati samo Google Nexus mobovi, zar ne ??

Recimo i o tome da svi proizvođači, čačakaju po OS-u i prilagođavaju Sense, TW ili nešto treće, četvrto, e sada da žašto HTC ne bi prilagodio JB na svoju sliku i priliku i to nazvao ili JB4.1.2 ili JB4.2, reci mi iz kojeg razloga, ako će već HTC DHD dobiti ICS 3.6 ili 3.7 {#} {#} ?!?!  

ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...

O čemu ja pričam kolega Mitch {#} ????

Pa recimo o tome da čisti 4.1.1 za sada i za uvijek imaju, ili će imati samo Google Nexus mobovi, zar ne ??

Recimo i o tome da svi proizvođači, čačakaju po OS-u i prilagođavaju Sense, TW ili nešto treće, četvrto, e sada da žašto HTC ne bi prilagodio JB na svoju sliku i priliku i to nazvao ili JB4.1.2 ili JB4.2, reci mi iz kojeg razloga, ako će već HTC DHD dobiti ICS 3.6 ili 3.7 {#} {#} ?!?!  

Daj malo ispeci pa reci.

Očito ne razumijes neke stvari.

HTC ne izbacuje ICS 3.6 već Sense 3.6

ICS je 4.0 - 4.0.4 

Jelly Bean je trenutno 4.1-4.1.1 

4.1.2 će bit novi update od Googlea i po njemu se kasnije ravnaju ROM-ovi 

Ja na Defy-u i SGS3 imam 4.1.1

Sense je 2.0, 3.0, 3.5, 3.6 i 4.0

Proizvođači ne čačkaju po OS verziji.

Samo Google ima pravo dirigirat verzijama.

HTC-ov JB će se zvat 4.1.1 ili 4.1.2 (sumnjam da će 4.1.3 izać prije updatea za One seriju), a Sense 4.0 ili kako god oni požele (ZA SENSE)

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 15:38 (Mitch).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice